Gravidute si mamici de CLUJ - 56
Raspunsuri - Pagina 19
pufulet74 spune:
Buna dimineata la fete !
Scriu de dimineata buna ca pe urma iar ma iau cu altele si nu mai apuc :)
Sa ma iertati ca nu am apucat sa citesc ca lumea din urma inca.
Gabi, cum e ochisorul Sarei?
Ramo, de ce nu esti bine..?
Noi am avut niste zile grele, eu am avut cursuri in week-end, de dimineata pina seara si nu mi-am inchipuit ca va fi asa de greu. Pentru mine a fost f obositor iar pentru pitic a fost nu foarte frumos. Aveam laptic in congelator pentru el si am zis ca il las cu taticul si mi l-a adus in fiecare zi la prinz sa pape direct de la sursa.
Vreau sa va zic ca aproape a facut greva, vineri si simbata nu a vrut sa pape deloc din biberon, a plins non-stop de la disperat pe sotul meu, duminica a papat dar tot cu plins si scandal au fost. Si de atunci si-a dat peste cap tot programul, si vrea sa pape non-stop si sa stea numai in brate la mine. Atita mi-a fost de mila de el de nu va puteti inchipui :(
Si acum luptam sin greu sa ne revenim la normal...
Alte vesti, a venit doctorita, e ok cum a crescut, a pus 900 gr intr-o luna si am ajuns la 63 cm, deci din punctul asta de vedere e bine. Fontanela e mare si la coaste a zis ca vede ceva semne de rahitism, asa ca trebuie sa ii dau calciu lactic si 5 picaturi de vigantol pe zi. Sa nu va zic ca scandal am avut ieri cind i-am dat calciu lactic cu lingurita.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
nrl spune:
Buna dimineata
Azi am fost mai matinala si deja am baut cafeaua:)
Pufu, dragul de el, cred ca i-a fost tare dor de tine...
Va pupam, eu fug la dus ca iar avem o gramada de treburi de rezolvat azi
Fetelor, asa ma bucur ca pot sa-l iau pe Andrei cu mine peste tot
. Si unde nu pot, nu ma duc ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!Ca numai buna nu e...Ochisorul tot asa, ce sa zic, sper ca se curata de-aia o fi asa, insa s-a trezit la 5.00 cu niste secretii in gat...abia respira. Cu aspiratorul nu a venit, cred ca sunt undeva in gat, nici nu ma mai lasa sa o aspir, cu taote viclesugurile din lume. Apoi daca a racit, asta mai lipsea...Vai de capul nostru, cu ochiul, dintii...
Sunteti niste scumpe, si va multumesc mult! Chiar conteaza ca va am alaturi...
Oana,asa e, cand puii nu sunt bine, clar ca nici noi...Maria papa? cum mai e cu greutatea?
Nico, bravo pt Andreiutul cel cuminte! Cu asa mami activa, trebuie sa se mobilizeze si el. Si nu a cascat la sedinta????hihihi
Flory, dragul de bebe...Pupam baietelul cuminte care ia Ca lactic. Eu ii fac Sarei branzica de ca lactic, dar asa e buna, ma gandesc ca goale or fi nasole pastilele astea.Da' ce sa faca bietul, daca-i musai...
Ramo, cum esti cu raceala? Sper ca bine!
Sis, numai la langosii aia mi-a stat capul...DE eram gravida, ma aveai pe constiinta!
Adriana, tu chiar esti tanara, ce frumos va fi de Alexia cu asa o mami tinerica!
Alex, voi ce faceti? la apel?Ati luat instrumentarul de diversificare? Vezi ca si eu am o gramada de chestii despre subiect, daca te intereseaza!
Raluca, cum e Mihai cu dintisorii?
Soanso, hai la cafeluta!Mai lasa mami, cursurile alea!
Cristina, ce aproape esti tu de puiuta ta. ma apuca emotiile cand ma gandesc!Cu doctorita nu prea am apucat sa vb, ca eram in clinica si acolo toata lumea tragea de ea. Uite de-aia prefer eu cabinetele private, dar interventia asta numai in clinica se putea face.
Geany, la voi vreme frumoasa? ca aici ca porcu...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Raportam o noapte foarte lunga si obositoare, dintii ne fac probleme...Iar Alexia are niste ritualuri foarte clare, doarme cu picioarele pe sus. Cand o iau in pat noaptea sa manance, isi pune un p[icior pe mine si altul pe sotul meu si asa adoarme.
.Acum vizionam poze si Alexia e in extaz cand vede bebelusii, e in stare sa treaca prin monitor!
MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
Gabi, stai linistita, o sa treceti cu bine peste toate! Si pitica mea da semne de raceala dar nu e nimic grav, o sa treaca...
MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)
anamica spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o mamica de 2007, fetita mea s-a nascut in 13 septembrie, este inca alaptata exclusiv si eu ma documentez in ceea ce priveste diversificarea. Am citit ca unele dintre voi ati trecut deja prin asta si mi-ar fi de mare ajutor sfaturile si experientele voastre, ca sa trecem si noi cu bine peste acest moment.
In alta ordine de idei am vazut numai mamici frumoase si implinite si copilasi unul mai frumos ca altul, adevarate printese si veritabili cavaleri.
Va doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori si sper sa ma primiti(reprimiti- pt ca eu am mai scris inainte sa nasc, insa apoi bebelina ma absorbit cu totul) si pe mine in grupul vostru.
o zi frumoasa,
Diama si
Ana (13.09.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
numai saptam viitoare vine mamii :((
CO draga asa am chef sa fac niste gogosi de numa ,dar ce fac cu mamarutza mea ??vorba lui Gabi asa mi ai facut o pofta
se pare ca si voi dansati ,bravo ,cred ca i place tare mult micutzei so vada pe mamii sarind prin casa 
IKO asa e ,cel mai important e ca avem laptic ,dar mai vb si noi ca tare bine e cand ai cui sa te mai descarci 
si noi cred ca tot la anu o sa l proiectam pe bebe..incepand cu aprile ...tare mult as vrea sa nasc in decembrie sau ianuarie 
NICO esti o norocoasa cu un bebe asa cuminte
ANA bine ai revenit si felicitari pt puiutz mamico
GABI lasa ca trec toate si o sa fie bine
,sper ca i s a spart canalul si asta sa fie motivul pt care are secretia asa abundenta
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA 
Aseara nu am mai intrat ca eram franta,si m-am puc cu tati la culcarica.
Stitti ce mi-a facut ieri Alvaro ca nu stiam sa-l cert sau sa rad
M-ia deschis un dulapior de la bucatarie,(era usa un pic deschisa de la bucatarie si a inrtat)in care am un recipient in care adun uleiul,ca sa-l refolosesc,si ce credeti si-a bagat manutele si mi-a rasturnat tot uleiul pe jos.Eu eram in baie,si incep sa-l aud ca ma striga pe limba lui pasareasca,si venea sa-mi arate ca este murdar pe manute,si sa-l spal, vai am crezut ca-l mananc
cat de dulce a fost e prima data cand i-mi arata ca murdar pe manute,si nu s-a stres de hainute
.
DUpa
normal m-am pus la smotru.![]()
Nu v-am citit ma pun acum pana nu se trezeste.
ALEX29 spune:
PUFULETZ draga cred ca iti este foarte greu ,oricum felicitari pt ca reusesti si cu bebe si cu scoala
KITZI doar 9 saptamani ??????iuhuuuuuu inca un bebe
ANDREEA voi cum sunteti ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

31 cu
Diana