Intrerupere sarcina avansata

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Imi pare sincer foarte rau prin ce treci. Este o situatie destul de delicata si cand spun delicata ma refer la tine,pentru ca pentru noi, cele care privim din afara,este de condamnat ceea ce vrei tu sa faci.
Dar nu are nimeni dreptul sa judece si sa te condamne...fiecare alege in functie de ceea ce simte. Dar tu acum esti ranita de el,cel care credeai ca va fi pe viata al tau. Iar tu vrei sa faci ca tot ce tine de el sa dispara,numai ca acest suflet nu e numai al lui. Tu de fapt te mutilezi si pe tine.
Eu nu-ti pot da sfaturi,tu alegi....dar iti spun din proprie experienta....am asteptat destul de mult sa am un copil,pe care l-am primit de la Dumnezeu,dar cu multe eforturi.Si acum ma gandesc in fiecare zi si ma rog sa duc sarcina la termen si sa nasc o fetita sanatoasa... Tu ai avut marele noroc sa reusesti destul de repede.

Sa iti dea Dumnezeu sa faci cea mai buna alegere!!!

Bobitamica 17+ IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ma doare sper din tot sufletul ca ai ales sa NU faci avort.
Crede-ma ,acum nu iti dai seama,dar vei vedea ce sentimente te vor incerca cand va misca prima data,peste vreo luna.Poate ca si acum il simti,asa ,ca un fluturas,ca un pestisor...Mai incolo il vei simti mai bine.Iti spun,e o senzatie unica,merit s-o traiesti!!!Apoi vei numara cu nerabdare lunile,saptamanile,zilele,orele,minutele care au ramas pana sa-ti vezi puiutul.Gandeste-te cu cata emotie ii vei cumpara prima hainuta,ii vei aranja camera...Nu te gandi ca esti singura,acel nemernic nu te merita.Acest copil e doar al tau,nu merita un tata ca el...
Apoi emotia,frica,nelinistea care te apuca cand vine momentul nasterii...SI IN SFARSIT IL VEZI PENTRU PRIMA DATA,MICUT,FIRAV,CALDUT...CU O PIELE FINA FINA...CEL MAI FRUMOS COPIL DIN LUME:COPILASUL TAU!!!

Vrei sa pierzi momentele astea????

Daca nu te-am convins,poate te uiti la pozele mele,sa vezi ce minunatie vei avea peste cateva luni
http://community.webshots.com/user/ramonella
Sau la montaj.

Sper din tot sufletul sa faci o alegerea cea buna.
Pupici!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu cred ca ma doare e cam ocupata cu avortatul, nu mai are ea timp de forum. Pe mine nu m-a convins deloc ca si-ar iubi copilasul din burtica ...

Sibylle saptamana 22

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Personal cred ca rautatea si cuvintele rele nu ajuta cu nimic intr-un asemena caz. Stiu ca cu toate ne dorim ca ma-doare sa ia decizia care ne-o dorim noi, dar totusi nu putem sa fim chiar asa de rele cand ea totusi a venit aici pentru un sfat.

Intradevar dusurile reci sunt bune uneori, si poate chiar si in cazul acesta au meritat, dar voi/noi o condamnam in continuare pe aceasta femeie cand ultima oara totusi a spus ca o sa pastreze copilul. De ce nu astpetam noi frumos sa aflam cu adevarul ce a facut inloc sa ne purtam asa urat. Poate nu ne-a mintit si a pastrat copilul. Trebuie sa avem putina incredere in intelepciunea omenirii si acestei femei. A gresit in viata, dar noi nu suntem aici sa o condamnam ci sa o ajutam daca dorim, daca nu mai bine tacem din gura.

Sper sa nu supar pe nimeni, si pe mine ma doare subiectul acesta si ma deranjeaza, stiu ca aici pe forum sunt femei care au trecut prin multe sa aiba un copil sau inca incearca, dar haideti sa incercam sa ajutam nu sa judecam. Iertati-ma daca v-am deranjat, nu a fost intentia!!

Ma doare, sper ca decizia luata este cea mai buna pentru tine si pentru copilasul tau, cel mai important lucru care poate sa il faca o femeie este sa fie mama.

Va multumesc,

Andreea 12+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Cand hotaram sa facem un copil, ar trebui sa o facem pt ca ne-o dorim din tot sufletul, si nu pt ca vrem sa ii facem un "cadou" partenerului...iar daca partenerul nu ne mai vrea, nu mai vrem nici noi copilul...
Cu toate ca sunt casatorita,ne intelegem extraordinar de bine si ne-am dorit enorm amandoi un copil, eu m-am gandit bine daca as mai vrea acest copil daca m-as desparti de sot, daca imi voi putea creste singura copilul etc. Deci in primul rand fac un copil pt mine, si apoi pt sot....

36+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ma_doare spune:

Multumesc de grija pe care mi-o purtati, am fost in imposibilitatea de a intra pe net cateva zile.

Sunt bine, n-am facut intrerupere de sarcina si nici n-am s-o fac, m-ati convins prin cuvintele voastre, prin exemplele voastre de viata, acest copil mi l-a daruit Dumnezeu si il voi pastra cu orice pret. Am citit de zeci de ori mesajele voastre, v-am simtit atat de aproape...
Le-am spus si parintilor, s-au bucurat, prima reactie a tatalui meu a fost sa-i spuna mamei "de cand asteptai tu sa fii bunica".

E bine si va multumesc inca o data, intr-adevar am avut ganduri negre pentru care-mi pare rau acum, n-am realizat gravitatea faptelor mele si regret.

Inca o data mii de multumiri tuturor si fie ca gandurile bune sa vi se intoarca inzecit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Draga Ma doare, am citit si ieri subiectul acesta , dar n-am raspuns pentru ca au facut-o alte mamici in locul meu...
Ma bucur ca ai luat aceasta hoatarare inteleapta...Dumnezeu te va rasplati pentru asta si vei vedea ca acest copil iti va lumina viata.
Mult noroc si sarcina usoara!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Daca e adevarat e spui, te felicit din inima. Si te asteptam pe la Odisee cu orice intrebari legate de sarcina !!

Sibylle saptamana 22

Nasterea ariciului junior
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

te rog eu nu o face copilul tau o sa ti aduca alinare fericire nu poti fi egoista in cazul asta pt ca sunte ti deja doi imi vine sa plang gandeste te daca era totul ok si intervenea ceva intre voi cand copilul era mare ce faceai dadeai copilu nu cred bucura te de el te rogggg eu mult considera l doar al tau nu are nevoie de un tata iresponsabil de unde stii ca nu o sa intalnesti iubirea vietii tale care o sa te iubeasca si pe tine si pe bb la fel asta da dovada de dragoste off te roggg gandeste te am cunoscut prietene care nu au mai putut tine sarcina dupa un avort regretele o sa fie mai mari decat bucuria ca ai scapat de responsabilitate plsssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ma bucur tare ca ai luat hotararea de a aduce pe lume acest copilas!

Sa ai sarcina usoara si un bebelush sanatos si frumos care sa-ti lumineze viata si sufletul!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 5 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput