Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)
Raspunsuri - Pagina 5
varuna spune:
Elara, ce problemuta are fetita ta la inimioara?? Te intreb pt ca si bebelusa mea are un defect, dar care potrivit doctorilor (multumesc Naty pt incurajare) este posibil sa se inchida. O perioada am fost distrusa, plangeam in fiecare zi, dar de ceva vreme gata, mi-am dat seama ca nu ajut pe nimeni asa si am ajuns sa vizualizez in fiecare zi cum se inchide gaurica. Asa ca eu sunt sigura ca totul va fi bine, pentru fetita mea, pentru fetita ta si Doamne ajuta pentru copilul Dianei (si pentru toate mamicile si bebelusii cu sau fara probleme).
Si eu tot la SUUB nasc, cam in aceeasi perioada .
Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
Kya spune:
Elara iti ramasesem datoare cu un raspuns: cercelusii ii am de foooarte mult timp - au fost ai bunicii mele cand era bebelus, apoi i s-a pus mamei in maternitate, pe urma eu am iesit cu ei din maternitate, si acum sunt la a 4-a generatie!
Valoarea bijuteriei in sine probabil ca nu este foarte mare, dar au o foarte mare valoare sentimentala.
Kya 32+ cu Sanziana
Pana la AMR 8
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
'Neata fetele-cucuiete si infierbantate!
Ce m-a distrat conversatia voastra de-aseara!
Clau, m-ai zapacit tu pe mine cu masajul si rasfatul din partea randunoiului! Ce dragut din partea lui! Si mai si gateste!! La capitolul asta randunelul meu nu se pricepe deloc, interes ar avea, ca ma ajuta la bucatareala, dar nu stie sa faca singurel. Si ce mi-ar placea si mie sa-mi pregateasca masa macar o data!
Roxanici, arati minunat, putin mai rotunjoara la fata, dar dulcica rau! iti doresc o duminica linistita si maine facem galerie!!
Ioana, chiar, incearca sa incarci cate o poza, vezi daca merge.
Simo, felicitari pt. cele 38 de saptamani si pt. "libertate"!
Eu astept sa se fiarba carnita de vitel sa fac ciorbita si apoi iesim si noi la plimbare putin.
Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
zozela spune:
Clau si eu as zice ca ar fi bine sa mai stea Rebeccuta la caldurica burticii o saptamana,dar daca nu mai vrea..e binevenita!!Eu astept SMS!!
Chiar-si Mimonix e programata pt.cezariana maine!!Moni te asteptam cu ultimele impresii de mamica cu burtica!
Diana-am inteles ca nu naste maine!Maine o interneaza..Asteptam vesti bune de la tine,mami!Doamne ajuta!
Simo de azi ai liber la distractie!!BB Samuel a fost taare cumintel,dar-de acum-sa faca bine sa-si croiasca drum spre noi!
Auzi-Ioana..n-ai putea sa refaci pozicile la rezolutie mai mica?!Cred ca n-ai mai avea probleme cu uploadul asa..
Luny!
Alice eu am luat o zi fier,o zi Elevit si n-am avut probleme..Acum valoarea hemoglobinei e beeton si numai iau Fe!!!
Kya!La mai mare!
Da Aliii la fiiilm!!Esti mortaaala!!
Elara m-ai terminat!!Cu Piedone americaan!!Muult prea tare!!!
Sarutmana Simona!Pai..stai asa..ca si cuibusorul bebelui nostru e tot la noi in camera!!Am zis sa stam cu el in camera cateva luni si-apoi sa ne mutam noi in sufra..
Oana!Si eu tot carnita de vitel am dezghetat..dar pentru un sos cu usturoi..I-a mirosit randunoiului pe scara blocului si a venit chitit-vrea si el sos cu usturoi!!..Cred ca e insarcinat!!
Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
claudia99 spune:
Buna dimineata, am revenit si eu, tare bun era un laptop pentru restrictia asta de a sta pe scaun si de a misuna, dar mai este putin. Ma bucur ca sunteti bine si ciripitoare la greu, cum deschid calculatorul cum mai vad 1-2 capitole noi. Tin pumnii fetelor carora li s-a micsorat AMR-ul si le urez nastere usoara.
34 saptamani chirias
pucca spune:
Neatza randunici ciripitoare!
Simo27 felicitari pentru cele 38 de saptamani!
Clau bafta maine la doctor!
Zoze superba camera bebeului. De unde ai luat patutul?
Nasteri usoare pentru toate randunicile care-si intalnesc maine bebeii!
toate randunicile!
+32, Bianca Maria
natynic spune:
neata, fetelor!
Sunt de acord cu Egonsis, inclusiv legat de luarea fierului la ore diferite de alte buline, asa am facut si fac si eu (iuau in continuare fier Haussman pt ca am ramas anemica dupa sangele pierdut la operatie)
Gudinde, i-am raspuns imediat fetei cu diabet.
