Fetele sexi din zodia Varsatorului (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

La multi ani, Cristina!
Multa fericire, bucurii, impliniri si...tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!
36 de ani e o varsta frumoasa...sincer eu nici nu-ti dadeam atat! dar daca tu zici....eu te cred! Oricum esti o tanara varsatoare sexi!
p.s. Asteptam pozele!

Noi doi...

Mergi la inceput

Ramona, danke pentru cafea...e biiiine venita!

Nu stiu ce am avut azi noapte, dar numai cosmaruri am avut! M-a facut sa-mi revin iubitu de dimineata, dar o cafea tare cred ca ma aduce cu picioarele pe pamant!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

La Multi Ani!!!
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata asta! Te

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Isa iubito mei da te apucasi de germana? Ioi pai eu cand m-am apucat de engleza eu te-am anuntat si tu acum ? Ce faci?

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Ramona, as vrea sa invat germana! Dar nu stiu cum ma invart si ma sucesc de nu ma apuc! Stiu ceva germana dar nu cum as vrea...din pacate!
Asa ca stai linistita ca nu m-am apucat, dar daca vrei ne putem apuca!

Noi doi...

Mergi la inceput

Sincer mie imi place germana si imi place sa si pronunt dar ca e tare grea
la tine

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Cristina, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Fetelor, eu am cam alergat azi: am fost cu piticul la dr., aveam programare la 8:30 si dr. nu era, ne-a zis asistenta ca vine dupa 10:00, atunci am plecat sa reziliem contractul la UPS ca am trecut la RDS si sa platim rata la casa, apoi iar am revenit la dr. care a venit pe la 11:00. L-a vazut si e mai bine, martea cealalta facem vaccinul antivaricela. Apoi l-am dus la cresa si am venit la serviciu. Cam asta am facut.

Am uitat sa va zic ca m-am impacat cu Tibi.

Va pup si mai vorbim mai incolo ca am multa treaba, maine iar ma duc la camera de munca.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Gina sunt fericita pentru tine sincer ma bucur ca te-ai impacat cu Tibi. Va pe toate

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Gina sunt fericita pentru tine sincer ma bucur ca te-ai impacat cu Tibi. Va pe toate

Teo
Perlute
o viata...

Mersi Ramonel, . Si eu sunt fericita acum, iti dai seama.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari, sunteti niste dulci ca intotdeauna!! Va trimit cate un pahar de sampanie virtual, ca tortul l-am sarit de data asta...sotu' e la cura de slabire si nu mai aduc dulciuri in casa...
Am "reusit" performanta sa-mi uit acasa telefonul personal (noroc macar ca l-am luat pe cel de serviciu) si, la 5 cand am ajuns, era captusit de apeluri pierdute si mesaje. Foarte incantata am fost, cata lume si-a amintit de mine!!!
Sa va spun cum e la 36 de ani????? Va parea ciudat, dar nu ma simt de varsta asta...Si (mare lucru) nu-s deprimata, asa cum ma asteptam sa fiu, dat fiind faptul ca ma apropii vertiginos de 40 de ani. Da' sa fiu sanatoasa, ca in rest le rezolv eu pe toate!!!
Inca o data, va multumesc mult de tot si va pup pe toate, pe toti bebeii de diferite varste, sa ne traiasca si sa ne faca fericite intotdeauna!!

Mergi la inceput