Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Betty, da PM miine cu analizele, dar te rog, pune linga fiecare si unitatea de masura a laboratrorului respectiv. de ex, leucocite 40 cred ca procente sunt, ar fi bine sa scrii ce e.Ca pot fi altminteri 40.ooo si e enorm, 4000 si aici depinde de limitele laboratorului, dar e un pic scazut sau 400 ceea ce , iarasi e prea putin.
Asa, si sa treci si intervalul de valori normale, ca de ex la noi o transaminaza are maximul admis la 72 de unitati iar la alte lab la 50, si conteaza.
Iar la magneziu rezultatul cred ca e in milimoli si eu pe astea nu le stiu pe de rost, ca noi lucram tot cu unitatile vechi de masura, cu miligrame/decilitru.

Aniast, ce aventura...nu te mai stresa ca fiecare trece macar o data printr-om sperietura din asta. Ei sunt relativ statici vreo 4 luni (desi exerseaza in secret) si te trezesti dintr-o data cu ei pe covor sau sub pat(ca mine).

Danielle, ma gindeam ce-ar mai fi daca ne-ar duce si pe noi la cursuri de facut piureuri de bebe, sau daca ar veni o tanti sa ne monitorizeze pe acasa.
Ma bucur ca v-ati innoit cu totii, dar cum vine asta: tu 2 fuste, el 2 sacose cu haine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Ia uitati ce facea Stefan la petrecere sambata:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2272290614/

Fug sa il adorm, revin.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

vaiiii scumpul de el,vroia si el sa guste putzin putzin

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Piciulika felicitari pentru micul crestin.

Betty, nici nu m-am uitat la par, sincer........pt Mario

Sim cam devreme pentru astfel de gusturi....simpatic Stefan.

Myral, nu intodeauna accepta de la inceput un fruct sau o leguma, sa sti ca nici noi nu agream morcovelul, l-a acceptat in combinatie cu mar sau in supica, sau marul copt nu a vrut si gata...o sa-l incerc peste o sapt doua.

Maria, cam devreme merge Teuta la petreceri, nu crezi???????/

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Betty, trebuie sa te loghezi cu userul comun.

Marta, bine ai revenit.

Baiatul meu nu vrea sa doarma, e la noi in pat si se joaca singurel. Macar nu face scandal.

Edit: a ros doar marginea paharului, sa nu cumva sa credeti ca a gustat sampania. El avea de fapt treaba cu paharul, isi freca gingia de el.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mi-am dorit dintotdeauna copii.
am luat-o de 4 ori de la 0 in viata,ca si meserie, nici una nu avea legatura cu cealalta. In toate locurile am fost printre primii, asa aveam eu ambitia, sa-mi demonstrez ca se poate. Si sa le dau peste nas celor care n-aveau incredere-n mine. In ultimii 12 ani am strans atatea diplome ca nu le mai stiu numarul, nici nu ma intereseaza pana nu o sa-mi completez urmatorul CV, daca o sa mai fie nevoie. Ca asa am un chef sa nu mai muncesc pentru altii si sa le bag banii-n buzunar...Am muncit pe branci 12-14 ore pe zi,am avut ani in care-mi luam concediu o saptamana in care dormeam aproape non-stop, ca apoi sa o iau de la capat, bani, bani, diplome, concursuri,plan,diplome, bani....
Pana intr-o zi cand cineva m-a tras de mana ( la propriu) si mi-a zis:' Fato, tu de cand n-ai mai jucat un volei ? Da un film la cinema,de cand n-ai mai vazut ? ' Era-vezi doamne si o invitatie subtila, dar m-a pus oarecum in incurcatura, 'volei-din liceu',dar nu aveam trening, adidasi, eu eram tot timpul la costum, camasi, tocuri.
Si de-atunci am inceput s-o las mai moale. M-am plimbat in ultimi 3 ani cat nu m-am plimbat eu toata viata, la 2-3 luni bagam macar 2-3 zile de concediu. Budapesta, Paris,Roma, Barcelona...Acum 2 ani de ziua mea eram in Budapesta, in fata unei bijuterii. 'hai sa ne luam verighete'-mi zice. Asta a fost cererea-n casatorie, subtila ca de obicei.Am cel mai neconventional barbat din lume si-l iubesc din tot sufletul, chiar daca dupa nastere ,cam o data pe saptamana ii zic ca dau divort, dupa 2 ore 'uit' si-l zmotocesc cu drag.Mi-a schimbat complet viata si sper ca si eu i-am infrumusetat-o pe-a lui
Pe Andrei l-am conceput la Paris, in 2006, de Revelion.A fost o surpriza atat de mare incat ne-a lasat muti, nici nu ne trecuse prin cap sa ne gandim daca vrem sau nu sa fim parinti.Da' nici n-am facut nimic sa nu-l avem....
Pentru mine a fost exact momentul potrivit.Toate diplomele din lume nu valoreaza cat un scutec murdar de-al lui Andrei.Cel putin pentru mine.Ceea ce simt pentru piciul meu nu pot descrie in cuvinte, sunt prea sarace.Sunt topita toata...
Cam asta-i cu momentul oportun sau neoportun.
A, sa nu uit un amanunt: cand am iesit din maternitate cu Andrei era ziua mea. Sotul mi-a facut un tort in care scria ' la multi ani cu ocazia majoratului' . Implineam 41 ani .

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

piciulika felicitari micutzului crestin
andreea daaaaaa tare bine mai face la psihic shoppingareala asta
magdaz apoi...el nu prea si-a luat nimicutza pana acum,nu avea rabdare la stat prin magazine si acu m-a lasat singura cu fata la raioanele noastre si el a fugit la barbatzi,cand ne-am intalnit si l-am vazut cu un bratz de haine m-a busit rasul,era tare comic dar sa stii ca nici acum nu prea\ a stat mult,le-a luat de pe rafturi fara sa le probeze,s-a uitat doar asa la ele si gata,sunt bune,

stiti ce fac eu acu?retzeta aia de prajitura pe care a postat-o ana la celalalt subiect,e deja in cuptor,mai trebe sa stea vreo 10 minute si gata,abia astept sa vad ce a iesit,

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Papanash, .

Rox, am testat pana acum aproape toti antivirusii si am ramas la NOD32, nu am avut nici o problemutza cu el. Ai grija daca ai dezactivat Bitdefenderul, sa nu te procopsesti cu vreun pui de virus.

Magda, ti-am raspuns la retete.

Legat de momentul potrivit - pur si simplu ne-am hotarat ca e vremea sa avem un copil, ni-l doream mult. Asa ca ne-am pus pe treaba, dar la scurt timp dupa ce au aparut cele 2 liniute pe test a venit si marea dezamagire - am pierdut sarcina. Cred ca daca nu ramaneam repede insarcinata iar, ma scufundam de tot in butoi, stateam rau de tot cu pisicul (greseala deliberata, da?).

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Ma duc sa mai fac o incercare sa il adorm pe Stefan. Nu cred ca mai intru in seara asta, tati pleaca 2 zile la Constanta in delegatie si in seara asta vreau sa il cocolosesc putin. Sunt si putin cam deprimata de plecarea asta a lui, stiu ca trebuie sa mai faca delegatii, dar nu prea imi vine bine cand pleaca pe undeva si sta mai multe zile.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Piciulika, sa va traiasca Michael cel crestinat. De abia astept sa pui poze.

Sim, multumesc de sfaturile cu lasagna. sa stii ca nu ma las. cu prima ocazie o refac, dar nu prea currind ca se plictisesc ai mmei daca gatesc acelasi lucru prea des. Am cam inteles acu mai multe, si cred ca o sa iau Barilla.
Ramin datoare cu reteta de diplomat.

papanash, foarte emotzionanat ai povestit. Tu cred ca ai fost binecuvintata ca ti s-au in timplat toate asa ..la vremea lor

Andries, imi place chestia cu standardele, si eu am facut la fel si desi ma cam disperasem intr-o vreme , la fel ca tie, de unde si cind si cine nu ma asteptam , a aparut "perechea" mea. eu nu zic ca aveam standarde materiale dar imi doream pe cineva pe care sa-l "simt" si sa ma " simta" sufleteste si asta a fost greu de gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sim toc mai asta era ideea...nu stiu ce s-a intamplat...eranm pe user-ul comun....

Magdaz merci...maine iti dau pm

Cecilia nu aprul meu e important ci masa lui Mario....oricum am rezistat eroic mai mult de 1 an....mai am putin si bag eu vopsea ...

Papanash foarte frumos ai povestit. Apropo de cerere neconventionale: al meu m-a cerut in casatorie in club, dupa 2 saptamani de cand ne cunosteam....absolut spontan

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput