Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Intreba cineva de putzulica la baieti... la P a tras dr de pielicica si s-a desprins putin, iar eu la baita am reusit in vreo 2 saptamini sa trag tooata pielicica. Era micut, vreo 3 saptamini cind am inceput... nu l-a durut deloc. Sint, normal, si il legatura cu asta mai multe opinii: sa ii fie trasa pielicica sau sa fie lasata ca se rezolva ea( dar nu la toti bb-ii si se ajunge la o mica operatie pe la 1 an jumate -2 ani).
Deci mamici de fetite... a noastra e rezolvata si creste vazind cu ochii, daca credeti ca conteaza(scuzati cacafonia)

Soanso eu am facut numai 2 comenzi micute, sa vad cum mi se potrivesc numerele si daca ajung pachetele. Abia astept. Am pe 30 ian si 1 feb.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Alex numai asa slabim nici eu nu rezist sa fac tot dar cred ca nici nu e bine un efort asa mare din prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ai dreptate IKO dar totusi mi se pare tare greu
AM intrebat de impachetari si masaj cu tot felul de aparate ,,,cica se dau jos din talie la fiecare sedintza si 2 cm dar e contraindicat in perioada alaptarii

va pup fetelor si noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Dragele mele ma bucur ca va plac pozele noastre.
Noi de 1 ora jumate am ajuns acasa de la plimbarica,facem ceva de mancare,numai ca gospodina lui mama a obosit si trage un pui de somn...Cat despre mine,tanara mamica de multe ori mi-a spus lumea ca sunt 'minora' si am copil,singurul lucru ce ma face matura e verigheta de pe deget .

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

ce sa facem Alex asta e bine ca avem laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

no, seara buna:)

da, da, gabita, noi prestam teatru, dans, cantat, mare artista m-a facut fiica-mea;)

bravo, ancule pt note!!!! eu am am un ex si gata!!!!!

alex, iko, voi exersati pilates, mami, io am "exersat" niste langosi cu branza toata seara;) ma pregatesc sa ii atac;)

Alex, incerca masaj iarasi. de ce nu o chemi pe sandra. eu vreau sa o chem cat de curand...

giany, multe suntem in zona la categoria 30+, asa ca nu esti singurica;))

asa...sa tragem o concluzie...cum, ne imbracam de 8 Martie? blugi, rochite, volanase?;) sau fiecare cum il taie capul? eu cred ca optez pt o rochita...depind de cate ture de placinte mai exersez pana atunci

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Alex si eu tot anuviitor vrem sa ne apucam de urmatoru bebe

Mergi la inceput

bex fiecare cu ce o doare
incerc sa fac exerciti ca foame eu nu rabd mai bine grasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Acum ca mi-ati vazut printesa credeti ca ar trebui sa ii dau si altceva de mancare sau e mult prea mare(7 kg si 65cm),ca sa nu o fac obeza.Azi avem 18 saptamani.

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna seara

Noi am avut o zi tare agitata, a trebuit sa particip la o intalnire la firma si l-am luat si pe Andrei cu mine . Apoi am fost la o binemeritata plimbare in Polus
Loredana, e tare draguta papusa ta
Anca.b, eu stau in Iris, nu departe de Marasti, pe unde te plimbi?
Velenamaria, multa sanatate lui Edi!!! Cum si-a permis sa-l traga de putulica daca tu i-ai spus ca nu vrei?????? Si doctorita noastra a avut intentia la prima consultatie si i-am spus ca nu sunt de acord, am fost foarte categorica si sincer daca ar mai incerca eu as bate-o la propriu. Eu consider treaba asta o barbarie.
Gabi, sper sa fie bine Sara cu ochisorul
Alex, ce frumos ca vine mami, cat sta?

Va pup pe toate

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput