Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 21
Hopes spune:
Zuzulici, n-are rost sa iesi din concurs, o sa te simti si mai rau daca renunti, de ce nu incerci sa mergi la un nutritionist, sau sa iti faci si niste analize, sa nu fie si altfel de problema..
Zic si eu ...sa nu te superi pe mine!
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Zuzilici spune:
Fetelor va multumesc din suflet si va
pe toate. Sunteti trupa de prietene de vis pe care si-o poate dori cineva.
Am sa incerc sa ma mobilizez mai mult.
Deja am inceput s aiau scariel in fiecare seara. POate n-ar strica s ale iau de cate 2-3 ori. ![]()
Anda m-ai prins.
Fara intentie insa cand ai pomenit de ele mi-am dat seama c-am baut cafea in fiecare dimineatza - French Vanilla, am baut suc de portocale cu pulpa de la Tropicana (nu din concentrat, zic ei) Si in 2 zile am papat la pranz Cheese Cake cu capsuni. cate-o felie mica (30-40gr, as zice eu, mi-a ramas de la Valentine's day)
. Asa ca n-am fost chiar un inger dar nici demon
nu ma simt. ![]()
Fetelor, dragutelor, am nevoie de voi si gandurile voastre pozitive maine de pe la ora 15 (ora Romaniei) pentru ca Isabella v-a intra in operatia pentru dintisori. Se pare c-am putut intra in spital mai devreme de 19 Martie, deoarece si-a anulat cineva programarea. Asa ca maine o sa am un Hop! mare cu ea dar sper sa-l trecem cu bine si fara prea multe dureri dupa interventie. Doamne Ajuta! 
Va urez o zi cat mai frumoasa.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Ma doare capu de numai pot.Nervi am cat caru si cat casa.
Carmen Eftimie si Zuzulici pai ce sa renuntati aici puneti osu la bataie si inainte.
Meniu de azi
cafea+ceai
lapte cu cereale
supa+prajitura
o mancare olandeza(cartofi fierti cu varza murata si un pic de sunculita)
Vin mai pe seara ca debea astept sa se termine ziua de azi.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Fetelor va multumesc din suflet si vape toate. Sunteti trupa de prietene de vis pe care si-o poate dori cineva.
Am sa incerc sa ma mobilizez mai mult.
Deja am inceput s aiau scariel in fiecare seara. POate n-ar strica s ale iau de cate 2-3 ori.
Anda m-ai prins.Fara intentie insa cand ai pomenit de ele mi-am dat seama c-am baut cafea in fiecare dimineatza - French Vanilla, am baut suc de portocale cu pulpa de la Tropicana (nu din concentrat, zic ei) Si in 2 zile am papat la pranz Cheese Cake cu capsuni. cate-o felie mica (30-40gr, as zice eu, mi-a ramas de la Valentine's day)
. Asa ca n-am fost chiar un inger dar nici demon
nu ma simt.
Fetelor, dragutelor, am nevoie de voi si gandurile voastre pozitive maine de pe la ora 15 (ora Romaniei) pentru ca Isabella v-a intra in operatia pentru dintisori. Se pare c-am putut intra in spital mai devreme de 19 Martie, deoarece si-a anulat cineva programarea. Asa ca maine o sa am un Hop! mare cu ea dar sper sa-l trecem cu bine si fara prea multe dureri dupa interventie. Doamne Ajuta!
Va urez o zi cat mai frumoasa.![]()
ZIETGEIST
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Doamne ajuta Zuzulici
. Sunt sigura ca va fi bineHopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Zuzilici spune:
Gusta stai linistita c anu rezolvi nimic. Inca n-ai invatat ca statul are intotdeauna dreptate indiferent de tara in care traiesti? Acum ce sa zic asta-i guvernul, c-o mana iti da si cu 2 iti ia. Fruntea sus! 
Hopes multumesc de sfat.
Cred ca ai dreptate, n-ar strica sa-mi fac niste analize. Si-apoi de ce sa ma supar? Pantru ca-ti pasa?
Multumesc de sfat si-am sa-l urmez imediat ce termin cu mutarea si stresul in care sunt acum. 
ZIETGEIST
Zuzilici
carina spune:
Marilena: aia de la finante te enerveaza?
Zuzi: in primul rand o sa ma gandesc la voi maine toata ziua si tin pumnii cat pot eu de stransi ca sa treceti cat mai bine si mai repede de hopul asta. In al doilea rand, nu am vrut sa te prind sau mai stiu eu ce, dar se intampla foarte des sa avem impresia ca mancam cat trebuie si totusi nu slabim sau mai rau ne ingrasam. Uitam sa adunam tot tot si de aici. Pe mai multe siteuri de nutritie am gasit o chestie faina: people often tend to underestimate the food they consume and overestimate de physical activity they do.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
people often tend to underestimate the food they consume and overestimate de physical activity they do.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Cred ca vorbeau de mine.
ZIETGEIST
Zuzilici
Zuzilici spune:
Anda am uitat sa-ti spun ca pentru mine Prietenii adevarati sunt cei care-ti vad si defectele si incearca sa te-ajute sa ti le indrepti. Tu esti pentru mine o prietena adevarata, pentru ca nu numai ca-mi spui unde gresesc dar imi arati si calea de-a ma indrepta.
Daca asa fair esti si la job, sublaternii tai trebuie sa fie tare mandrii c-o asa shefa.
ZIETGEIST
Zuzilici
Delidana spune:
Azi lenevesc, citesc, ca mi-era dor de-o carte buna.
Zuzi, bafta multa miine, sa fie totul bine si sa ne dai vesti bune.
Nu cumva de la stres te-ai apucat sa maninci mai mult? Incearca sa te feresti de bombele calorice, mai ales de dulciuri, iar cafeaua bea-o simpla si f. putin indulcita. Si mai multa miscare, bineinteles, valabil si pentru mine. Eu inca mai caut sala...
Gusta, te inteleg dar nu stiu daca e vreo solutie...taxa asta s-a pus in vigoare de acum sau...? Pina acuma cum de s-a putut fara ea?
Carmen, haide, iesi din ascunzatoare. ![]()
Tzuni, te astept, unde esti?
Carina, Hopes, Crys, Tumpi,
.
Ma duc sa-mi intind spinarea amortita in pat.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Zuzilici ma gandesc maine la voi si ai sa vezi ca totul o sa fie bine si am sa tin pumni stransi.
Delia nu e o taxa e o chestie pe venit si pentru ca a facut ore suplimentare acuma trebuie sa plateasca ceva inapoi chiar daca ele au fost odata impozitate.Asta e viata aici.
Zuzilici sa nu crezi ca mi-a dat statul prea mult ca eu inca sunt strain in tara lor.Acuma de pe 22 aprilie am dreptul sa cer pasaport olandez si dupa sa vad ce o sa mai fie ca astea schimba legile si lucrurile ca pe sosete.
Am pus de mancare .Nu am chef de nimic si imi vine asa sa ma bag in sifonier si sa nu vad pe nimeni sa nu aud de nimeni si tot asa.Sa va zic ca Mara urmareste Tarzan si ea e Tanan(tarzan) si ar vrea sa faca ceva sarituri pe canapea si mai face ca maimutele si ca leul.SI ne tot intreaba cum face elefantu.Eu cred ca la copilul meu ii lipseste ceva .
Marilena si Mara Augusta