Fetele sexi din zodia Varsatorului (4)
Raspunsuri - Pagina 5
ramyteo spune:
Doamne fereste Cristina cand am inceput sa citesc deja ma pregateam sa zici ca a operat fata, uh, ce usurare, sa se faca bine, sanatate multa la micuta si
multi.
Aio noi suntem bine si speram sa nu mai se raceasca Teo desii aseara am fost la nasasa si azi dimineata ne-a sunat ca a fost cu fata la dr. si are parindere de plamani si noi aseara am fost la ei
sa inebunesc nu alta ca de la ea a luat Teo ultima data raceala. in fine sper sa fie bine ca ii dau vitamine, calciu si echinaceea. Speram sa scapam.
Va pup pe toate 
Cristina sper ca ne pui pozici de la munte
Teo 
Perlute
o viata...
Isa_Cris spune:
Asa-i Cristina, orice lucru minor la inceput se poate agrava! Ma bucur ca ati scapat de operatie si acum e bine! 
Ramona scuze pentru ieri, dar am avut multa treaba. Adica am tras ieri tare ca azi sa stau acasa. Bine...trebuia sa-mi fi luat de miercuri concediu mediacal, dar...asa e omul, are impresia ca se sfarseste lumea daca nu-si face datoria!
Acum sunt acasa, si poate pot sta mai mult la calculator! Am facut o sinuzita de toata frumusetea. Ieri mi-am terminat doua pachetele de servetele pentru nas si m-am dat la hartia igienica. N-aveam altceva la indemana la scoala! Pana cand am plecat, aproximativ 5 ore am terminat un scul de hartie. Am umplut cosul de gunoi! Partea proasta e ca puroil inca nu-si da drumul, imi curge doar apa...Zau ca-mi vine sa-mi tai nasul ca deja e iritat! De mi se mai face si un frumos de herpes....sunt terminata...ce mai!
Acum ma duc sa-mi cumpar lamai si sa beau ceai...
Va pup!
Noi doi...
gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Va dau o
?
Of, Cristina, prin ce-ati putut sa treceti! Bine ca acum e mai bine si n-ati ajuns la operatie, ce sa zic? Sanatate multa si aveti grija! 

sa treaca mai repede!
Ramonel, Isa_Cris si celelalte fete, va pup si hai la o cafeluta buna! 

Razvan al meu azi noapte a facut febra, cred ca ii mai dau niste masele, ca raceala i-a trecut, mai tuseste foarte putin, i-am dat nurofen si i-a trecut, dar a fost foarte agitat, s-a frichinit pana spre ora 01:00, l-am luat cu noi in pat, n-a vrut sa stea, l-am pus inapoi in patut si pana la urma a adormit pana la 07:00 cand l-am trezit sa manance, sa plecam. Sa vedem cum o sa fie azi.
Eu mai am treaba, dar sunt pe receptie, vorbim. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Mai fete nu mai beau cafea acum de dimineata, beau ceai de menta
De aseara m-a apucat o cufureala naspa de tot toata noaptea am chitait de dureri de burta. Acum mi-am mai revenit da ma doare capul...
Isa sanatate multa! Nu m-am suparat.
Gina sanatate si la prichindel.
Va
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
Of, Ramonel,
sa-ti treaca! Atunci iti dau un ceai de menta! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 

gina_butnaru spune:
Fetelor, eu o sa plec sa-mi iau piticul de la cresa.
Va pup si week-end placut! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Hei fetelor ce mai faceti? Eu incep sa imi revin. Sunt mai bine dar nu de tot![]()
hai mai int4eleg ca e week da scrieti si voi ceva. Macar sa intrati sa va luati cate o
si de la mine pentru toate cate o 
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un pic, sa vad ce mai faceti, dar vad ca numai Ramona e pe baricade.
Ramonel, ma bucur ca esti mai bine!
Teo ce face?
Noi suntem cu dintii, ii ies lui Razvan 4 masele de-odata si zilele astea ne-a chiaunit si ziua si noaptea. Stam cu calgel si nurofen, ca mi-a facut si febra, nu mult, dar a facut, nici nu i-am mai pus termometrul. Isi baga manutele in gura si plange, il doare rau de tot, ii curg balutele ca la robinet si a facut si niste bubite la gura din cauza asta, sper sa-i iasa o data si sa nu-l mai chinuie asa, mitittelul! In rest, suntem bine!
Va pupam pe toate si pe toti! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Mai Gina ,Teo e bine, vijelie curata, sanatoasa ce mai. Sanatate la piticul si sa ii iese maselutele alea sa nu il mai chinuie. La Teo ia iesit ultima maseluta la doi ani si jumatate
Si il 
Fetelor va
pe toate si mi-e dor sa mai scrieti cate ceva macar un salut.
Daca nu va vedeti de treaba voastra pe cuvantul meu ca va iau la
si atunci sa vedeti ce viteza aveti in deste sa scrieti![]()
Pupici la toate si la prichindei 
Teo 
Perlute
o viata...
Isa_Cris spune:
Neata buna! Am aparut si eu...asa incet...
Inca nu m-am facut bine, dar a trebuit sa vin la munca! Nu stiu ce sa mai fac sa scap de sinuzita asta! Tot weekendu-ul am fost cu picaturile langa mine, si de urechi si de nas si tot n-am reusit sa elimin puroiul. Mi si frica sa nu ajung la complicatii! Dar....sa uitam de asta...
Voi ce mai faceti? Cum v-ati mai distrat, ca pe aici a fost cam liniste!
In cat timp iasa maselutele?
pe bebe sa-i treaca durerea!
Aseara, dupa ce a venit gasca de la gratar...ca eu n-am putut merge, m-au luat si pe mine la unul dintre prieteni! Si am fost asa de suparata cu nu m-am putut juca cu nepoteii mei!!! Nici nu ma lasau sa ma apropii de ei 

Si doar sinuzita nu se ia...m-am simtit ca o ciumata, mai bine stateam acasa!
Noi doi...