Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Soanso - datele din listuta de pe prima pagina le poate schimba numai cel care deschide capitolul. Capitolul asta e deschis de Diana si ea poate introduce modificari. Car despre burtica mea - are 32 saptamani.

Gabi - imi pare rau ca tot curge ochisorul...Dr ce zice? Poate e normal asa dupa interventie? Poate-i trece in cateva zile? Daca n-ai vorbit cu dr, mai bine vorbeste, sa nu te tot chinui cu grijile pentru Sara.

Vazut si pozele cu Alvaro si David (bebe de Lore), tare scumpi, dar si mamicile fotomodele.

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca de unde ai comandat si ce???Eu am comandat ceva de la Quelle pt Bea,sper sa fie de calitate si dragute.

Eu nu stiu cum o sa ma imbrac,nu ff elegant ca nu ma simt bine...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Deocamdata ma plimb doar pe aici prin zona. avem un parculet mic linga expo transilvania. si parcarea de la expo e buna, cind nu sint tirguri, pt ca e asfalt ca lumea si nu se scutura caruciorul prea tare...deocamdata sintem tare micuti, abia avem 5 saptamini, si nu avem curaj sa mergem mai departe.

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara scumpelor!

eu incet ma pregatesc de culcare, maine ma duc la Oradea, sper sa fie ok si sa scap odata. eu nu mai intru pana pe 29 februarie, cand voi veni acasa fara probleme de sesiune, scapataaaaa!!!!!!!!!!!!!!
abia astept, voi sta dupa o saptamana toata ziua cu piti!

Alex-lasa ca vin eu acasa si nu am examene si vin si eu in mall toata ziua!

va pupic pe toate, va doresc o luna frumoasa, vreme draguta si sa ne auzim cu bine.la toate si la bebei si numai sanatate!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

[quote]Originally posted by RAMONELLA

Anca de unde ai comandat si ce???Eu am comandat ceva de la Quelle pt Bea,sper sa fie de calitate si dragute.

Ramonella,eu comand de mai bine de 1 an haine de pe www.laredoute.fr

cristina,mersic,mai ai un piculet ...........ne pregatim din timp de galerie,zic din timp sa mai slabim nitel sa fim majorete gigea!!

bex,ai cam tras chiulul azi,da te scuzam daca exersezi sa devii actrita,bafta la ultimul examen!ce face printesa ta scumpa????

Meli,ce zici tu acolo,ne parasesti pana pe 29??sa scapi cu bine de ex,si distractie placuta!

fetili,eu zic sa va imbracati cu ce va simtiti mai comod ,ca doar nu mergem acolo sa facem parada modei,nuuuu?

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

noapte buna, fetelor! mergem sa culcam micul terorist...sper sa reusim inainte de 12...pupici si ne auzim miine!

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca am intrat si eu acolo,sunt tare faine hainutele,dar mi-a fost frica sa comand,ca cica nu veneau....Sper sa nu iau teapa cu Quelle,ca n-am prea auzit lucruri bune...

Meli ce bine ca scapi de examene!!!!!iuhuuu!!!

Eu cred ca voi veni in blugi...ca vreau sa fiu comoda...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ramonella,mie mi-au venit toate vreo 10 comenzi in total!2 erau pt o peietena din Brasov(studenta in cj),poate se "fura" la Buc,aci nu au fost pb,tocmai s-au terminat marile reduceri la ei ,mai sunt produse reduse la Aubanes ,oricum pt copilasi sunt mortale!daca vrei mai vb pe mess,iti scriu pe PM adresa mea de mess!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! In sfarsit am reusit sa citesc din urma..ati avut un debit la scris astazi ceva de speriat! Calculatorul nostru a fost la reparat si de aceea nu am fost foarte activa.
Iko, Anca.b, Kitzy, eu stau chiar langa Expo. Ne intalnim cand vreti in Iulius la o tura de papansi,ca atata i-a laudat Alex incat nu mai rezist sa nu-i incerc!
Geanina, sa-ti traiasca feciorul mare si frumos!
Gabriela, sper sa treceti cu bine peste problema cu ochisorul.
Felicitari studentelor care au terminat cu examenele si mult succes celor care mai au!
In ceea ce priveste varsta proaspetelor mamici..bine ai venit printre noi Loredana(mama de Alexandra). Se pare totusi ca eu am ramas cea mai tanara de aici, inca am 20 de ani. Si pe Alexia am nascut-o la 19. Poate e mai greu cand esti asa tanara insa copii iti aduc multe bucurii si e de ajuns sa-i vezi zambetul si toate trec. Va mai povestesc eu despre asta mai incolo... Acum va urez NOAPTE BUNA!

MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Iko – multumesc de site! Ma apuc si eu!

Gabriela – imi pare asa de rau! Insanatosire grabnica la Sara si dintisorii sa iasa cat mai repede! Te inteleg perfect! Cand bebelusii nostrii sunt bolnaviori si noi suntem pe nicaieri! In alta ordine de idei te asigur ca nu sunt deloc manechina... insa ma apuc cu alex de slabit! Hihihi! Asta seara salt totusi! Hihihi!

Ramonella – felicitari pentru progresele lui Bea legate de papica! Eu zic sa ramai pe topfer ca am auzit numai cuvinte de lauda! Si daca papa si bine…

Loredana – superba fetita ta si mami la fel !

Meli
– ne parasesti deci pentru o vreme... hai curaj mami ca mai ai doar un picut!

o seara placuta la toata lumea!

mai fetelor prin gruia nu e nimeni?

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput