silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 12
XIO spune:
quote:
Originally posted by kamy2
draga sandra, si eu am intrat in sala de operatii in pijama si acolo mi-am dat doar bluza jos.
nu stiu ce sa zic, daca Bratu opereaza personal. am vazut ca avea o intreaga echipa acolo dar el a fost prezent la toate operatiile din ziua respectiva.cand m-a chemat in sala de operatie, si-a cerut scuze ca am asteptat atat si mi-a zis ca m-a lasat intentionat la sfarsit deoarece operatia mea era cea mai simpla din ziua aia in care a avut multe liftinguri.
oricum, ce iti povestesc eu se intampla in urma cu 5 ani. poate acum nu se mai procedeaza exact la fel. poate s-au mai *modernizat*
Opereaza personal , dar a fiecare operatie exista o echipa de medici , foarte rar opereaza un doctor singur chiar si cazuri simple.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Laura T spune:
Greata nu e un fenomen obligatoriu; eu nu am baut/mancat nimic din seara precedenta operatiei si pana in dimineata de dupa operatie. Nici nu am simtit nevoia, avand perfuzia. Nu mi-a fost absolut deloc greata, nici acum, nici la precedentele 4 anestezii generale (cezariene + altele). In schimb fetei care fusese operata cu o zi inaintea mea ii era greata (seara, cand m-am internat eu am vazut-o).
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Carmen_So spune:
Asa, zapaciti-ma de cap, ca si asa am creierii varza Ma inscriu si io pe lista lui Stan (de cand va citesc m-am hotarat pentru el, desi e ceva drum din Buc pana in Bacau), in cazul in care mai e valabila ideea cu reducerea de grup.
si am o idee: ce conteaza cand vrem sa ne opereze? ca fiecare are planificarea ei? conteaza sa-i spunem ca suntem atatea care vrem, sa ne spuna daca ne face o reducere. Daca suntem mai multe din Bucuresti, mergem o data la un consult, cand o mai veni el in Bucuresti, si-i punem intrebarea. Ar avea un impact mai mare (ma gandesc eu) daca am merge toate o data, sa vada cate suntem si apoi fiecare isi programeaza operatia cand poate.
Lo_li_Ta spune:
Fetele, fetele, am si eu o intrebare mai tampa pentru doamnele gata siliconate. Am mai facut eu studii de caz printre masculi, dar parerile sunt impartite nu m-am lamurit. Cat se simtela pipait? Un "neavizat" poate sa-si dea seama ca-i ceva acolo doar punand mana? Voi, asa, ce senzatie aveti la palpat?
inaioana spune:
Un "neavizat" nu, un "avizat" da.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
Lo_li_Ta spune:
Si prin "neavizat" ma refeream la un individ peste care dai la peste un an dupa operatii, care evident nu stie si nici cicatrici nu prea mai vede...off...ce dileme pe capu' meu
Carrye spune:
Te asigur ca dupa un an nu iti dispar cicatricile. Eu am un an la sfarsitul lui aprilie. Si se vad bine merci dar pe mine nu ma deranjeaza si toti curiosii care s-au uitat la sanii mei minunati nu au avut nici o reactie ciudata pentru cicatricile alea.
In al doilea rand, depinde de volumul protezelor pe care o sa le ai. Daca este un volum maricel se vede ca ai implant si pentru neavizati. Sanii stau altfel. In general doctorii iti recomanda atat cat iti trebuie sa arati bine. Marek este singurul care ma vedea cu vreo 350 ml. As zice de neam prost la 1,60 m ai mei si 45 kg imbracata :p
Si daca ne mai referim la un barbat care te cunoaste la mai mult de un an de la operatia ta tot isi va da seama cand vei sta pe spate iar sanii tai vor sta tapeni ca 2 smecheri :P
catti spune:
fete eu zic sa intrati pe operatie cu acelesi aparate se fac in galati de dr dobos www.clinicahyperion.ro
catti spune:
imi cer scuze nici eu nu stiu ce-am scris mai sus ideea era ca dr dobos din galati are aceleasi aparate cu ale dr stan dar e mai putin vizitat de vedete si de aceea preturile lui sunt mai mici tot cu matrix lucreaza si tot cu pensa bipolara tot fara dureri si fara dren eu am operatia programata pe15 aprilie