Intrerupere sarcina avansata

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

ma bucur din suflet nu am vazut ca ai luat o hotarare inteleapta nush de ce nu am vazut m am panicat la pagina 5 scuze felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Deci acum pot sa te felicit oficial:
Felicitari mamico!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Vezi,intra la fetele de la odisee!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvali spune:

Draga mea , MA DOARE! Am plans in dimineata asta citindu-ti ultimul mesaj in care ne spui ca te-ai hotarat sa-l pastrezi pe bebe!
Ai sa vezi ca totul va fi bine si in ciuda a ceea ce-ai crezut, ca e greu sa le spui parintilor tai, ei au reactionat bine!
Multa sanatate iti doresc, ganduri bune, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos !
Ti-am spus in primul mesaj pe care l-am trimis catre tine ca in urma cu 3 ani mi-am pierdut copilasii la 7 luni. Ceea ce nu ti-am spus este ca sunt gravida in 19 saptamani si-l simt pe bebe al meu cum traieste in mine!
Nimic pe lume nu se compara cu sentimentul pe care ti-l dau primele miscari ale lui bebe.
Sa ai grija de tine si de bebe si nu uita: NU ESTI SINGURA! Noi suntem aici sa te sustinem .sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Felicitari mamico! Ai luat o hotarare inteleapta. Dumnezeu sa va aiba in paza pe tine si pe bebe. Acum chiar incepi o noua viata si ai o familie langa tine.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ma doare daca intr-adevar ai ales sa pastrezi copilul te invit pe odiseea mamicilor de septembrie-octombrie

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

el o sa fie mangaierea ta.i daca il omori e o crima.el deja exista ca persoana si te iubeste.asa cred.eu cand am fost gravi cu andrei l-am visat asa cum e si imi zambea.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by ma_doare

Va multumesc din suflet pantru raspunsuri.

Nu ma acuzati pentru faptul ca vreau sa renunt...in viziunea mea un copil trebuie sa aiba si mama si tata

Nu te judec, dar nu crezi ca trebuia sa te gandesti dinainte la acest lucru ? Ca un copil are nevoie de 2 parinti ?
Oricum , o sa-ti para rau daca intrerupi sarcina. Doar cand iti doresti f. mult un copil, si nu poti sa-l ai, atunci sti sa apreciezi ceea ce ai tu .
Iti doresc ca Dumnezeu sa-ti lumineze mintea.

Acum am vazut ca ai decis sa pastrezi sarcina. Felicitari. Si sarcina usoara.
Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Iata, "subiectul" tau s-a intins deja pe 8 pagini. Am vrut totusi sa intru si sa iti scriu si eu. Inca de la inceput am sperat si am simtit ca vei fi convinsa sa pastrezi copilul. Acum, ca te-ai hotarat, cred ca te-ai si linistit. Iar cand am citit ca parintii tai s-au bucurat, mi-am dat seama ca nu vei mai da inapoi si m-am cutremurat de emotie, mi-au dat lacrimile. Eu am acum 38 de ani si in iulie voi naste al doilea copil, cu voia lui Dumnezeu. Iar pe primul l-am avut la 35 de ani. Nu te condamn, cu totii facem greseli in viata, noroc ca tu poti alege un final fericit. Te felicit din suflet! O sa vezi ce momente fericite o sa petreci alaturi de parinti si minunea cea mica. Acum nu intelegi, dar o sa afli in curand. Prin asta trecem toate, unele din noi ne dorim copii nestiind cum e de fapt ( la primul copil), altele ne dorim fiindca stim ce inseamna: IMPLINIRE, BUCURIE, FERICIRE, chiar daca poate sa fie si greu.
Inca o data felicitari, sa aduci pe lume un bb sanatos si sa fii sanatoasa si tu.
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ma doare...ma bucur de decizia pe care ai luat-o....sarcina usoara...si multa sanatate lu bebe...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

ma bucur ca ai decis sa il pastrezi.sarcina usoara

miki

Mergi la inceput