Fetele sexi din zodia Varsatorului (4)
Raspunsuri - Pagina 4
ramyteo spune:
Buuu mei asai si din poze reiese ca nu arati de varsta ta, parca ai 25-30 mai mult nu. Ma bucur ca te simti bine la varsta ta eu ma cam simt o "baba"
Pupici la toate 
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by puppe
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari, sunteti niste dulci ca intotdeauna!! Va trimit cate un pahar de sampanie virtual, ca tortul l-am sarit de data asta...sotu' e la cura de slabire si nu mai aduc dulciuri in casa...
Am "reusit" performanta sa-mi uit acasa telefonul personal (noroc macar ca l-am luat pe cel de serviciu) si, la 5 cand am ajuns, era captusit de apeluri pierdute si mesaje. Foarte incantata am fost, cata lume si-a amintit de mine!!!
Sa va spun cum e la 36 de ani????? Va parea ciudat, dar nu ma simt de varsta asta...Si (mare lucru) nu-s deprimata, asa cum ma asteptam sa fiu, dat fiind faptul ca ma apropii vertiginos de 40 de ani. Da' sa fiu sanatoasa, ca in rest le rezolv eu pe toate!!!
Inca o data, va multumesc mult de tot si va pup pe toate, pe toti bebeii de diferite varste, sa ne traiasca si sa ne faca fericite intotdeauna!!
http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36
Cristina, ma bucur ca asa de bine te simti! Sa stii ca nici eu nu ma simt de 31 de ani, eu parca as avea tot 20, asa ma simt! Sa fii sanatosa, asta e cel mai important, cum ziceai si tu, ca in rest, belele curg, cum se zice!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Azi nu m-am mai dus la camera de munca, s-au dus colegele mele si m-au scutit.
Asa ca hai sa va dau o
buna!
Va pupicesc si vorbim! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
'Neata Gina si mersi de cafeluta e bunaaa rau.
Teo
Perlute
o viata...
si eu. Am scris mai mult la mamici...Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

Isa_Cris spune:
Buna fetelor! Ce mi-ar fi placut si mie o cafeluta la ora aia...dar eram pe baricade! Azi toata lumea a tras de mine...fa aia, fa ailalta...ajuta-ma la asta, ....
Bine...nu ma plang ca am lucrat, ca e ceea ce-mi place, dar ma plang ca n-am avut timp sa intru pe DC!
Problema mai urata e ca am racit! Cred ca m-a tras curentul si partea dreapta ma cam doare. Deja m-am dat si la picaturile de nas ca nu mai pot!!! Dar asta e! ce sa-i facem?!? se mai intampla si pe la oameni simplii ca noi!![]()
In rest...voi ce mai faceti, cum o mai duceti? Mai am 40 de min si plec acasa....dar m-a prins "limbarnita" sau degetarnita
si nu am cu cine vorbi!!!
Va pupacesc 
Noi doi...
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Isa_Cris
Buna fetelor! Ce mi-ar fi placut si mie o cafeluta la ora aia...dar eram pe baricade! Azi toata lumea a tras de mine...fa aia, fa ailalta...ajuta-ma la asta, ....
Bine...nu ma plang ca am lucrat, ca e ceea ce-mi place, dar ma plang ca n-am avut timp sa intru pe DC!
Problema mai urata e ca am racit! Cred ca m-a tras curentul si partea dreapta ma cam doare. Deja m-am dat si la picaturile de nas ca nu mai pot!!! Dar asta e! ce sa-i facem?!? se mai intampla si pe la oameni simplii ca noi!
In rest...voi ce mai faceti, cum o mai duceti? Mai am 40 de min si plec acasa....dar m-a prins "limbarnita" sau degetarnitasi nu am cu cine vorbi!!!
Va pupacesc
Noi doi...
Isa, si eu am avut treaba pe urma, asta e, ce sa facem.
Sanatate multa, imi pare rau ca ai racit!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Scularea!
Hai sa va dau o
buna sa va inviorez putin!
Sunt pe receptie, mai am si treaba, dar stau pe-aproape, vorbim.
Pupici la toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Atat am alergat pana aici pfoai , mei da vreau si eu o cafea.
Isa trebuia sa te bagi pe mes ca sa vb.
Mei
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...
puppe spune:
Of, fetelor, ce-am tras 2 zile cu Andrada mea...
V-am zis ca i-a aparut saptamana trecuta ulcior la pleoapa superioara a ochiului drept, i-am aplicat tratamentul cum mi l-a dat doctorita (unguent, picaturi, comprese) si nimic, nu ceda, era tot rosu, nu avea cap galben, m-am speriat si m-am dus ieri cu ea la doctorita din nou. M-a omorat cand mi-a zis ca se teme ca a devenit chalazion si ca singura solutie este sa i-l indeparteze chirurgical. De barem, cand am auzit si ca nu se poate face decat anestezie locala, si ca va trebui sa o tin eu sa nu se miste cat ii face injectia in pleoapa, am albit. Am refuzat sa o las si am plecat acasa, am plans ca bezmetica, am sunat la alt cabinet sa-mi fac o programare si azi trebuia sa merg la alt medic oftalmolog sa vad daca sunt ceva sanse, totusi, sa nu ajunga la operatie.
Poate de frica , ulciorul fetei s-a ingalbenit peste noapte, azi dimineata era deja jumate galben, dar arata ca un bob de mazare galbui, atata era de mare! Am dus-o totusi la gradi, ca socrii mei vroiau neaparat sa plece la tara, nu stiu ce-i manca in fund. Si, pe la 10, ma suna educatoarea sa vin urgent s-o iau, ca are ochiul plin de puroi (!!!!!)si nu stiu ce sa-i faca. Nu ma intrebati cum am ajuns la gradi, ca daca azi n-am facut accident, nu mai fac niciodata... Ii plesnise fetei ulciorul si curgea puroi amestecat cu sange pe obraz, mi-a venit sa plang atunci cand am vazut-o...Am luat-o pe sus si m-am dus la spital, la urgente, au curatat-o acolo, i-au pus iar rivanol si picaturi si nu stiu ce unguent, apoi mi-au zis sa ma calmez, ca e bine ca a inceput sa iasa puroiul si ca se va drena in cateva zile. Acum ia si antibiotic (Oxaciclina), pe langa toate celelalte dinainte, dar macar s-a mai tras din buba uriasa pe care o avea. Ea a mai facut ulcior, dar in 2 zile trecea, era micut, nici nu se baga de seama...Acum insa, am innebunit cand am vazut-o, pana si doctorita s-a mirat cum de s-a facut asa un ulcior urat...
Noroc ca fiica-mea e cuminte si ma lasa sa o bandajez, sa-i pun picaturi, isi ia medicamentele fara sa comenteze...
S-au intors si socrii mei de la tara, maine dimineata o duc la ei cat sunt eu la lucru, ca azi m-a mai inteles seful ca am lipsit sa ma ocup de copil, dar maine mi-a zis deja ca avem foarte mult de lucru...
Singurul lucru bun din toata nebunia pe care am trait-o timp de 2 zile e faptul ca nu va fi nevoie sa ii faca operatie, nu e chalazion.
Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate sa ne fie copiii bolnavi, chiar daca au o chestie aparent minora. Ca uite in ce pot da chestiile "minore"...![]()