silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 20
cea_mica spune:
Cele trei saptamani nu au trecut prea repede, dar au trecut intr-un final si iata-ma la Bacau in ziua in care trebuia sa ma operez. Aveam intrg setul de analize+ecografie mamara, am asteptat pana la ora 12 cand eram programata si mi s-au intocmit doc. de internare si am asteptat singurica in rezerva mea sa fiu chemata pentru operatie. Camera in care stateam era foarte apropiata de una de hotel, destul de confortabila, cu 2 paturi si baie proprie. Spre dupa-amiaza au venit asistentele sa-si inceapa "ritualul" am discutat cu anestezista destul de mult (in jur de jumatatede ora) si apoi au inceput sa-mi administreze sedativele dinaintea anesteziei. Apoi am mers intr-o sala apropiata de cea pentru operatie, mi s-au facut desenele, mi s-au mai prezentat inca odata riscurile, de parca mai conta atunci...,iar apoi am trecut la fapte. Hop pe masa de operatie! Asta a fost momentul cel mai greu si trebuie sa recunosc ca sala de operatie parea una moderna si destul de bine dotata! Dar tot masa de operatie era! Anestezista a fost foarte draguta si nici nu stiu cum am adormit...Mi-am revenit destul de repede dupa operatie (care din calculele mele a durat in jur de 2 ore), nu mi-a fost deloc rau si nu am vomat. Pot sa zic ca eram chiar bine. Aveam perfuzii si cu siguranta mi se administrau calmante. Toata noaptea am fost monitorizata si m-am simtit bine ingrijita. A trebuit sa fac la un intervat exercitii de ridicare a bratelor, care la inceput erau destul de dureroase, dar intr-un final am adormit, iar noaptea a trecut chiar repede. A doua zi, de dimineata, am avut un mic dejun consistent, pe care chiar il asteptam. Apoi a urmat schimbatul pansamentelor si apoi externarea.
cea_mica spune:
Acum sunt foarte fericita si impacata cu mine. Am implanturi rotunde, de marimi diferite pentru a-mi fi corectata asimetria si pot sa zic ca se apropie de perfectiune. Ce m-a surprins cel mai tare a fost faptul ca nu am avut nici un fel de durere!!! Comparativ cu operatia la Stan, nu poate exista comparatie. Acum nu m-a durut deloc!!! Am avut o mobilitate foarte buna de la inceput si nu am luat nici un fel de calmant!!!
cea_mica spune:
Un lucru foarte important pe care nu vi l-am spus este ca dupa prima operatie, la consultatia de 6 luni, forma sanilor mei nu mai era cea de dupa operatie, erau un pic cam diformi, nu exagerat, dar sesizabil. I-am spus de la inceput doctorului Stan ca nu sunt multumita de rezultat si ca vreau sa imi schimbe protezele, insa, nici nu a vrut sa ma asculte!!! Mi-a spus ca sunt nebuna!!!Asadar, desi in minunatul lui contract este scris negru pe alb ca toate eventualele interventii de corectie sunt gratuite, sa nici nu va faceti sperante ca va face lucrul asta! Nu ma asteptam sa ma opereze gratuit, pana la urma plateam si noua interventie si noile implanturi, dar macar sa fiu impacata cu mine, insa "minunatul" domn doctor m-a dat pur si simplu afara din cabinet!!! Ca acum, dupa aproape 2 ani, sa aflu ca forma aceea ciudata se datora faptului ca protezele mele erau rotite, nu mai stateau asezate in pozitia initiala. Doctorul Stan nu a fost suficient de demn sa recunoasca lucrul asta. Chiar imi amintesc ca imediat dupa operatie m-a avertizat ca indiferent ce se intampla sa nu merg la alt medic. Oare de ce? Se temea de ceea ce putea sa urmeze??? Ma gandesc ca nu numai mie mi s-a intamplat asta...Dar daca nu mergeam la alt medic nu aflam adevarul niciodata...Mi-e greu sa cred ca am facut eu ceva gresit...Iar faptul ca eu port sutien 99% din timp ar fi trebuit sa fie un plus, nu??? Mi-ar placea sa stiu cat de dese sunt cazurile de rotire a implanturilor anatomice...in special, cat de dese sunt cele inca nedescoperite... A mai oservat cineva ceva suspect legat de forma sanilor???
cea_mica spune:
Stiu ca primele 10 mesaje apar mai greu, nu? O sa incerc sa mai sciu cate ceva scurt sa nu mai dureze asa mult.
cea_mica spune:
Carrye, am uitat sa iti zic ca dr. Voicu a fost exact cum l-ai descris. Pe mine m-a cucerit!!! A fost dragoste la prima vedere, daca pot zice asa. Eu m-am programat la consultatie marti, 21 octombrie si intentionam sa imi fac operatia prin ianuarie, februarie anul viitor. Insa mi-a castigat increderea atat de repede, ca am plecat de acolo cu programare pentru operatie joi, 23 octombrie :) Imi vina sa rad si acum cand imi amintesc. Si cand ma gandesc cat de acru a fost Stan, si cata importanta isi dadea...Este atat de arogant ca nu imi dau seama cum de am avut incredere sa ma operez la el...ce face si publicitatea asta din oameni!!!
cea_mica spune:
Si cata "gargara" cu operatia fara durere! Eu chiar am crezut ca el e singurul care face asta... si poate ca mine au mai crezut si altii
Qamar spune:
Cea mica, sa nu uitam, totusi, ca sunt foarte multe fete care au fost 100% multumite de Stan; eu nu zic ca nu ai dreptate, doar ca ..poate pana la urma a fost o intamplare nefericita...
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
cea_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe Cea mica, sa nu uitam, totusi, ca sunt foarte multe fete care au fost 100% multumite de Stan; eu nu zic ca nu ai dreptate, doar ca ..poate pana la urma a fost o intamplare nefericita... www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA |
E mult spus o intamplare nefericita! Puteam sa stau bine merci cu sanii pe care ii aveam. Sa nu iti imaginezi ca era ceva care sa te sperie! Am vazut sani care nu aveau nici o problema si aratau mai rau decat ai mei. Eu oricum aveam de gand sa schimb implanturile pentru ca, pe de o parte erau mai mici decat am asteptat eu sa fie si in al doilea rand pentru ca nu mi se potriveau deloc implanturile anatomice. Am vrut doar sa daram mitul asta al operatiei fara durere care se face doar la Bacau si sa subliniez faptul ca exista alti medici cu nume mai putin pompoase care sunt si oameni inainte de a fi medici!!!