Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)
Raspunsuri - Pagina 5
CristinaGoji spune:
Foarte faina camera lui Magic baby! Mi-a placut si cum asculta barbateii tai muzica
.
Mami
31+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
simonette spune:
Iaca am intrat sa va salut din postura de proaspata mamica!!! As fi intrat de ieri...voi stiti ca va iubesc mult si asa as fi facut dar e nebunie mare!!!! Am ajuns acasa ieri la 15:15 si ma asteptau si pe mine surorile care pregatisera cuibul....va dati seama ca n-au plecat imediat! Apoi despachetarile lucrushoareleo din bagaj plus lucrushoarele primite de Iannis de la nasica lui care e o scumpa si a venit sa-l scoata personal din spital! Apoi....a venit voinicul mamii acasa si va dati seama ca din momentul ala n-a mai fost chip sa pot face altceva decat sa ii explic de unde e bb, ca este bb din burtica mamei si ca il cheama Iannis...a inteles ca e bb, vedea si el dar NU e Iannis, imi spunea, "Asi e atolo a mami a buta!!!" N-a fost chip fetelor.....credeti-ma...si acum sunt pe fuga! Pozici...in curand incerc chiar azi, un pic mai incolo!
Iannis, e cumintel deocamdata, azi-noapte nu m-a lasat deloc sa dorm dar l-am inteles ca a fost prima lui zi intr-un loc cu totul nou ptr el! Azi insa a papat si a dormit! Eu.... acum sunt bine! Ma doare epiziotomia, dar nimic nu se compara cu ce a fost! Fetele care fac cezariana...bv voua! Daca D-zeu imi va mai da un bb asa o sa fac si eu...zic acum! Si asta pt ca nu m-am chinuit doar eu ci si bietul Iannis... Prima mea impresit despre Iannis a fost ca e un scump facand abstractie de "BOSA"(capul tzuguiat) cu care sa nascut ptr ca a stat prea mult in vagin! Asta deja a trecut, mai e un pic! Apoi cand mergeam la alaptat nu mi s-a mai parut asa frumos...mititel, zbarcit, prea serios parca...! In schimb acum...ma uit la el si ma topesc! Sunt constienta ca e departe de a fi cel mai frumos copil, dar ptr mine este!!!! Incerc sa pun poze cat mai rpd si sa recuperez printre picaturi ceea ce am pierdut, adica vreo 5 capitole! Stiu ca ati foat alaturi de mine...va multumesc si va iubesc! Multumesc de asemenea celor ce mi-au telefonat sau trimis sms! Nu stiu daca am raspuns fiecareia caci sunt inca extenuata!
Am vazut ca mai sunt mamici!!! Doamne!!!!! Ce frumos!!!! Se mareste stolul!!! Felicitari proaspetelor mamicutze si Doamne Ajuta pe cele care urmeaza!!!!
mami de
Luca si
in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 6 zile!!!!
CristinaGoji spune:
Elara - nu am o coloana nedureroasa de imprumut, ca si a mea ii dureroasa, dar,in schimb, am un bebe de 1 an si 4 luni, vrei sa ti-l imprumut pentru vreo cateva ore? 

Mami
31+ cu
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Simonette - bine ai revenit pe crenguta!!! Asteptam cu nerabdare pozele!!!
Mami
31+ cu
Vladic
barza
underqueen spune:
simonette bine ai revenit, mamico! imi inchipui ca ai o gramada de treaba...refacere usoara si sa va traiasca bebe Iannis, care e un scump! (am vazut poza de pe mess...) 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
rox_dox spune:
elara mama..ti-as imprumuta cu mare drag coloana mea...eu nu prea am avut mari probleme in sarcina pana acum cu durerile de spate...decat niste junghiuri..dar nu pot sa ma plang..comparand cu ce induri tu.
si avand in vedere ca eu n-am energia ta azi, adik n-am chef de nimik, ti-as imprumuta-o ca sa faci tu trebusoarele prin casa...cu toate ca nu ti-as recomanda sa faci atatea...chiar daca simti tu ca poti munta muntii, nu e cazul sa o si faci! 
simo...bine ati venit acasa...stai linistita in ceea ce ne priveste..
noi suntem rabdatoare...te asteptam aici pe ramurica cu pozici, impresii, pareri si sfaturi atunci cand o sa fii refacuta si o sa te consideri tu in stare sa stai la sporovait...asa ca vezi-ti de ale tale...incearca sa te odihnesti pe cat posibil..si cand poti sa revii aici..noi te asteptam cu drag!
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
zozela spune:
Elara as vrea sa te ajut..dar nu am cum..
In-exact-aceeasi situatie sunt si eu!!As face de toate..dar..nu pot de spate si burta
L-am asistat pe randunel la montarea patutului,i-am dat indicatii cum sa lipeasca stikerele,acum l-am trimis cu un fotoliu la mama(ca numai aveam loc de el) si il astept sa dea cu aspiratorul-ca eu nu pot muta toate cele din calea aspiratorului
Vai de noi..suntem niste inutile!!
Sosetutele i le-a adus Mosul(tati) si cum el nu-i acasa acum,nu stiu ce sa-ti spun-dar-am luat Sambata inca vreo 4-5 perechi din Carrefour.
Sarutmana Maria,Olgutza!
..Gigea rau mami-balenuta,nu Olgutza?!!![]()
![]()
Sarutmana Rox!
Sunt stikere-se lipesc usor!
Cristina!
Wooow!!Bine ai revenit Simo si BB Iannis!!!

Felicitari-inca odata mamico!!Cel mai frumos vis ti s-a implinit si-sunt sigura ca Iannis e un mic printisor!!

Asteptam pozici-dar nu te grabi-le pui atunci cand te simti tu in stare!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
underqueen spune:
ma duc sa pap supitza bun - bun si revin...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
hagiyannis spune:
Randunele dragi, ce ma fac?????
Am fost ieri la control si daca pe 6 feb Iosup imi spunea k mai am 2.66 cm de col si OI inchis.. dr. mea m-a gasit aseara cu un col lipsa si cu OI deschis..
Ma inverzisem! Mi-a zis k din acest moment se poate intampla oricand..!?!?!?
Si am stat in pat insa cred ca m-a costat umblatul ala nenorocit duminica prin hipermarketuri si bricolaje.. mama ma-sii.. da' trebuia sa facem cump pt spital si bb. Trebuia sa fiu io motz acolo deh.
De vreo 3 zile am dureri jos k la menstruatie.. si sa nu mai vorbim de oasele din zona si de noada.. ma simt de parca as fi mers pe bicicleta 100km!!! Singurii km la mine sunt de la pat la shushu si tot dezghiocata ma simt..
Duminica asta implinesc 34 de saptamani si plec pe 35. Ce ma fac cu colul asta dechis???

Gogoasa e prea mica sa se nasca acum!!!!!! La 32 de sapt n-avea decat 1,800 kg (+/-200g)..
Dr. initial avea de gand sa ma lase sa umblu dupa 34 de sapt k cica nu mai era un pericol daca ma apuca nascarea.. k la fete plamanii se maturizeaza mai repede. Plus k putina miscare imi era necesara k sa iasa muschii din atrofie.. de la cat am stat in pat nu prea sunt pregatita fizic pt "PUSH, PUSH!!!"...
Off.. Doamne.. n-am apucat sa merg si io la nici un curs.. aveam voie dupa 34 de sapt daca eram ok. Erau totusi sfaturi utile.. mai ales cat de emotiva.. speriata.. si paranoica sunt eu..

Nici asta nu mai conteaza.. Nu vreau sa nasc prea devreme!!! Vreau sa scot o gogoasa sanatoasa si mumoasa!!!
HELP!!! Un sfat ceva.. ce stiti de asta.. mai e cineva in sit mea?
Mary 33 sapt si 6 zile
gudinde spune:
numeioana
vezi ca s-ar putea ca pozele pe care incerci sa le upload-ezi sa fie prea mari si de asta sa nu mearga. Uita-te ca marime au si daca asta e problema incearca sa le micsorezi.
zoze
superba surpriza
Foarte frumoasa camera si culorile sun asa de vii!
Sincer cand ai scris ca ne pregatesti o surpriza mi-a stat inima un pic. ma gandeam ca iar ai primit un SMS.
Simonette
sa-ti traiasca Iannis, sa nu aiba nici o repercursiune bosa si tie iti doresc recuperare rapida.