Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)
Raspunsuri - Pagina 3
lyvy spune:
Am uitat sa va zic, cand am mers vineri la control la Tg-mures, bineinteles ca nu m-am rabdat si iar am luat o gramada de lucrusoare la bebelina, dar acuma am trecut pe marimea 3-6 luni, ca din restul am deja prea multe.
Si ma bucur tare, am gasit si am cumparat Cartea bebelusului, e atata de frumoasa, are tot pentru primul an din viata bebe-ului, cu locuri pentru poze, pentru suvite de par, pentru conturul piciorusului, manutei, pentru notat tot felul de date, e fooooooarte draguta!!!
Tot am zis ca pun poze da n-am reusit , poate azi reusesc!!!
Livi +37Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
clauclau spune:
Neata randunici,
Vreau si eu Cartea Bebelusului, cred ca e super draguta!
Roxana, Diana, Mimonix, cum va simtiti in ultima zi cu burtica? Sunt mari emotiile?
Roxana, foarte frumoase pozele, iar tu arati foarte bine, nu se vede nimic din ce ne spui tu aici vizavi de cum te simti.
Eu mi-am luat portia de masaj de dimineata cu ulei de bebe si ma simt putin mai dezmortita. Am oarece dureri pe jos , dar la varsta asta a sarcinii banuiesc ca sunt normale. Maine merg la spital si vedem ce se intampla. Mai multe prietene de-ale mele cred ca o sa ma opreasca chiar maine sa nasc, eu nu stiu...Pe de-o parte as vrea sa scap, iar pe de alta parte vreau sa mai stea bebelina o saptamana in cuibusor sa mai creasca 200-300 de g. Cred ca totusi e mai bine sa ramana data 25 februarie cum am stabilit.
Merg sa-mi fac cafeluta...
POZE
CLAU 37 + cu Rebecca
AMR 8 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
'neata!!
Mai Ali..ce-am mai raas!!M-am retras la un film!!Noi de vreo 4 saptamani n-am mai facut nik,nik la cap...Am cazut de acord ca nu ne mai putem relaxa din cauza puiului astuia care n-are stare deloc si ne rezumam la giugiuleli si..alte artificii,dupa cum ar spune Sovi!
Naty sa stii ca si eu sunt nerabdatoare(acum)la cap.asta..dar..mai am de asteptat pana sa fie ca altadata!Ai un + la faza asta!
Stela,Andreea,Livi!
Roxana nici nu-mi pot inchipui ce emotii trebuie sa ai-maine iti vei tine in brate puiutul drag!!Ati petrecut foarte frumos voi,ieri!Azi cred ca o sa ai o zi plina..Te apasat si..galeria o incep mai tarziu!!
Sarutmana Cami!
Ioana cred ca e normal sa te simti asa..Am tras si eu o tura de plans ieri..asa din senin..de-am speriat si randunicul mic si pe cel mare.Cu pozele nu stiu cum sa te ajut..Poate e vreo fata mai priceputa pe-aici sa te sfatuiasca!
alinushca nu stiu ce sa-ti spun..Pot doar sa-ti povestesc experienta mea..Asadar-ovarul stang ma inteapa din clipa in care am aflat ca-s insarcinata,iar acum e si mai aiurea durerea(inchipuie-ti) Pana in saptamana 14,cam asa..am racit de 2 ori!Prima data cu nas-Niagara,ochi-la fel,tremurici..ce sa mai..Eram sigura ca-l pierd pe bebita de la atatea frisoane..A doua oara am racit si mai tare,am facut ditai febra.. Singurele tratamente au fost lichidele-muulte,multe-ceai,supe,Paracetamol(NU-Sinus) si propolis cu miere!Si-slava Domnului-am scapat!Acum am descoperit Oscilococcinumul-care a facut minuni la mine!Aveam toate simptomele de inceput de raceala si dupa ce l-am luat..au disparut cu desavarsire..Mai mult de atat..nu stiu ce-as putea sa-ti spun sa faci! Fereste-te si tu cat poti de soata(sunt sigura ca intelege) si stai cuminte in casa la caldurica!Sanatate multa mamico!
Sarutmana Ana! Ce dragut e randunicul tau-vrea sa faca el totul!!Ai incredere-va termina!!
fetele!
Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Simo27 spune:
Buna dimineata!
Avem 38 de SAPTAMANI!!!
Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Si am indraznit sa-mi pun si AMR
AMR 14 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Simo, felicitari pt 38!!
Alinushca, ai grija de tine! Ia oscilococcinum, ca este f bun si pt a preveni raceala si este homeopat, nu face niciun rau!! Baga lamaie multa cu miere!! Si Utrogestan si No-spa!! Sarcina usoara!
Diana, bafta maine, sa dea Domnul sa fie bine bebitza ta!!
Clau, daca e sa fie maine, va fi bine, stai linistita!
Zoze, pupici!
Ioana
39+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aliceionescu spune:
Fetelor, eu am ramas in urma cu cititul, postez mai intai o intrebare, apoi ma intorc sa citesc ce s-a mai intamplat. La analizele de trim. III mi-a iesit o anemie pt. care dr. de fam mi-a prescris "Ferro-Gradumed", 1pastila/zi. In acelasi timp, eu mai iau si "Elevit", fiecare capsula continand parca 60g fier. Ieri dimineata, la 10 min dupa ce am luat vitamina si fierul am vomat brusc, parca a fost o reactie de respingere a organismului (sau poate o simpla intamplare, nu stiu...). Va intreb pe voi, ati mai patit asa ceva? Sa fie oare prea mare cantitatea de fier (pastila de fier+ fierul din vitamina)? Azi nu am luat decat "Elevitul, astept sa vad ce ma sfatuiti voi si apoi imi fac curaj sa iau fierul, desi ma tem...
Va pup, Alice
cami33 spune:
BRAVO, SIMO!!!
Deci de-acum ne putem astepta la surprize si din partea ta???????
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 33+Luca Razvan
pozici
varuna spune:
Simo felicitari pentru 38 sapt. Ai scapat de patutz . Eu mai am de numarat si de stat pe-o parte macar 3 saptamani.
Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
Simo27 spune:
Cami,mai mult ca sigur,mai ales ca de maine nu mai iau deloc pastile si o sa ies afara,de maine declar NU statului in pat!!!de maine sunt si eu libera,asa ca avand in vedere colul meu oricand se poate intampla minunea...maine ne vine si mobila din camera copiilor,deci maine s-ar putea sa stau mai linistita,sa o vad ansamblata,pus tot ce trebuie si ....apoi sa inceapa distractia!!!!
Ioana,
AMR 14 ZILE