Fetele sexi din zodia Varsatorului (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Isa_Cris spune:
La multi ani, Cristina! 
Multa fericire, bucurii, impliniri si...tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!
36 de ani e o varsta frumoasa...sincer eu nici nu-ti dadeam atat! dar daca tu zici....eu te cred! Oricum esti o tanara varsatoare sexi! 
p.s. Asteptam pozele!
Noi doi...
Isa_Cris spune:
Ramona, danke pentru cafea...e biiiine venita!
Nu stiu ce am avut azi noapte, dar numai cosmaruri am avut! M-a facut sa-mi revin iubitu de dimineata, dar o cafea tare cred ca ma aduce cu picioarele pe pamant!
Noi doi...
ramyteo spune:

La Multi Ani!!!
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata asta! Te 
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Isa iubito mei da te apucasi de germana? Ioi pai eu cand m-am apucat de engleza eu te-am anuntat si tu acum ? Ce faci?![]()

Teo 
Perlute
o viata...
Isa_Cris spune:
Ramona, as vrea sa invat germana! Dar nu stiu cum ma invart si ma sucesc de nu ma apuc
! Stiu ceva germana dar nu cum as vrea...din pacate!
Asa ca stai linistita ca nu m-am apucat, dar daca vrei ne putem apuca!![]()

Noi doi...
ramyteo spune:
Sincer mie imi place germana si imi place sa si pronunt dar
ca e tare grea ![]()
la tine
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Cristina, La multi ani! 

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! 

Fetelor, eu am cam alergat azi: am fost cu piticul la dr., aveam programare la 8:30 si dr. nu era, ne-a zis asistenta ca vine dupa 10:00, atunci am plecat sa reziliem contractul la UPS ca am trecut la RDS si sa platim rata la casa, apoi iar am revenit la dr. care a venit pe la 11:00. L-a vazut si e mai bine, martea cealalta facem vaccinul antivaricela. Apoi l-am dus la cresa si am venit la serviciu. Cam asta am facut.
Am uitat sa va zic ca m-am impacat cu Tibi.
Va pup si mai vorbim mai incolo ca am multa treaba, maine iar ma duc la camera de munca. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Gina sunt fericita pentru tine sincer ma bucur ca te-ai impacat cu Tibi. Va
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Gina sunt fericita pentru tine sincer ma bucur ca te-ai impacat cu Tibi. Vape toate
Teo
Perlute
o viata...
Mersi Ramonel,

. Si eu sunt fericita acum, iti dai seama.Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
puppe spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari, sunteti niste dulci ca intotdeauna!! Va trimit cate un pahar de sampanie virtual, ca tortul l-am sarit de data asta...sotu' e la cura de slabire si nu mai aduc dulciuri in casa...![]()
Am "reusit" performanta sa-mi uit acasa telefonul personal (noroc macar ca l-am luat pe cel de serviciu) si, la 5 cand am ajuns, era captusit de apeluri pierdute si mesaje. Foarte incantata am fost, cata lume si-a amintit de mine!!!
Sa va spun cum e la 36 de ani????? Va parea ciudat, dar nu ma simt de varsta asta...Si (mare lucru) nu-s deprimata, asa cum ma asteptam sa fiu, dat fiind faptul ca ma apropii vertiginos de 40 de ani. Da' sa fiu sanatoasa, ca in rest le rezolv eu pe toate!!!
Inca o data, va multumesc mult de tot si va pup pe toate, pe toti bebeii de diferite varste, sa ne traiasca si sa ne faca fericite intotdeauna!!