Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 20
Zuzilici spune:
Rolo multumesc.
Ce pacat ca cu plansul nu rezolvi nimic in viatza. Ca la cate lacrimi vars eu ... (cred ca-s un pic depresiva in ultima vreme si mutatul asta nu ajuta deloc - e casa vraiste si plina de cutii si ma face si mai depresiva) In orice caz multumesc c-ai fost pe faza.
Aveam nevoie de-o incurajare. 
Mephala nu mai stiu dar para tot in jurul cifrei de 90 a fost si raportul de saptamana trecuta. Rogu-te trece-mi aceasta greutate de inceput.
Va
pe toate.
Eu,
si depresiva.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Sambata:
MD: 1 ou ochi (100cal) + salata de rosii cu castraveti si ardei (aprox 30-40 in functie de cantitate) + 1 croissant de unt cu cascaval (250-300 cal).
P/C - Supa de pui cu galusti (in functie de cate galuste au fost poate fi intre 100 si 300... de cal)+ piept de pui la rotisor (120-140cal/ 100g)cum maioneza de usturoi (100cal/ lingura) + mamaligutza (60cal/ 100g fiarta)
Daca faci un calcul:
D:380-440 cal
P/C: la cantitati moderate (200de pui, 200 de mamaliga si 1 lingura de mayo) 700 de cal
Adunate sunt 1140, mai putin chiar decat trebuie, dar nu ai mai mancat absolut nimic pe langa asta? Zahar in cafea/ ceai, lapte, fructe, suc.
In plus, incearca sa faci ceva sport. Chiar nu are sens sa te culpabilizezi exagerat si nici nu are sens sa te apuci de diete drastice. Incearca sa notezi fiecare firmitura pe care o bagi in gura, orice conteaza.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
DianaR spune:
Salutare. Prt raport 57.4 kg.
Zuzi, musai sa te mobilizezi! hai, suntem alaturi de tine!
Ma enerveaza tastatura mea ca-mi face probleme. Abia scriu...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
anky spune:
Zuzulici,lasa depresiile,nu is pentru tine.Keep up!.Vrei sa vin mai tirziu dupa tine sa te iau la sala?

.Mai intii te ajut si la adunatul lucrurilor in cutii.
Sa vezi ca dupa aia tot la sala o sa vrei.![]()
Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
Zuzilici hai mobilizarea ca trebuie sa fie bine .Uite iar pun gura pe tine si sa vezi cum incepi sa dai jos.Si nici o renuntare la concurs.
Anky am sa incerc.
Eu sunt plina de nervi si Anky imi va da dreptate ca am voie sa fie.Nenorocitii de la impozite(belasting) ne pune acuma sa platim niste bani inapoi nu sunt multi dar cand noi traim cu un salar si mai dam si la fecior .Nu ma plang ca nu am din ce trai dar mi se pare strigator la cer pentru ca olandezu face ore suplimentare si incearca sa ne ofere ceva mai bun acuma vin astea si ne zic pai ce aveti destul ia mai dati inapoi.Ma duc sa imi smulg paru din cap si sa vedeti voi cum imi caut eu de munca si copilul il pun in dulap si gata.
Marilena si Mara Augusta
rolo spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
[blue]Rolo multumesc.
![]()
Ce pacat ca cu plansul nu rezolvi nimic in viatza. Ca la cate lacrimi vars eu ... (cred ca-s un pic depresiva in ultima vreme si mutatul asta nu ajuta deloc - e casa vraiste si plina de cutii si ma face si mai depresiva) In orice caz multumesc c-ai fost pe faza.
Aveam nevoie de-o incurajare.
ZIETGEIST
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Hai
Daca vrei un ghid despre cum sa te descurci cu toate lucrurile in cutii apai io is cea mai indicata. De 9 luni ne-am mutat in apartamentul nostru si nu am inca mobila in casa. Doar strictul necesar (a se intelege aici patul Ilenei, comoda pentru hainele ei, o saltea pt noi, un pat de o persoana pt. mama, masina de spalat-daca asta poate fi numita mobila
, o canapea si un birou in sufragerie si un suport de umerase in camera dulap Fruncea sus!!
Rolo
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
ruxij spune:
Salut! Eu raportez stagnare din pacate. Mi se pare ca am inceput sa dau jos mai greu, cred ca s-a ajustat organismul la regim, dar oricum am avut abateri saptamana asta.
tumpi spune:
Salutare tuturor
Incep si eu iara raportul, care e naspa rau de tot fata de ultima data.Am ajuns iara nasol de tot, am 63,4 si chiar nu stiu ce sa mai fac.Si asta din cauza ca nu stiu dar sunt intr-o erioada ca vin acasa si simt nevoia de ceva dulce si cand ajung acasa bax un Maxi King,chiar azi am fost la cumparaturi si m-am aprovizionat![]()
Mai nasol e dimineata ca mi se cam face foame la munca si bag un sandwisch care normal ca are paine, dar e cam singura data in zi cand mananc paine.
Astazi,desi nu pot spune ca e cine stie ce de regim, am sa mananc niste supa cu galusti si niste fasole verde cu pui la cuptor.
Zuzilici, capul sus si mobilizeaza-te.Am trecut si eu prin asta cu mutatul, de credeam ca nu o mai scot la cap si uite ca nici acum dupa 2 luni juma inca nu am terminat cu totul, mai am sertare care au lucurile asa cum le-am impachtat.Totul se rezolva, putina rabdare tb sa avem.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Zuzi vrei sa pun bata pe tine? Cum adik sa renunti la concurs? Nici sa nu te gandesti...ia mobilizarea si fa un pic de sport sa vezi ce raport frumos dai sapt. viitoare. Stii ce suparata eram sapt. trecuta, m-am mobilizat si uite am dat jos un kg.
Eftimie si tu vrei sa te retragi? Valabil si ptr. tine ce i-am scris lui Zuzi. Si tu esti microbista? Si eu sunt, tin cu Steaua, merg si pe stadion si dabea astept sa inceapa campionatul
Am plecat spre gradi, mai vb de acasa.
Crys si Dany
Hopes spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by Hopes
Eu am gasit cu 15Euro/luna nelimitat.
ooooo, ce ieftineala! Unde e sala asta?
Pe Stefan cel mare pe partea dreapta cum te duci spre palat. Jos sunt magazine cu materiale, bijuterii, si sus la etajul 3 sunt salile.E un fel de turn.
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard