Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)
Raspunsuri - Pagina 4
underqueen spune:
gata, am pus supitza la foc, si fac si pui cu smantana...
rox, apropo de podoabe... si Tudor mi-a aratat la fiecare ecograf...facea ce facea si statea cu ele la vedere, mandru nevoie mare ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
mstela spune:
ms clau
.Mamaa da ce bine te-oi simti tu masata peste tot!
Eu nici n-am mai incercat clau sa sun ca mi-era asa sa sun pt 2 produse,dar dc luny zice ca mere,sun si eu luni![]()
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bubu05 spune:
Fetelor, multumesc pt. urari! Acum asteapta sa intre la examen, ii tin si eu pumnii!
Noi am ajuns la socrella, noroc ca are internet si pot sa mai ciripesc si cu voi. I-am pregatit platourile cu aperitive, i-am facut o salata cu paste si asteptam sa vina sarbatoritul si musafirii.
Ioana, hai cu pozele, ca sunt tare curioasa!
Mai intru cand am timp sa vad ce faceti!
Pupicei!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
nicol_conte spune:
Zoze , sa nu ne tii prea mult mult in suspans, da?
Am revenit si eu pe crenguta, pt ca am amanat plecarea la Targul de locuinte pt maine( din cauza de muncitori pe santier care aveau nevoie de diverse si s-a facut tarziu).
Simo cand o intra si ea sa ne salute macar?Ca sa nu mai zic de o pozica ceva..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
underqueen spune:
Zoze, super surpriza! si inca nu am vazut tot...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
Olgutzika spune:
Ela 

! Gigea camera de bebe si gigea rau mamica 
!!!! Vreau si eu ochi ca tine si ca Sooooviiiiii
!
Citesc din urma si sper sa revin, ca aproape mi-s gata ficatzeii Bubului
!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
rox_dox spune:
suuuuuper camera ela...
ala e tapet sau chestii lipite pe pereti?
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
elara spune:
Zozelinooo, f frumoase lucrusoarele pt bebe.
De unde i-a luat tati sosetute? Vreu si eu sa cumpar sotetute mici da' nush de unde...
Si acu' as vrea sa ma descarc putin ca ma simt cam ofticata si nu stiu pe cine sa ma enervez pt starea mea!!! 
Sa va zic:
Eu de obicei, cand sunt singura nu-mi place deloc ca trebuie sa adorm singura ..asa ca tot aman momentul. Deci.... aseara m-am culcat aproape de ora 03.00. Pe la 07.40 persusul meu vesel incepuse o cantare ....si bebelina se zbenguia si amandoi voiau sa-mi dea trezirea.
Dar am inchis binisor usile intre bucatarie unde e Misha (perusul meu frumos foc, iubit, scump si dragalas
; daca nu uit pun poze si cu el
) si dormitor. Apoi m-am bagat iar in plapumioara si am rugat bebelina sa ma lase sa mai dorm putin. Si putin a fost
Pana pe la 09.10.
M-am trezit, am papat niste cereale cu laptic, dupa care am pierdut toata dimineatza cu o traducere ca am promis ca o ajut pe o prietena. Ba am si facut o boroboatza: am tarait un fotoliu in fata calculatorului (ca pe scaun simt ca ma taie cineva cu fierastraul pe mijlocul spatelui
) si am zgariat parchetul!!! Si asa rau imi pareee...
Si, desi am inghesuit la spate 2 perne mari, sa nu va imaginati ca am stat cu mult mai comod...Nuuuuu tot ma doare spatele...
Pe la ora 13.00 am terminat si am mancat iar si am spalat vasele...iar acum ma oftic rau ca am energie, adika am chef sa fac mancarica (am de gand sa fac un ghiveci de legume..mmm....yamy...), sa fac curat, sa spal putin pe jos, sa aspir...sa fac curat in sifonier, sa ma duc dupa cumparaturi... si NU POOOTTTT de durere de spate 

Ma oftic rau-rau!!! De durerile de pe sub coaste nu zic nimic..ca astea-s parfum....nici nu le iau in seama pe langa cum imi simt spatele. Parca e prins in piuneze!
Alte dati nu ma durea nimic dar eram ca o mata lesinata si musai sa ma pun in pat sa dorm.....si acum???!!!???
As face atatea (desi nu cred ca voi reusi tot ce vreau) si eu trebuie sa ma intind in pat ca sa ma mai lase macar putin spatele!!!
DAR NU VREEEEAAAAUUU!!!! 

Mi s-a urat de pat si de tv! Adineauri abia am tras de mine sa spal toate vasele, ca mai aveam si de aseara cateva.
Eu una doua cum fac ceva trebuie sa ma intind in pat.....Si m-am saturat!!! Ce sa fac???
Cine imi imprumuta o coloana nedureroasa?
Ca azi am bazdaci....nu vreau sa pierd nici macar o juma de ora in pat....ma simt de parca as putea muta muntzii...Dar asta doar asa...energetic...adik baterii am! Da' nu ma ajuta organismul!!!
Ufffff.....m-am mai descarcat putin!
Noroc cu papusica-bebelina care face piruete in burtica si o inveseleste pe mami. ![]()
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca