silicoane!!! 3
Raspunsuri
cea_mica spune:
Fatima, ce medic te opereaza? Singurul de care am auzit ca pune "bombe" este Marek Valcu. Opusul lui este Stan, cred ca el este cel care pune cei mai mici sani.
Si Mia are dreptate: cand sunt asezati submuscular rezultatul este mai mic decat la proba cu sizere. Eu sunt sigura ca 350 nu e prea mult.Conteaza insa si ce astepti tu de laoperatia asta: daca vrei sa ai sani si atat sau daca vrei sa ai sani mari si frumosi. Si cand zic mari nu ma refer deloc la playboysme.
fatima spune:
Voicu, cel care te-a operat si pe tine daca nu ma insel, nu? Mai, eu vreau sani ca sa se aseze o bluza ca lumea..nici acum n-am chiar platfus, dar necesita sutiene push-up si alte artificii..plus ca dupa alaptat 1 an si 2 luni au luat-o vertiginos in jos..ca sa fac o comparatie, as vrea ceva gen Mihaela Radulescu, Andreea Raicu (ca marime, caci ca forma ale lor imi dau impresia ca ar fi anatomice, iar eu vreau rotunde..)
cea_mica spune:
Nu bag mana in foc, dar sunt aproape sigura ca Mihaela R. are mai mult de 350 cc, chiar si Raicu. La Raicu ma refer la ultima operatie, ca prima data avea mai mici parca...
Daca te opereaza Voicu, in care eu am incredere maxima, mergi pe mana lui ! Si daca la inceput ti se vor parea poate un pic cam mari, te asigur ca dupa un timp, cand te vei obisnui cu ei, nu ti se vor mai parea!
Iti tin pumnii vineri! si abia astept sa ne povestesti ce lucru frumos ti s-aintamplat
fatima spune:
Sincer, si eu am incredere in Voicu, am tot citit despre el pe multe alte forumuri..nu prea am gasit paciente nemultumite..si mi-a placut de el..un tip care-ti acorda mult timp si iti raspunde la orice intrebare, oricat de prosteasca ar fi, cu argumente stiintifice..
cea_mica spune:
Si tu nu sti cum sunt altii...Eu nu am putut sa vb niciodata direct cu Stan. El nici nu isi da numarul de telefon. Vorbesti cu iubita lui...adica asistenta lui...domna nutritionista. Cand am vazut ca Voicu imi raspunde la telefon la orice ora, nu mi-a venit sa cred! Eu am mers la el in speranta ca voi primi macar 400cc, nu luam in calcul ceva mai mic. Lui nu ia-m zis nimic, m-a vazut si mi-a recomandat fix 400cc si 425cc la cel care era un pic mai mititel. Parca mi-a citit gandurile. Nici un moment nu am considerat ca sunt prea mari. Sunt fooooooarte fericita asa. Si cand imi amiintesc cat am plans cu cei dinainte...si cat mi-am dorit un pic mai mari...
Si nici sotului meu nu i se par deloc mari...
Carrye spune:
Mia, eu sunt cu vechime in genul asta de operatie...iti zic repede cum a fost la mine si la sora-mea. Oricum, depinde de la organism la organism si cel mai bine este sa iti intrebi medicul la consultatie cand poti sa reiei antrenamentele.
Ai vazut, cea_mica a si condus singura, eu abia dupa 2 saptamani am reusit.
Eu m-am operat vineri, luni am iesit in oras dar fara miscari bruste, si de marti m-am dus la birou. A fost greu in prima saptamana mai ales cu dormitul pe spate. Bustiera purtata non-stop in primele 6 saptamani. Apoi, am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine. Am facut masaj, nu brusc, cat sa simt dar nu sa fie dureros.
De inmuiat or sa se mai lase cam dupa 6 luni. Lasa-i in pace, ca o sa uiti ca ai implant, totul este sa te obisnuiesti tu cu tine asa.
Mentionez ca eu sunt operata in aprilie 2007 la bestialul Dr. Radu Voicu. Implant rotund, profil inalt, Eurosilicone, 260 ml. Eu sunt foarte slaba, am 1,60 cm si 43 kg cu implant cu tot.
Sunt incredibil de multumita de rezultat, imi pare rau ca nu am cum sa va arat poze cu minunatia pe care a facut-o doctorul asta.
Daca mai aveti intrebari, ma gasiti aici. Aveti grija de voi!
cea_mica spune:
Imi amintiti si mie cat trebuie purtatta bustiera asta si care e scopul ei? Ca eu m-am cam saturat de ea...Si in plus, sanii mei sunt acum asa cum erau la operatia anterioara dupa vreo 2 luni...Adica si-au revenit mult mai repede...
Pardes spune:
Fatima ca sa iti dau un punct de reper.. eu am 1.64 50 kg si mi-am pus 350 cmc desi imi erau recomanati 450 ..Acum regret dar ma pregatesc pentru o noua operatie cat mai curand ;) Pune masura cea mai mare fiind foarte inalta 350 cmc o sa para un san normal .
cea mica- eu am purtat bustiera cam 2 luni dar pe urma am trecut la sutien pentru ca nu suport sanul liber ..
Qamar spune:
vorbiti despre cat de simpatic/sau nu e un medic
pentru mine asta conteaza mai putin, mi-e egal cum se comporta- ce m-a interesat cel mai mult a fost CE si CUM face direct legat de operatie
si nu, nu m-a platit Stan sa ii fac reclama:)) , nici macar nu m-am operat la el
iar la medicul la care am avut operatia (un medic de nota 10+ pe care il iubesc) cel mai important a fost sa inteleaga ce vreau eu si sa imi spuna ce imi poate oferi el, in directia asta; si a inteles perfect ca la mine nu a fost un moft, ci o necesitate, corectarea unui defect dupa sarcina si alaptat..Iar rezultatul este mult peste asteptarile mele, efectiv a fost un artist, cum este si numit, dealtfel
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA