Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 19

l_carmen2003 spune:
Se vede cine e fan minimax si cine nu Criss!
Si Alex a inceput cu te "iubesc pana la luna si inapoi" apoi intr-o zi a inceput cu intebarile... ce e mai departe? luna? soarele? stelele? I-am spus si de atunci ne iubeste pana la stele si inapoi si numai el are voie sa ne iubeasca asa... noi, ailalti, muritorii de randm avem voie doar pana la soare si la luna... stelele sunt numai ale lui...

anky spune:
Gusta,eu acum fac un curs de step aerobic si am abonament(nelimitat) separat pentru fitness care e 15,95 euro pe luna.
http://www.yourhealthalmere.nl/
La tine in zona am gasit asta,poate incerci aici,vad ca primul are si kinderopvang.
http://www.jrsportendans.nl/contact.html
http://www.lejosgym.nl/html/prijslijst.html
Sau aici tot cu 15,95 nelimitat, dar e doar abonament de fitness
http://www.fitforfree.nl/loadframeset.php?p=home
Anca,mami de doi nazdravani

CRISCOSTY spune:
Da Carmen, asa este. Ma dispera cu minimax, dar ce ma enerveaza cel mai tare ca a inceput sa se uite la cartoon si sunt niste desene de iti vie sa-ti dai palme Si toate le-a invatat de la unii copii de la gradi care se uitau deja si l-a invatat si pe el. Prima data cand a zis de cartoon a fost in primele zile de gradi, zice" mami, noi avem cartoon?" Zic"nu, de ce?" "Pai sa vad Ben 10, ia sa vad daca nu avem". Ia telecomanda si da pana gaseste cartoon, si zice "asta este". Am ramas cu gura cascata, pana atunci nu mai vazuse, nu stiu de unde a stiut ca ala este. Te uimesc copii din ziua se azi cat sunt de isteti.
Crys si Dany

l_carmen2003 spune:
Eu i-am bagat un text de mult pe acre il folosesc cu succes si la alimentele dubioase pe care nu vreau sa i le dau si la jucariile care mi se par periculoase - de alea care nu par prea sigure sau care sunt prea vopsite!1! intelgeti ce vreau sa spun! - si la cartoon network si jetix (eu am scos din grila cartoon si jetix. Pur si simplu nu le gaseste ). I-am spus ca in goana pt bani multi oameni fac lucruri rele, inclusiv reclame la alimente nocive pe care le prezinta drept bune, la jucarii care nu sunt potrivite pentru copii fiind facute din materiale care nu ofera siguranta, vopsite cu substante otravitoare... etc. Merge. Nu iti pune gura pe sucurile din comert, nu vrea chipsuri etc... - bine, bea doar fresh-uri si se joaca doar cu jucarii al caror pret e peste... peste... intelegi... adica mai si intreaba "astea sunt de calitate? cat costa? sunt facute bine? sunt nocive?" - ma doare in buzunar si uneori imi cad urechile cand incepe sa intrebe prin magazin si vanzatorul se inroseste... dar e pentru o cauza buna!
De Ben Ten a aflat de la gradinita si Alex de la alti copii. Intr-o dimineata l-am dus eu la gradi si am vazut cum copiii stau la TV pe cartoon network pana la 8 cand vin educatoarele. Si am scos textul din buzunar!! si i-am povestit cum ca astea nu sunt bune pt copii! Sunt nocive... Nu se mai uita la cartoon si a inteles ca poate face si altceva in timpul asta...
cere timp, rabdare, doare buzunarul uneori dar merita. Invata si intelege de la inceput ca trebuie sa trieze produsele oferite. Adica la noi a mers...
Atentie! Astia mici stiu nativ sa extapoleze in ce directie vor!

Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Atentie! Astia mici stiu nativ sa extapoleze in ce directie vor!
Mama cata dreptate ai!

Faza cu "te iubesc pana la cer si inapoi" o folosim si noi de cand avea un an si am auzit-o intr-un film.Mi-a placut tare mult si am utilizat-o fara copyright

Meniu:
-cafea+o banana
-varza calita (n-am mancat de ani de zile

-ciorba de perisoare sau/si seminte de dovleac;ca am impresia ca diseara avem meci de Liga Campionilor si tre' sa fim microbisti adevarati

Stiu ca e

PENTRU COLEGELE MELE DE CONCURS:Ma gandesc sa ma retrag din echipa pentru ca din lipsa de concentrare (si saptamana viitoare e si ziua lui Edi) nu vreau sa va trag in jos.Va sustin

Carmen E. si

gusta spune:
Anky multumesc.De prima nu stiam si am sa vad cat costa si sa vad ce zic si de copil.Dar a 2 nu e nimic de capul ei.E la 2 pasi de mine si nu iti zic ce reclama proasta are.Iar la ultima nu e in Rozenburg.
Dar multumesc mult de tot si am sa incerc la prima sa vad ce imi zic.
Mamicadulce si Cuscra lasati ca saptamana viitoare o sa creasca mai multe floricele acuma fetele sunt dupa Zile festive.
Marilena si Mara Augusta

carina spune:
L_Carmen: si noi procedam aproximativ la fel. Carina la desene se uita fie pe boomerang (au tom&jerry, scooby, flinstone, yogi bear tot timpul) sau pe calculator la oldies, but goldies alese de noi.
Legat de mancare, ii explicam ce e bun pentru ea, ce nu ii face bine, ce poate manca dar rar si in cantitati mici si spre surprinderea mea a acceptat bine tot ce i-am spus.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Zuzilici spune:
Buna dimineatza la voi, ca la mine pauza. Se pare ca raportul de saptamana trecuta era bun comparativ cu ce-am gasit azi.
Mephala baga-mi 10 nu unul ca la asa scorafa nici nu se poate altfel. Pentru raport: 90.4 kg.
Am atins apogeul traiului bun si-al nesimtirii si nu reusesc sa ma mobilizez deloc.
Coechipierelor daca simtiti nevoia sa "kick my butt out of the team" dati-mi 10 suturi in dos nu unul, ca le merit pe toate din plin. Pe bune, fara suparare daca vreti sa plec puteti sa vorbiti cu "shefa" sa ma scoata din circuitul asta.
O zi buna va doresc.
p.s. Anda am intrat intr-un cerc vicios. Mi-e teama ca daca incep vreo dieta mai drastica (cu care as slabii sigur) am sa-mi dau peste cap metabolismul. Daca mananc normal ca si pana acum nu slabesc deloc, ba din contra , ce sa fac?
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

anky spune:
Gusta,mai poti sa incerci si aici
Sportstudio Body Action
Emmastraat 49
3181AL Rozenburg zh
tel. 0181-284743
Bafta !
Anca,mami de doi nazdravani

rolo spune:
Mai zuzi sa stii ca nu las pe nimeni sa te bata. Nu te demoraliza. Saptamana asta, din cate am vazut nu prea rasar floricele
Nu iesi din concurs. Saptamana viitoare va fi mai bine
Rolo
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy