silicoane!!!! 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

Buna fetele . Eu m-am operat acum 2 ani la Dr Grecu . Nu pot spune ca nu sunt multumita dar nici foarte multumita ! Imi alesese un implant anatomic de 450 cmc am spus ca este un pic exagerat si am scazut considerabil la 350 cmc . Dureri ? 1 sapt bineinteles ca fara calmante nu puteam sa stau , poate sunt eu mai sensibila ! Sfatul meu este ca atunci cand va hotarati pentru a va opera alege-ti marimea maxima acceptata de corpul vostru ca altfel ve-ti regreta ! Eu cam regret pentru ca un 450 ma coafa de minune !

Insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cea_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mia.

Si cum te simti acum cea mica, dupa operatie?
SI cit ai pus acum in implanturi?citi cc?

www.facebook.com/profile.php?id=1065503304" target="_blank">poze
alte poze

M-am simtit foarte bine inca de la inceput. Am fost operata intr-o zi de joi, in jurul pranzului si vineri la ora 10 am plecat de la spital singura, singurica si am si condus pana acasa. Multor prieteni le-am zis ca sunt putin racita si nimeni nu si-a dat seama :). Am avut o recuperare foarte, foarte usoara.
Acum am implanturi Mentor, rotunde, de 400cc in sanul drept si 425 cc in sanul stang. Pentru mine sunt perfecte !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pardes

Buna fetele . Eu m-am operat acum 2 ani la Dr Grecu . Nu pot spune ca nu sunt multumita dar nici foarte multumita ! Imi alesese un implant anatomic de 450 cmc am spus ca este un pic exagerat si am scazut considerabil la 350 cmc . Dureri ? 1 sapt bineinteles ca fara calmante nu puteam sa stau , poate sunt eu mai sensibila ! Sfatul meu este ca atunci cand va hotarati pentru a va opera alege-ti marimea maxima acceptata de corpul vostru ca altfel ve-ti regreta ! Eu cam regret pentru ca un 450 ma coafa de minune !

Insanatosire grabnica

Sunt perfect de acord cu tine! Eu am trecut de la anatomice 315 gr la rotunde 400-425cc, iar diferenta nu e chiar asa mare! Forma e mult mai frumoasa, dar volumul nu e cu mult mai mare! M-am obisnuit cu ele din prima secunda.
Daca vi se pare ca e mare ce va propune medicul (in cazul meu nu s-a intamplat asta), incercati sa purtati o perioada niste sutiene mai buretate sa va obisnuiti...iar apoi o sa vreti voi singure ceva mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu am 3 sapt de la operatie, doctorul meu nu pune anatomice, le prefera pe cele rotunde, am pus tot Mentor, 450cc. Mi s-a parut cam mult la inceput, si chiar si acum ma gindesc ca poate trebuia sa pun 400, dar eu sint inalta 173 si nu-s prea subtire, am 67 kg, si asistenta mi-a sugerat 450, si sotul bineinteles, caruia i se par perfecte. Vreau sa intreb cum se schimba in timp, am inteles de la doctor ca dureaza intre 6 si 8 luni sa arate mai natural.Voi cind ati inceput sa faceti gimnastica dupa?
Si ca o paranteza eu m-am operat la 8 dim, la 10 m-am trezit din anestezie, la 12 in aceeasi zi eram deja acasa, aici nu te tine peste noapte.
As vrea sa incep sa fac jogging dar mi-e frica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mia.

Eu am 3 sapt de la operatie, doctorul meu nu pune anatomice, le prefera pe cele rotunde, am pus tot Mentor, 450cc. Mi s-a parut cam mult la inceput, si chiar si acum ma gindesc ca poate trebuia sa pun 400, dar eu sint inalta 173 si nu-s prea subtire, am 67 kg, si asistenta mi-a sugerat 450, si sotul bineinteles, caruia i se par perfecte. Vreau sa intreb cum se schimba in timp, am inteles de la doctor ca dureaza intre 6 si 8 luni sa arate mai natural.Voi cind ati inceput sa faceti gimnastica dupa?
Si ca o paranteza eu m-am operat la 8 dim, la 10 m-am trezit din anestezie, la 12 in aceeasi zi eram deja acasa, aici nu te tine peste noapte.
As vrea sa incep sa fac jogging dar mi-e frica.

www.facebook.com/profile.php?id=1065503304" target="_blank">poze
alte poze

Presupun ca ai facut operatia in Canada, nu? In RO nu am auzit pe nimeni sa se fi externat in ziua in care s-a facut operatia.
La mine forma a devenit naturala dupa vreo 2-3 luni, dar cred ca perioada e cu atat mai mare cu cat implantul este mai mare.
Cu siguranta nu e recomandat sa faci jogging pana cand pozitia implanturilor nu se stabilizeaza (adica perioada in care trebuie purtata si bustiera), dar cel mai bine este sa-ti intrebi medicul...
Legat de marime, eu cred ca ai ales bine! Eu am 400 cc si am 50 kg si 1,65m...

Mergi la inceput

Da, m-am operat aici in Canada.
Vreau sa intreb cind devin mai moi? si cit de des trebuie masati?
Si nu ti se pareau prea mari la inceput?
Medicul mi-a zis ceva de 6 sapt pt gym.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Fetelor, a regretat cineva vreodata ca si le-a pus prea mari? Azi am fost la consultatie, vineri m-am programat la operatie..Mentor rotunde de 350..eu am 1.77 si 62 kg, 75 circumferinta la baza sanilor..mie mi se par prea mari..doctorul ma asigura ca nu vor fi...ca mai mici ar arata aiurea pentru ca sunt destul de lata in spate..azi am vazut o alta pacienta venita la scos fire care avea 280 si mi-au parut chiar mititei (bine, pentru conformatia si statura ei erau perfecti..)..
Ce ma sfatuiti : sa merg pe mana lui sau sa pun mai mici..?

Mergi la inceput

Cum spuneam si mie mi s-au parut prea mari si inca mi se par cam mari. Dar poate nu sint obisnuita. Ei zic ca dupa operatie nu arata asa de mari ca atunci cind probezi, pt ca intra sub muschi, nu? Si au drepatate sint un pic mai mici decit atunci cind probezi in sutien.
Eu zic ca 350 e ok. Eu stiu pe cineva cu 177, dar 57kg si si-a pus 325 ( nu e mare dif intre 325 si 350) si arata perfecti.
Si eu sint lata in spate si nu am talia f subtire si am pus 450. Nu am regretat inca pt ca stiu ca dureaza pina se definitiveaza forma.

Mergi la inceput

subiect nou:

silicoane 3

Mergi la inceput

multumsec mult, mia..sper sa arate bine..am emotii..dupa cat am incins google-ul despre Voicu in ultimele saptamani, de obicei nu recomanda mai mult decat se potriveste corpului tau, nu are tendinta de a recomanda prea mult..

nu stiu de ce nu mi se ascunde link-ul..

gata!!

Mergi la inceput