Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex de ce nu faci ceva exercitii Pilates? Nu te obosesti asa tare de la ele si sunt eficiente.
Eu de 8 Martie nu ma pot lauda ca ma imbrac elegant ca numai in blugii de gravi mai incap si n-are sens sa ma apuc acuma sa-mi cumpar haine pe care dupa-aia oricum nu le mai port.

30+ cu Diana

AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Se pare ca nu avem cele mai bune zile. Ochisorul tot curge, Sara e superagitata cu dintisorii, azi nu a dormit aproape deloc si se freaca continuu la gingii, nu stiu ce facem la noapte...N-am apucat sa scriu ca ma solicita 100%.

Cristina, deci asa…si eu mi-am stors ieri creierii, dar nu mi-am dat seama de unde te stiu. Ei lasa ca descoperim noi! Cu dormitul noaptea, presimt ca va compensa Daria. Eu cred ca sunt mai cumintele fetele.
Ramo, si eu asa sper, ca nu as mai suporta sa o chinuiasca din nou. Si lui Bea ii curge ochisorul? Ati fost la medic? Ce a zis?
Alex, da Doamne asa sa fie…si sa se fi desfundat canalul ala bine. Mi-e groaza ca erau acolo bebei la a doua interventie.Vai, nici nu vreau sa ma gandesc.
Victoeu la capitolul joaca, improvizez mult, cantam, dansam, facem teatru de papusi, asta la sugestia surorii mele, Co, povestim, ne gadalim si mai stiu eu ce...
Meli, asa fac, multumesc de sfat.
GeanY, ce frumoasa esti, iar piticul dulce foc.Cred ca te-am disperat cu Geanina, dar daca nu ai zis...hihihi...
Anca, felicitari pt notele de 10. Ce master faci?
Dienuta, asa a zis si doctorita, ca poate nu a prea plans fata de-aia nu am vazut pana acum secretii…glumea si ea, evident!Cum mai exact se face masajul?
Oana, hai nu te mai plange ca parka vad ce manechina esti
Loredana, frumoasa fetita ai!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Victo

.

alex, eu prin 2010 planuiesc un alt bb...ca sa fac si eu un an de lucru..sa pot sta apoi 2 ani acasa cu bebelasii mei.pe bani.

da da..si eu dansez cu puiu..
alex, eu nu prea am toale de doamne ajuta in care sa incap..in afara de niste nadragi largi cu care ies pe aci prin parc..dar o sa vin totusi iliganta..hihi..adicatelea pant.stofa, camasa..sacou..ca nu am blugi pe masura si nici chef sa cumpar..ca burta asta si fundalaul..ma dispera..

no, gata pauza,ma duc sa-l alimentez.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Victo,asa m-a binedispus mesajul tau,esti mortala!!!!!!!
apai stii tu vb aia ca "nu haina il face pe om",da e musai sa fie curata ,'putulita"si sa stea bine pe tine!!!!!

Alex,eu sigur imi iau ceva cu fusta ca prea ma imbrac toata ziua in pantaloni!!!!!!!!da nu-i tinuta obligatorie acolo nuu? adicatelea daca vine sotu fara cravata sa se uite aia "conci" la el????

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IKO draga adios ,eu nu mai pot
KITTZY am facut exercitii pilates cand am fost insarcinata dar nu prea am rabdare cu ele ...asa ca astept sa slabesc fara sa fac nimic ,ce super ar fii
eu cred ca o sa mi iau o rochitza ....sa vedem
VICO draga chiar azi mi am cautat blugii dar asa ma enerveaza ca toti is cu talie joasa si mi iasa burta si se vede tare urat :(

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

O nu nu e tinutza obligatorie ,nici Clau nu o sa vina in costum ,o sa i dau camasa dar fara cravata:)

Mergi la inceput

OOOOOOOOO VICTO acu am vazut ce ai scris hmmmmm in 2010 ?
pai si eu tot cam pe acolo s ...poate un pic mai repede ,pe la mijlocul lui 2009 :))
GABI draga nu te imgrijora lasa ca vezi tu co sa treaca ,dragele de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Se pare ca nu avem cele mai bune zile. Ochisorul tot curge, Sara e superagitata cu dintisorii, azi nu a dormit aproape deloc si se freaca continuu la gingii, nu stiu ce facem la noapte...N-am apucat sa scriu ca ma solicita 100%.

Anca, felicitari pt notele de 10. Ce master faci?
[
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

gabriela,lasa scumpa ca trece si ziua de azi,navem ce face mai sunt si zile "proaste" ,pt gingii sunt jucarioare speciale ,vai ce mai rodea Sorana la ele...
pupam fetita dulce si ne rugam sa treaca repede secretiile de la ochisor.offffff numa bolnavi sa nu fie puiutii nostri!

mersi,eu sunt master la Managenent in administratie ,institutii de credit si societati comerciale.La UBV.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Paula o sa incerc si eu,sa vad daca functioneaza!!!

Gabi i-a curs,acum nu-i mai curge.azi am vazut parca ceva in ochisor,ma gandesc ca a fost o urdoare micuta,ca nu am mai vazut nimic.Cand am fost la medicu de fam,i-am zis ca tot ii curge,si a zis ca nu avem de face,numai sa-i dau picaturi.Mi-a dat el o reteta mai demult...

Noi suntem bine,am revenit se pare la 4 mese pe zi,pana acum a papat 3 bibe,unul de 150,160,si 150 ml...a dormit f bine azi,nu ca inainte cand papa vreo 80 ml,si nu stia nimeni cand manca si8 cand dormea...eu sper sa mearga totul bine pana la urma.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

este camera de alaptat si e ciar foarte frumos

ma duc la dus

Alex de ce proceduri ai intrbat ca au zis ca nu e recomandat cit alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Mai fetelor, de 8 Martie incerc si eu sa vin la fusta - vorba cuiva "ca prea umblu in pantaloni toata ziua".
Ok Geany, am inteles dorinta ta.

Mergi la inceput