Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Clau, Cartea bebelusului am luat-o sin Selgross, la 48.0 ron, deci ieftina, tre sa fie si la Bucuresti!!!
Hai ca pun poze si cu ea si altele!!!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza!! ce face stolul??am dormit si eu binisor azi-noapte, in ciuda bubuielilor lui Matty meu!
Simo, felicitari pt 38!!!!!!!!!!!!!
Clau si eu am primit de Craciun d ela ai mei Cartea Bebelushului, chiar mi se pare superba!! au luat-o de la Metro.

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!

Ce frumos e afara - soare si senin! Pacat ca e frig, ca taaare m-as mai duce la o plimbare in parc.

De azi am mai adaugat si noi o saptamana.

Bine ai venit acasa Simonetta. Am vazut pozele cu Iannis - o scumpete de copil. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!

Ma duc sa-mi fac si eu o cafeluta.

Kya 32+ cu Sanziana
Pana la AMR 8

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna dimineata!!!!
SIMO felicitari pentru cele 38 saptamani
ZOzelina aaa ...deci la un filmulet hmmm...
Kya fe;licitari si tie pentru cele 32 saptamani
Tareee bine am dormit aseara.....nu ma dadeam trezita dimineata, noroc ca m-a sunat randunoiul sa-i pregatesc cafeluta....
Nu mai am rabdare pana maine...imi schimb si eu semnatura la 32 saptamani
icei la toate...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neatza!

Ioana, multumesc frumos pentru explicatia cu nasii. Chiar eram foarte curioasa. Si aseara si azi am tot cautat raspunsul.

Alinushca, felicitari, mamico. Si sa ai sarcina usoara.
Eu nu prea am ce sfaturi sa iti mai dau pe langa ce a zis Zozelina....fiindca din fericire eu nu am fost racita in sarcina decat o singura data si m-a tinut 4 zile. S-a declansat exact in ziua in care am facut testul, zi care era exact ziua in care faceam 6 saptamani (si era in toiul verii..era 26 iulie...iar eu aveam nasul uscat pe la nari de atat curs...insa nu am avut febra). Eu am facut cum a zis si Ela: ceaiuri muuulte cu lamaie si miere, paracetamol simplu (unul pe zi) ....aaa si in plus...am dormit foarte mult.....si la pranz si oricand simteam nevoia. Ulterior am vazut intr-o emisiune ca somnul este cea mai importanta "vitamina" cand suntem bolnavi. Asa ca da-i corpului tau ocazia sa se refaca si sa se vindece. Nu trage de tine, nu te duce la plimbare chiar daca ai chef sau ai promis, nu face treaba.... bebitza e cel mai important.
Pe mine m-a apucat intr-o zi de joi si pana luni am fost fresh (norocul meu ca am prins weekend).

Eu ma consider de fapt o maaaareee norocoasa cu toata sarcina.
(Adica..asa..oarecum..daca fac abstractie de problemutza noastra...de la ecografie gagalicei... Dar nu le pot avea pe toate, nu? Sper sa fie bine in final ).
Sa va spun de ce:
Eu nu m-am imbolnavit decat o singura data (cum am descris mai sus), nu am avut febra deloc, nu m-au durut sanii decat foarte foarte rar si foarte usor (am experimentat dureri mai mari cand nu eram gravida)nu stricat la burta, nu raceala de nici un fel....desi nu m-am vaccinat si nici nu am luat nimic preventiv, nici homeopatic nici nimic-nimicutza....si in plus, eu inca dorm bine...E adevarat ca ma mai doare si pe mine spatele (mai ales prima parte a noptii, pana se calmeaza oboseala de peste zi), e adevarat ca e grea burtica si ma intorc greu, si uneori doare dar usor, ca ma scol si eu la pisu, dar nu mai mult de 2-3 ori pe noapte, sau uneori doar o sg data.
Am avut o perioada cand pe la mijlocul noptii dupa ce faceam pisu nu se mai lipea somnul de mine.. pret de vreo ora sau mai mult.....dar au trecut...

Cat despre pofte..ca tot vorbiratzi ...si eu am avut o perioada cand aveam niste viseeeeeee...f explicite..daca intelegetzi Si culmea! Chiar am simtit in vis satisfactia! Nu credeam ca se poate...
Ciudat e ca uneori nici nu eram eu-eu si partenerul s-a intamplat o data sa fie unul care semana cu Pidone. Ala american, nu al nostru, dar oricum nu inteleg ratiunile creierului meu , ca niciodata nu mi-a placut acel gen de barbat.... Si eram ca intr-un film politist..era si ceva intriga ....Eu eram o blonda platinata, slaba si frumoasa imbracata ca o cantareatza de muzica country ... Asta a fost cel mai ciudat vis de acest gen...
Si dimineatza ii povesteam sotzului...si radeam amndoi
Noi in sarcina am facut amor cam la o luna si fff cu grija ..asa batraneste... Dar abia astept o partida adevarata! Numai ca mai am de asteptat ca sotul mi-a zis prin ianuarie ca de acum....gata..ca deja e prea intimidat de micutza care sta intre noi si se teme sa nu-i faca rau. Ca indiferent ce i-ar zice dr. el nu poate scapa de stresul asta...Adevarul e ca nici eu nu prea ma mai inghesui ca mi-a cam trecut faza aceea cu libidou crescut...au disparut si visele....Deja ma simt mult prea grea ca sa ma mai tenteze "gimnastica" de acest gen.

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Alice, si eu iau zilnic si Elevit si fier (numai ca eu iau Tardiferon Fol, 1 pastila pe zi). Initial si eu am intrebat dr. daca sa le iau pe amndoua ca si eu am vazut ca si Elevitul are fier dar a zis ca sa iau. La mine in prospect, la fier, scrie ca sa-l iau ionainte ed micul dejun. Citeste prospectul ca poate ai luat gresit.
Eu nu am avut probleme. Atat am observat si vezi as nu te sperii: o sa ai scaunul mai negru din cauza fierului.

Simo, felicitari pentru cele 38 ed saptamani!

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Zoze, tare frumoasa esti! Ce-mi place cum ai decorat camera! Eu n-am ce decora, ca am pus patutul la noi in camera… dar i-am tras un baldachin!

Stela, eu am luat patut exact asa cum descrii tu acolo, ii cheama Southon pe astia de la care am comandat eu, si sa-ti explic care e sistemul: patutul e transformabil in pat normal, are sertar dedesubt, iar ca si pat de bebe salteaua are doua pozitii. Faza e ca in primele luni, cand trebuie sa pui salteaua sus, nu are rost sa pui sertarul, pentru ca sertarul vine jos si nu exista nimic, vreun placaj ceva, care sa acopere partea de sus a sertarului, asa ca se vede tot ce ai in el si in plus se umplu toate de praf. Doar cand salteaua se pune in pozitia de jos sertarul este acoperit de baza patului ca un capac si e ok sa bagi lucruri in el. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar vroiam sa zic ca probabil de-aia pe net patutul cand are salteaua jos are si sertar, iar cand salteaua e sus e fara sertar.

Simonette, am vazut poze de bebe Iannis si este atat de frumos! Iar poza in care bebe e in scoica si va pregatiti sa-l aduceti acasa m-a topit…

Ioana, incearca sa uploadezi fiecare poza separat… la mine numai asa a mers.

Alice, si eu am luat o vreme fier (cu mari retineri, tot asa, pentru ca mi s-a parut prea mare cantitatea de fier din Tardyferon + Elevit). Eu am fost sfatuita sa iau fierul de dimineata, cu ˝ ora inainte de micul dejun si separat de orice alte pastile. Si sa las sa treaca ceva ore pana beau cafea. Asa ca luam fierul la 6.30, magneziu la 10, elevit la 12. In felul asta nu am avut nici un fel de reactii, nici macar constipatie. Mie mi s-a explicat ca daca a iesit anemia in ciuda faptului ca am luat constant Elevit, inseamna ca am nevoie de un supliment de fier si ca nu trebuie sa am nici o frica sa iau Tardyferon. Oricum, din ziua in care si-a revenit nivelul de fier m-am oprit.

Simona
35+

Mergi la inceput

Si eu am Cartea Bebelusului.
Am primit-o cadou de la colegii de serviciu, de ziua mea.
Se gaseste si in Cora.

Si mai am inca una mai micutza, asemanatoare, de la Bella baby Happy. Se numeste "Primul meu jurnal". Le-am vazut ieri pe amndoua in poze la cineva..dar nu mai stiu exact...probabil Mamip sau Ela...
Poate imi fac timp sa le pozez si eu sa le pun in album.

Elara34+
vineMaria Roxana

Mergi la inceput

elara, si eu ca si tine, ff asemanator! ii multumesc lui Doamne Doamne ca am avut o sarcina fff usoara si ma simt bine inca, singura teama a mea este streptococul, sa scap de el la timp!mi-e teama doar ca nu o sa stiu asta, pt ca stiu ca analiza se repeta la macar 10 zile de la terminarea tratamentului, sa vezi dak a murit sau nu...asa ma chinuie gandul asta, ca nu o sa aflu ce si cum..acum ma rog doar sa vina pe lume bebele sanatos si fara probleme!

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

numai eu nu mai iau Elevit?? iau Tardyferon si dr mi-a zis sa nu mai iau altceva, merg cu asta pana nasc..

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput