silicoane!!!! 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

As vrea si eu, da' nu indraznesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Noe, Carrye, m-am convins. Cel putin Laura Andresan a avut grija sa-i faca o "reclama", dar oricum, sanii aia cazuti in toate partile vorbeau de la sine despre reusita chirurgicala. Daca zici Carrye ca mai da "consultatii" si prin Libertatea. No comment.
Madau, nu-mi mai spune pretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda...n-am cum sa va contrazic ca n-am vazut live alti sani facuti de el, insa cei ai prietenei arata foarte bine. Nu-s deloc mari. Si mi-a zis ca i-a facut tot felul de masuratori,i-a recomandat sa-si puna de 400ml, ei insa i s-au parut prea mari asa ca si-a pus 350 ml. Si acum ii pare rau ca nu si-a pus cum a zis dr, pt ca intra-devar mergeau. Ea a fost super multumita de el si de conditiile de la clinica, si nici nu-i vreo afoana pt ca lucreaza in domeniul medical, deci e un pic mai maniaca decat mine de ex cu conditiile din spitale si cu operatiile in general. Nu ma intrebati ce fel de implanuri si-a pus ca nu stiu detalii tehnice

Pretul....ea a dat 2500 de euro anul trecut, prin toamna, acu nu stiu cat o mai fi ca nu m-am interesat.

Cam atat ..mai caut pareri, ca-s in mare dilema...si la cat sunt eu de fricoasa...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

detalii numai pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

am citit pe sarite ca ma ia ameteala.fetelor va admir ca aveti curaj.voiam sa va intreb daca silicoanele trebuiesc schimbate(dupa un anumit nr de ani) sau sunt forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Nu mai scrie nimeni la subiectul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cea_mica spune:

Buna seara! Hop si eu pe aici sa va impartasesc din experienta mea.

Mergi la inceput

Tin sa o salut in special pe Carrye, pentru ca si ei ii datorez o parte din starea mea de acum.

Mergi la inceput

Acum 3 saptamani mi-am schimbat "minunatele" implanturi pe care le aveam de aproape 2 ani si sunt tare bucuroasa si multumita ca am facut lucrul asta. Trebuie sa recunosc ca cea mai mare influenta a avut-o Carrye desi nu am cunoscut-o niciodata.Cu descrierilor ei si din vorbele frumoase despre medicul care a operat-o am gasit si eu putin curaj sa merg la o consultatie la DR. Radu Voicu. Am avut, dupa cum spuneamo operatie cu proteze anatomice (celebrele Matrix), facut la Bacau de "ilustrul" doctor Constantin Stan. Nu intentionez sa jignesc sau sa deranjez pe cele care au fost operate de el si sunt multumite, insa, pentru mine a fost o mare dezamagire. Cred ca e foarte important sa fii bine documentat inainte de o astfel de oeratie, din cauza asta sunt aici si vreau sa va sustin si as fi foarte bucuroasa daca as putea sa va ajut.

Mergi la inceput

Desi rezultatul nu a fost cel pe care il doream, imi aduc aminte cu placere de prima mea experienta. Mi-am dorit foarte mult operatia, dar imi era tare frica de durere. Din cauza asta am ajuns la concluzia ca doctorul la care trebuie sa merg este Stan. Am mers la o consultatie, insa prima concluzia a fost ca nu ma opereaza pentru ca nu am nevoie de implanturi si pentru ca sunt fumatoare. Am mers acasa foarte dezamagita, dar pentru ca imi doream atat de tare (ca fata de la farsa lui Buzdugan :)) am revenit dupa aproape o luna. Deja ma lasasem de fumat si eram cat se poate de hotarata ca de data asta sa il conving sa ma opereze. Si asa a fost. A stabilit tipul implantelor: anatomice, Matrix, de 315 grame, asezate submuscular si am programat operatia peste 3 saptamani. Sincer, eu nu am avut nici un cuvant de spus legat de forma sau marime. Nici nu s-a pus problema ca ar putea intra in calcul si varianta de implanturi rotunde. Singurul aspect in care mi s-a cerut parerea a fost legata de densitatea implantelor. Existau 2 variante: una dual gel tipul 510, ceva mai tare si tipul 410, ceva mai apropiat de sanul meu natural. Am ales varianta 410 si asta a fost tot. Nu am vazut nici o poza cu alte cazuri, cu alte paciente sa-mi dau seama daca ceea ce am ales este chiar ceea ce imi doresc. Trebuie sa recunosc, ca desi fixasem data operatiei, am plecat de acolo cu inima putin stransa. In primul rand pentru ca nu eram sigura de ceea ce a fost ales pentru mine si in al doilea rand, pentru ca, desi aveam o asimetrie sesizabila, urma sa primesc implanturi egale...

Mergi la inceput