Mey, nu o mai certati pe Simonetta ca i s-a parut Iannis urat, singura a zis ca se topeste acum dupa el si sa stiti ca nu e deloc singura mamica ce vede la inceput puiul urat; mai ales cei nascuti natural (dar nu numai!) par uneori urati imediat dupa nastere, dar ei se schimba rapid, au alta fetisoara si apoi incet-incet se transforma in ingerasi ca in ilustrate
...cum e si micul Catalin, Roxa! Bine ca ai stat cu baietii, e cel mai intelept lucru. Doamne, ce emotii trebuie ca ai si avem si noi langa tine! Nu stiu cum vei fi maine, eu pt ca trebuie sa se externeze maine tata probabil iar voi ajunge mai tarziu la Giulesti, voi incerca sa dau de tine; daca nu se va putea, marti tot dau eu de tine, ca si de Simonette. , sa ai o zi minunata!
Simo 27, mi-au dat lacrimile efectiv cand am citit ca ai facut 38 de saptamani. N-ai idee cat ma bucur. Dumnezeu si rugaciunile tale si mai ales ale sotului te-au ajutat sa ajungi aici si te vor ajuta sa duci la bun sfarsit sarcina asta plina de incercari si care ti-a cerut atata rabdare. Ma rog mult sa fie la fel si pentru celelalte foste colege ale mele de suferinta (Stela, Pucca, Ramo) si pentru toate randunicile. Sa nu mai fie nici un prematur in odiseea noastra si pe niciuna sa nu va atinga spaimele si grijile cu care ma lupt eu...
Clau, pentru tine 8 zile chiar nu mai conteaza, daca te opreste acum lasa, zi mersi ca scapi mai repede, la stadiul asta 200 g nici nu cred ca mai pune Rebecca si nu prea mai conteaza. Cum o vrea Dumnezeu, tu da oricum de veste cum esti, da?
Vad ca RalucaS tot nu apare...Nu-i exclus sa fi nascut, dar ea mai avusese si probleme cu net-ul. Mi-e tare ciuda ca imi scrisese ea un mesaj dar in nebunia de mesaje, sfaturi, felicitari sau consolari pe care le-am primit am sters mesajul ei si uite ca n-am nr ei de tel desi l-am avut...Rox, voi n-ati vorbit niciodata?
Aseara am adormit ca in vremea sarcinii, la 2:30, asta pt ca m-am intins la vorba cu randunoiul care mi-a povestit cum a fost ziua in care am nascut din perspectiva lui. S-au varsat si lacrimi, ceea ce la el e o raritate absoluta. Am ascultat de cateva ori melodia "Zece" a lui Chilian, cu gandul la Iulia-inca o data multumesc Rox si Stela ca mi-ati trimis-o!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
clauclau spune:
Baietii mei au plecat la masinute in parc. Au tras de mine sa merg cu ei, dar sunt sigura ca mai rau i-as fi incurcat. De vreo 2 zile, cand stau in picioare ma apasa rau de tot acolo jos si simt nevoia sa ma asez imediat. Asa ca zic pas la plimbarea de azi si nu merg nici la masa la socrii, o sa stau cuminte acasa pana la controlul de maine.
Bubu, eu te admir pe tine pentru ce gospodina esti tu! Adevarul e ca as face si eu mai mult, dar se baga mereu randunoiul sa faca el. Face chiar cu placere, pune mult suflet si-i este tare drag cand vede ca mancam cu pofta ce ne pregateste el. Nu gateste ca-i zic eu sau ca-s gravida, gateste ca-i place lui .
Si in privinta masajului cu uleiuri si creme, de asemenea mi le facea de ani de zile, nu neaparat in sarcina. Doar ca acum le vad eu asa de utile..., chiar simt ca imi fac bine. Adevarul e ca-i place sa se ocupe de mine ! . E un sot tare bun si un tatic minunat!
Elara, zici ca-i in Cora , Cartea bebelusului? Trebuie neaparat sa o iau si eu...
Luny, nu esti singura! Eu nu iau nici elevit, nici fier...., doar magneziu din cand in cand din cauza carceilor.
Simo, felicitari pentru 38 de saptamani! Maine implinesc si eu aceeasi varsta, dar o sa-mi schimb semnatura din seara asta probabil!
POZE
CLAU 37 + cu Rebecca
AMR 8 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
Bine ai revenit Claudia!Cum te simti?!Hai ca mai e putin-curaj!
Multumesc pucca!Patutul l-am luat din Cora,la fel si salteluta!Pupici!
Naty!Ce tare-avem corespondent in direct,de la Giulesti!!
Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
pucca spune:
Naty mii de pentru urarile tale. Oricum tu esti un exemplu pentru noi toate. Te iubim enorm!
+32, Bianca Maria