Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Daca tot am intrat, ma apuc sa citesc putin din urma si sa raspund pe cat posibil. Daca nu sunt coerenta si spun vreo prostie, nu ma bagati in seama.

Gabriela, sa stapanesti sanatoasa masina, la cati mai multi Km fara incidente.
Sim, eu n-am apucat inca sa fac lasagna de cand mi-ai dat reteta (pentru care am si uitat sa-ti multumesc, sper sa ma ierti ) Sunt o lenesa de mama focului, dar sigur o sa o fac intr-o zi pentru ca mi-ati facut pofta.

Vorbeati de varsta la care sa-ti doresti sa faci un copil... Eu mi-am dorit dintotdeauna sa fiu o mama tanara drept urmare nu ne-am protejat de la inceputul relatiei. Partea proasta este ca dupa 11 ani de relatie (6 de casnicie), copilul tot n-a vrut sa vina. Pana nu ne-am mobilizat in 2006 cu doctori, tratamente si "tot tacamul" dupa cum spune magdaz, n-am ramas insarcinata. Nu stiu ce sa zic...am copilarit destul de mult, poate momentul sa avem un copil ar fi fost mai demult...poate acum ni l-am dorit cu adevarat, de multe ori regret ca n-a fost sa fie mai devreme...dar in fiecare zi ii multumesc lui DD pentru ca ne-a ajutat sa-l avem pe Vladi.

Subscriu si eu la ideea lui papanash de a pune simbolul de iepuras la toti iepurasii aparuti.
Sabina, cred ca nu e nevoie sa-ti mai spun ca esti o mamaica realizata si , parerea mea, asta e cel mai important lucru inaintea carierei. Degeaba te perfectionezi in profesie si excelezi in munca daca n-ai un copil care sa-ti umple viata.
Cecilia, iepurasul suparici, e un moment dificil dar o sa treaca si asta.
carpatina, cata dreptate ai in legatura cu stachetele...pe mine ai mei nu m-au laudat niciodata cand faceam o chestie buna pentru ca lor li se parea normal, in schimb nu uitau sa-mi reproseze cand greseam...
melaniatud, superbe fotografiile, iar cel putin aceea cu tricourile m-a emotionat pana la lacrimi. Intrebai de razatoare de sticla sau plastic. In cele 3 zile cand am incercat sa incep diversificarea, eu m-am descurcat mai bine cu cea de plastic. (le-am testat pe amandoua) Si eu tot de la "oale si farfurii le-am luat)
Yaia, stii de ce ma grabeam cu "device-ul"? In ideea in care nu se gaseste in Romania, nasii lui Vladi vin in tara maine (din Anglia) si ieri erau la o ultima tura de cumparaturi...ar fi putut cumpara. Oricum niciodata nu e prea tarziu, mai pot trimite si prin altcineva cand or sa se intoarca din concediu. Multumesc anticipat.
devylla, cu siguranta o sa va descurcati, ai nevoie sa ramai si singura cu Erikutza ca sa-ti dovedesti tie insati ca esti o mamica priceputa.
isabeluta, data viitoare sa nu ne ocoliti. Pun de acum sucul la rece si duc munca de lamurire cu Vladi sa mai imparta patutzul si alta data.
bebeka, ideea era sa o dea pe spate pe Rebeca, nu pe tine. Tu, din cate am inteles, ti-ai dat consimtamantul.
Rox, eu am ca antivirus Avast, de care sunt f multumita. Dar tu, in momentul in care ai dezactivat antivirusul, nu cumva ai permis virusului sa intre in calc?
Ai grija sa ai intotdeauna un singur antivirus in calc, doua se pot bate cap in cap.
myral, pai cum sa stie soacra ta sa schimbe pampers ca pe vremea ei nu exista asa ceva? Eu nu inteleg ce amenintari ar putea sa "emane" o mama sau o soacra, vis a vis de copil, daca nu le asculti sfaturile...
betty78, zi-o si pe aia cu "arsul" . Ai fost tare simpatica.
danielle02, sa purtati sanatosi hainutzele. Nu-i asa ca face bine la psihic o tura de cumparaturi? Eu tot incerc sa-i explic asta sotului meu dar nu intelege.

Cred ca o sa ma culc mai devreme, Vladi a adormit de la 7.30. O sa sarim baitza pentru ca sunt convinsa ca o sa faca la fel ca aseara cand s-a culcat la 6.30 si s-a trezit pe la 1.30 noaptea. Atunci i-am dat sa pape si pe la 2.30 dimineata canta singur la el in patut. N-am retinut versurile ca am adormit inaintea lui.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mai, mai ce copii plimbareti aveti! Al meu e activ, se intoarce de pe spate pe burta, iar in patutul lui in toate pozitiile posibile dar cand il pun in patul mare nu se misca de pe loc.

Andreea, din fericire n-a patit nimic. Oricum n-o sa-i putem scapa de toate cazaturile, juliturile, vanataile. Din pacate. Si nu o sa fie putine.

Marta ma bucur ca v-ati simtit bine. Noi am venit initial pt. vacanta de iarna si am ramas 2 luni [rad tare] si nici nu-mi mai vine sa ma intorc la Cluj (dar trebuie pt. ca Gabriela mi-a zis ca ma plimba cu masinuta ei frumoasa )

Betty, merci de raspuns. Nasol cu analizele. Te-a pus dr. sa tii ceva regim? Trebuie sa mi le fac si eu. Cine stie ce descopar

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, sunt la 2 capitole in urma, dar vin scurt sa raportez crestinat cu succes micutzul ursuletz.

Michael a fost ffffff cuminte si frumoooos.
A marait doar la scaldatoare un pic, speriat, dar s-a linistit iute - bine, si domn-parinte i-a dat doar cu apa (belsug!) pe cap, dar nu l-a bagat cu capul sub apa. (la asta sigur ar fi racnit de spargea vitraliile).
Tot voia sa apuce evanghelia, ca nashica i-o aratase si explicase ce e. La nasa a stat cuminte ca la mine - era obisnuit cu ea. Nashul 2(elvetzian) era cam stangaci cu bb, dar tot s-a descurcat si a dus frumos lumanarile . Era cam stressat ca nu stie ce si cum, nici nu intzelege limba - dar si-a luat rolul tare in serios.

Cel mai mult mi-a placut la final, cand, in crasma* si prosop alb, Michael a plutit pe la icoane si altar ca un ingeras: ba-i iesea o manutza, ba doua talpitze roz din norisorul alb si zambea usor la lume, incantat de ce calatorie face in bratzele parintelui.
La miruire l-a apucat de deget pe parinte si nu-i mai dadea drumul.
A fost f frumos si haios all in all.

Ce mai, a iesit super, si masa si tot. Au fost cam 50%-50% romani si alte natzionalitatzi (incl. neo-zeelandeza ) si totzi s-au simtzit bine, mancare buna din belsug...
Doar eu abia am apucat sa mananc, Radu a alergat non-stop, de dis-de-dimineatza pana acum ...dar ce conteaza?! Suntem multzumitzi si micutzul crestin (cam obosit) a fost cumintzel - acuma tocmai a adormit.

Va pup si va multumesc mult tuturor carora ne-atzi urat atat de frumos - chiar a iesit cum ne-am dorit!

(* Cuvantul 'crasma' de la voi de aici l-am invatzat - in Ardeal nimeni nu avea idee despre ce e vorba, nici macar preotzii!)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

sim a fost frumos la petrecere ,Teodora a fost tare cumintica
atat pe drum cat si la matusa acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ia uitati ce facea Stefan la petrecere sambata:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2272290614/

Fug sa il adorm, revin.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Uitasem esentialul: sarbatoritilor de astazi
Multe bucurii, o viata senina, departe de greutati, multa multa sanatate.

Va multumesc ca ati incercat sa ma linistiti, sunt convinsa ca de acum nu o sa-l mai las o secunda nesupravegheat. Mai aveam faze de genul...cand imi venea cate o prietena in vizita, lasam copilul pe canapea si o rugam sa se uite la el cat aduceam eu o tratatie. Neavand instinct matern, sunt convinsa ca nu constientizeaza ca o secunda de neatentie poate fi suficienta pentru un accident. Intamplarea de azi o sa ma faca sa fiu mult mai atenta. Gata, mi-am facut "mea culpa", n-o sa mai continui pe subiectul asta pt ca mi-a fost invatatura de minte.

prisi, bine ai revenit

Sim, si eu vroiam sa te intreb ce fel de foi de lasagna folosesti, bine ca mi-a luat-o myral inainte.
Sampanie? Tz, tz, tz...mama denaturata.
Piciulika, felicitari pentru ursuletul crestin. Abia astept sa vad fotografii.

Am zis ca inchei subiectul dar nu pot inainte de a va spune ce facea Vladi dupa ce l-am insfacat de pe marginea patului: Zambea si se agita de mama focului de parca facuse o pozna. Sigur,pentru el a fost o realizare sa strabata asemenea distanta.

Pupici, noapte buna.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mami Piciulika si tati Radu felicitari pt. micul si bineinteles frumoooooosul crestin ursuletz Michael . Ma bucur c-a iesit totul exact cum v-ati dorit, si in paranteza fie spus, asa cum meritati.

Sim, mami, il faci barman sau alcoolist pe tunsulica? Macar baiatul s-a distrat.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by magdaz
Carpatina, scuze daca am zis ceva nepotrivit.

Nu-i suparare Magda, deci nici nevoie de scuze..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Piccaflor pup si multumim si multa sanatate lui Matteo

Cecilia pai cum sa fie Mario ca el e roscatel?

Rox acum nu imi este mila...efectiv ajunsese sa ma streseze cumplit...parca viata mea devenise viata ei...adica inclusiv cu diversificarea ma stresa...trebuie efectiv sa inteleaga ca pot sa iau decizii singura in ce imi priveste copilul. Eu personal nu mai puteam....de cateva ori am plans din cauza scandalului cu ea

Myral nu stiu cum sa te ajut...uite la mine azi a mancat mar cu super pofta, iar morcovul nu l-a prea atras....mai schimba si tu meniul...poate o merge
Merci...o sa vad maine cum stau si sper sa fie gresite analizele astea....sigur cel putin cele cu magneziu sunt gresite

Aniast scumpo, imi pare rau pentru eveniment, de fapt mai mult pentru emotiile tale.... pe Vladi plimbaretzu'

Piciulika felicitari pentru ursuletul crestin. Ii doresc multa sanatate, o viata plina de realizari si impliniri.

Sim poza e privata

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu citesc 2 capitole in acelasi timp, dar tot Rox e mai tare cu 2 raspunsuri
am vazut 2 baieti cucuieti Darius si Gheo niste dulci, dar si scumpelul Stefan care se cinsteste de zor

de la Miru pt Andrei sa- treaca repede problemutele, iar la faza cu tipatul cred ca o sa ii tina companie, aseara s-a trezit la vreo 2 ore dupa ce a adormit , atras o repriza de plans isteric, de nu stiam ca sa ii fac , apoi a dormit linistita pana dimineata, cred ca sunt dintisorii, mama lor...supara ingerasii

Luy pentru printesa Maria, sper ca au trecut brobonelele

Maria multumim, Miru e bine am mai facut doar joi aerosoli si a fost ok , desi a fost destul de frig si am iesit afara in fiecare zi cate 1-2 ore

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput