Nou stil de viatza (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

raport: 61 kg. de aici doar mentinere ca nu mai vreau deocamdata mai mult...
fac vacuum zilnic - de fapt de 4 ori/sapt si - mai nou alerg si la sala pe banda... in afara de spalier si alergat nu pot face altceva.
si adevarul e ca pana sa ma apuc de sport si masaj nu prea reuseam sa dau jos. aaa si vad ca am slabit mai usor de cand ma doare stomacul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

L_carmen, felicitari! Ramai in lista sau la mentinere?

Mergi la inceput

fiu-meu ne banuie ca ne-am bosorogit... are obiceiul sa se trezeasca noaptea si sacand se intoarce de pe o parte pe alta sau vrea apa sau sa mearga la baie ne trage si cate un "mami" "da Alex, ce e?" "te iubesc". de obicei se reaseaza pe perna si adoarme... el, la noi merge mai greu... de asta probabil am slabit eu si sotul meu, ca dormim pe bucatele...
dimineata am avut o discutie ca de la mama la fiu: "mami ai spus sa nu te mai trezesc noaptea sa iti spun ca te iubesc" "da, m-as bucura daca ai renunta la obiceiul asta" "pot sa ii spun lui tati?!!" "adica tot ne trezesti pe amandoi!" "nu intelegi ca chestia cu iubitul e foarte importanta? trebuie sa iti spun!" "dar stiu ca ne iubesti" "dar daca iti spun seara tii minte pana dimineata?"

Mergi la inceput

raman pana la sfarsitul programului adica pana se termina concursul ca sa nu ma injure colegele insa nu ma mai strofoc in mod deosebit... intru la regim de refacere al stomacului in primul rand si daca mai iese si la slabit ceva super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

L_Carmen: e un scump baietelul tau.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Merci... toti copiii sunt scumpi si deosebiti. de asta ii iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Va pup fetelor; nu stau mult, am o gramada de treaba! am intrat sa dau raportul: stagnare! De fapt am cu 200 gr. mai putin dar nu le pun la socoteala, ca 200 se aseaza imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Delidana, lasa ca nu-i bai....de 100 de euro in loc sa platesti sala in Bucuresti mai bine faci abonament la tren si te duci la Iasi cu fetele, cu 15 euro...deci impusti 2 iepuri cu aceiasi bani
Eu abia ce am avut o lectie de engleza, trebuie sa ma pregatesc pentru nr 2 cu copilasii.

Felicitari fetelor care au slabit, dar, sa va zic sincer, cam putine floricele pentru primul raport al concursului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by anky

Carmen,in loc de cafea vreau niste ceai de la tine cu rooibos si vanilie, da cu zaharina in loc de miere.

poftim la ceai, mi-am facut chiar acum. Vanilia e cheia ceaiului, .

Merci Carmen,a fost tare bun.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Va multumesc fetele ptr. incurajari referitor la servici Azi sunt cu moralul mai ridicat, asta este, ma voi pregati ptr. alt servici.
l_carmen tare haios este baiatul tau, asa este si Dany, scoate niste perle de te doare capul. Mai nou imi zice de o mie de ori pe zi "mami, stii ca nu te iubesc? Mint, ba te iubesc pana la cer si inapoi"
Fetele, are dreptate Mamica, cam putine floricele dupa o saptamana de dieta....haideti ca se apropie martisorul
Meniul de azi:
- tocanita de ciuperci si un mar- la servici
- spanac cu pui si un kiwi- acasa

Crys si Dany

Mergi la inceput