silicoane!!! 3
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pardes Fatima ca sa iti dau un punct de reper.. eu am 1.64 50 kg si mi-am pus 350 cmc desi imi erau recomanati 450 ..Acum regret dar ma pregatesc pentru o noua operatie cat mai curand ;) Pune masura cea mai mare fiind foarte inalta 350 cmc o sa para un san normal . cea mica- eu am purtat bustiera cam 2 luni dar pe urma am trecut la sutien pentru ca nu suport sanul liber .. |
conteaza si circumferinta cutiei toracice- de ex, parca vazusem niste poze cu Carrye mai demult- ea este silueta, deci cutia toracica nu e f lata-- sper sa nu gresesc, Carrye- deci la ea si un implant de pana in 300 arata fffff bine; pe cand la mine, care sunt mai....lata si mai grasa, 260 sau 280 s-ar pierde in decor...
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
Zina spune:
La un moment dat m-am gandit si eu la silicoane, dar ma sperie efectele negative pe care le-am auzit ca poate sa existe. Medicul iti explica inainte despre ele? Si care sunt totusi riscurile silicoanelor, ca pana la urma urmei sunt corpuri straine in organismul tau. As vrea si eu, dar mi-e frica, poate ma lamuriti voi in sensul asta. Multummesc
Pardes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Noe
Si la mine cutia toracica este un pic mai lata . Din motivul asta veau un implant mai mare. Nu zic ca nu arata superb na sunt 350 cmc plus ce am mai avut si eu dar se poate si mai bine Deh femeile vesnic nemultumite :) conteaza si circumferinta cutiei toracice- de ex, parca vazusem niste poze cu Carrye mai demult- ea este silueta, deci cutia toracica nu e f lata-- sper sa nu gresesc, Carrye- deci la ea si un implant de pana in 300 arata fffff bine; pe cand la mine, care sunt mai....lata si mai grasa, 260 sau 280 s-ar pierde in decor... www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA |
Qamar spune:
eu am 345cmc si, da, ar mai fi loc
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
Mia. spune:
Eu nu mai port bustiera pt ca impresia mea e ca e cam mica in circumferinta de sub sani si ma stringe, probabil trebuia sa iau mai mare un nr. Oricum mie doctorul mi-a zis sa port sutien sprt , nu neaparat bustiera, la consultul de 1 sapt.
Circumferinta mmea sub sani este 80cm. Si am crescut de la A la D. Poate scrieti si voi cit ati marit masura sutienului in urma implantului.
Pardes spune:
Sunt niste bustiere pe piata si nu sunt scumpe absolut deloc. Sunt elastice si iti da comfort. Eu am marit de la B la D . Vorba lui Noe dar mai era loc
Carrye spune:
Mia, ala e scopul bustierei, sa o simti mica, sa te stranga, sa iti tina sanii unde trebuie, sa se aseze frumos. Eu o port chiar si acum, si crede-ma ca ma strange, am si sutiene speciale, fara sarma, pe care le port. Si sanii mei sunt ca la inceput dupa atata timp.
Eu am trecut de la B la C.
Poate si la mine mai era loc dar nu am vrut, de teama sa nu am mai tarziu niste sani mari si lasati. Nu am copil si implantul este sub glanda, riscurile erau destul de mari sa se lase, asa ca am preferat varianta asta de care sunt foarte multumita.
Qamar spune:
si pe mine ma strange bustiera sub sani, dar o port
am mai purtat si sutiene "la ocazii" insa bustiera e un "must" cel putin 1-2 luni...inclusiv noaptea
eu am trecut de la 34B la 34D sau 36C, depinde de sutien...oricum, la mine inca nu au ajuns la forma/marimea finala...am doar 1 luna jum post op
Qamar spune:
in primul rand, rolul oricarui sutien bun: sa iti ajute sanii sa nu o ia la vale In al doilea rand, dupa operatie sanii trec prin mai multe faze/forme pana la cea finala (cam la 1 an post op) si bustiera ii tine in anumite limite...
sper ca's coerenta:)
plus ca protejeaza inciziile, de-asta in prima luna e bine sa o porti 99% din timp si nu sutien, mai ales nu sutien cu sarme..