Fetele sexi din zodia Varsatorului (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Isa_Cris spune:
Buna fetele!
La multi ani Gina! 
Multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi si sa ai parte de cale scurta intre vis si realitate! Te pup dulce si scuze intarzierea! AM ratat petrecerea dar m-am gandit la voi toate! 
De vreo ora am ajuns la calculatorul meu si vad ce pe aici se tot intrerupe net-ul. Si imi era dooooor de o cafea cu voi!
Noi doi...
gina_butnaru spune:
Isa_Cris, mersi mult pentru urari, asemenea iti urez si eu tie. Esti o draguta, ca si restul de fete. 

Dana, iti tin pumnii sa-ti gasesti cat mai repede ceva de lucru. 

Ramonel, te-ai intors? 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Isa_Cris spune:
Ce mai fac fetitele mele? O mica pauza de cafea?
Haideti adunarea...dau
....voi aduceti zaharul daca vreti!
Gina parca ziceai ceva de dieta inainte sa pleci in tari straine!!!
Ramona cred ca ar fi cazul sa revenim la We must learn english!
Cristinutelor ma sustineti?! Dana tu ce zici?
Noi doi...
gina_butnaru spune:
Isa_Cris, da ziceam, dar acum cu ziua mea, azi am adus fursecuri si prajituri la serviciu, asa ca am amanat cura de slabire, ce sa fac? ![]()
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Isa eu te
si scuzele mele ca te las singura la orele de engleza
si mersi de cafea. 
Va
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...
Isa_Cris spune:
Ok....de data asta treaca de la mine! Dar sa nu te aud ca in curand e ziua femeii, pe urma ....
Ai de ales ori te apuci de miercuri, ori .... cel mai tarziu miercurea viitoare!
Da?
Noi doi...
ramyteo spune:
Iarta-ma ca acum parca am mintea blocata dar poate de miercurea viitoare da? zi ca da zi cqa da
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
Fetelor, va pup, ne vedem maine. In 10 min. plec dupa piticul meu la cresa. Sa aveti o zi buna in continuare! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

puppe spune:
Draga Gina, mai intai vreau sa-ti spun (cu o zi intarziere, scuza-ma, abia la 1 azi-noapte m-am intors de la munte) LA MULTI ANI!!!!! cu multa sanatate, fericire si bucurii de la toti cei din jurul tau! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata asta!
Incepand de vineri seara, sunt mare sarbatorita, trei randuri de musafiri m-au colindat la casa noastra de la munte, azi iau o pauza si maine continuu cu colegii, deci iar chef... Am avut noroc de zapada ca-n povesti si de ninsoare la fel, a fost splendid! O sa puna sotul meu pozele pe comp sa va arat ce gratare pe zapada am facut!!
Incepand de poimaine, intru in normal, deci pun si poze, scriu si mai des, nu va suparati pe mine ca zilele astea is mai aiurita, dar bag sama asa reactionez eu la 36 de ani...
V-am pupat pe toate si ne mai citim!!
ramyteo spune:
Buna dimineata la toate fetele. Eu dau cate o cafea
la fiecare.
Mei Cristina trebuia sa ne iei si pe noi cu tine
macar sa fi stat de paza la poarta ![]()
Asteptam pozici.
Fetelor poftiti la cafeluta 
Fetelor va
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...