silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 3
virgiL spune:
lauraT,la mine diferenta intre sani a fost de 25 de grame si rezulta nu doar din diferenta dintre sani ci si dintr-o asimetrie a toracelui(jumatatea dreapta e mai proeminenta usor decat jumatatea stanga a toracelui...deh,semne de rahitism din copilarie).am avut o proteza de 220 si una de 245 si vreau sa spun ca rezultatul e mai mult decat multumitor...astept sa vad rezultatul final in cateva luni de zile ,dar oricum arata foarte bine.
virginia
Laura T spune:
Virgi, i-auzi, nu stiam ca s-a scumpit! Eu am dat 3900 ca si tine (100 la masuratori +3800 la op), banuiesc ca acum o fi cu totul 4500 daca zici ca aia a platit 4400 in fata ta!
Ma bucur ca s-a rezolvat si asimetria si ca te simti bine...banuiesc ca si forma e ok, iar ca marime sa te astepti sa mai scada putin...mie in prima zi mi s-au parut mari, iar acum zic ca ar mai fi loc ...
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
oanabbb spune:
VIRGI ma bucur ca te simti bine...si totul a decurs ca la carte.
DAAAAAAAAR,4400????????UFFFFFFFFFF....fir.ar sa fie ca eu de cand vreau sa ma duc la consult si uite ca acu s.a mai si scumpit......ma enerveaza chestia asta...
martie spune:
Oanabbb, eu zic sa asteptam pana la Pasti, Craciunul a trecut, poate e vreo oferta, platesti 2 si iti da 3 (1 bonus), mergem impreuna si asa mai obtinem o pereche. Te bagi?
oanabbb spune:
eu chiar ma gandesc f serios la varianta asta.
dar nu cred ca face el asa ceva.ca e oricum aglomerat si ca sa nu creeze precedente................uffffffffff
Laura T spune:
Virgi, uitasem sa-ti raspund la o chestie. Eu am luat Shea Butter 100% marca L'Occitane dintr-un duty-free, dar am inteles ca s-ar comercializa si la noi prin farmaciile SensiBlu (in afara de magazinele L'Occitane din Bucuresti si Timisoara). Si nu inlocuieste Cimeosilul (care e pt cicatrici frumoase) sau Baneocinul (cu care dai tot pe cicatrice pana se inchide bine), ci dai pe pielea care trebuie sa se intinda, sa se elasticizeze, pe sani si pe unde mai simti ca "te tine"...
poze_noi
irina_s spune:
of of imi doresc sa-mi fac implanturi f mult dar mai am de rezolvat 2 probleme . 1 nu gasesc timp ( 1 luna in care sa stau cuminte) 2 nu stiu ce dr sa aleg!!!!. Stan de la Bacau mi se pare cel mai cunoscut dar 4400e , in Bucuresti sunt mai multi cu 2000e, dar daca Stan e mai bun ? ca doar nu o fi el atat de cautat degeaba? Voi ce credeti e vreo diferenta intre modurile de ''operare ''dintre Stan si alti doctori din Buc mai ieftini 2000e ( ex Radu Voicu, Marek Valcu, Adina Alberts).
virgiL spune:
draga irina s,nu stiu alte diferente intre dr.stan si ceilalti(in afara de cea de pret)decat de tehnica si de aparatura pe care sigur iti spun ca nu le are nimeni.de la el nu pleci cu tuburi de dren si nici cu cine stie ce dureri.cat despre problema timpului ,nu ai de ce sa-ti iei o luna de zile libere.eu cand am fost la consult mi-a zis ca daca ma operez joi,lunea imediat urmatoare imi pot relua activitatile(cu conditia sa nu fii sportiva sau sa faci cine stie ce eforturi cu mainile.gen carat tavi,ridicat greutati)
v).in jurnalul postoperator pe care il primesti de la clinica chiar se recomanda ridicarea cat mai rapida din pat si reluarea cat mai grabnica a activitatilor usoare prin casa.
bafta in luarea deciziei potrivite tie!
virginia
XIO spune:
Am si eu o curiozitate: pt. dureri e recomanda antalgice , iar astea le poti lua dupa orice operatie, nu?
ca tot citesc pe aici ca de la Stan nupleci "cu dureri". Pai nu pleci , ca ai medicamente la tine.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Laura T spune:
XIO, eu nu am luat nici un antialgic ca nu am avut de ce. Doar antibiotic si niste unguente recomandate. Nu doare ca la alta operatie (am la activ 2 cezariene deci stiu ce inseamna "sa doara" si sa vrei sa iei ceva sa nu te mai doara...) pentru ca el are alta tehnica (vezi site-ul lui unde descrie cu lux de amanunte), asta e deosebirea majora fata de altii "mai ieftini". Iar un alt motiv pentru care apare diferenta de pret este calitatea/marca protezelor (Stan pune DOAR Matrix, care sunt cele mai scumpe).
poze_noi