Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata randunici!
Am ajuns si eu acasa dupa ce m-am impartasit si am fost pt. analizele de tiroida (ultimele din sarcina).

Diana, Doamne Ajuta ca bebelusul tau sa fie sanatos
Aimee, bine ai venit pe crenguta si sa ai parte de nastere usoara si BB sanatos
Mihutza un si de la mine...
Bitza, vad ca-ti da batai de cap anemia asta... . Iti tin pumnii s-o dovedesti pana la urma...
Ursuleata, felicitari pentru BB grasunel...
Felicitari fetelor care schimba azi semnatura Cris, Nicoleta, la cat mai multe saptamani fara probleme!
Bubule, bafta maxima randunoiului tau, sa vina cu 10 in cioc
Mamip, ce trusou extraordinar ai pregatit bebelinei, iar salopeta e super!!!
Ioana, ai mai incercat cu pozele? Eu nu fac nimic special...

Acum ma duc sa aranjez prin cuib pt. ca am chemat si eu preotul pt. ageasma in casa.

toate randunicile si WE linistit va doresc.

Doinita 35+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja! Sanatate multa bebeilor!

+32, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Rox_dox, felicitari pt. rezultatul de la eco!

Doinita 35+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Eu nu am avut net de vineri, si n-am putut sa va citesc zilele astea. Acum recuperez.
Tocmai m-am intors si eu de la control la dr mea. Mi-a citit analizele de trim III si sunt ok. Mai am de facut la 36 de saptamani culturile de col si secretia. Vreau sa va spun ca dr era foarte multumita de mine, pentru ca a descoperit ca, colul meu s-a lungit, a ajuns la 33 mm. Ceea ce este o realizare, dupa spusele ei. Mi-a spus "tu chiar ai stat cuminte in pat. Nu credeam ca o sa ajungem atat de departe. Avand in vedere ca la 24 de saptamani aveam colul de 20mm." Deci fetelor, care sunteti consemnate la pat, stati cuminti pentru ca pase merita. Luati-va tratamentul si veti vedea ca vor apare si rezultatele.
Mai am un stress inca 3 saptamani, pana la 36 de saptamani, asta ca sa nu fiu nevoita sa alerg intre spitale. Am intrebat-o pe dr ce fac daca se intampla ceva pana la 37 de saptamani, si mi-a raspuns ca va trebui sa ma trimita la municipal sau giulesti. Pentru ca la Medlife, cam greu accepta prematuri. Dar eu cred ca Doamne Doamne ne va veghea si va avea grija ca inca trei saptamani totul sa fie bine. Doamne Ajuta tuturor mamicilor!

+32, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pucca, felicitari, ma bucur ca ti-a priit statul in patutz!! La cine ai fost la Medlife?

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny Popa Mirela este dr mea. Merg la ea cu trei luni inainte de a ramane insarcinata.

+32, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am aparut si eu! toate randunicile!

am tras o fuga (vorba vine ) prin oras si bineinteles ca am mai cumparat cate ceva pt. Tudor (pun imediat si pozici...)

mai am de citit putin din urma dar termin repede...deocamdata ma duc sa fac o supitza de puiut, ca azi-noapte iar am avut crampe si mai aveam putin si dormeam la baie...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Offff, ce m-am suparat!! Numai la mine se pare ca nu merge sa pun poze pe webshots!! Ce panarama de internet!!!

Problema e ca nici pe mail nu pot sa atasez poze ca sa trimit pe contul comu. E ceva de speriat!!

Pucca, Rox, felicitari pt bebe-control!!

Ioana
39+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

"Mneata fetele! pe toate-raportez ca durerile s-au diminuat mult.
Felicitari fetelor pt schimbarea semnaturii:cris,nicoleta.
Felicitari rox pt vestile bune de la eco.La cat mai multe sapt!
Naty,sar'mana.Pai uite asa ziceam si eu:i-a venit hop-top sa se marite si nu e pace.Dar,ce mai conteaza la ea,saraca,ca-i iarna sau vara,daca asteapta de o gramada de timp sa se marite si nu tinea nimik pana acum?(de mentionat ca are 35 ani si soarta abia acum ii da tarcoale).Si da,Naty,4 fete are mama,eu fiind "baiatul tatei",incercarea de pe urma.Si,Naty,degeaba ma imbarbatez eu si zic ca trece,refuz sa sun dr la rugamintea randunoiului asteptand sa treaca,cand vad ca nabadaioasele naibii nu cedeaza si ma apuca frica?Da lasa,nu mai vb de ele,sa nu revina p'aci prin cartier..
Si lasa Naty,asta e situtia cu cel stem,cea mai buna e rugaciunea permanenta pt Iulia si va fi totdeauna bine si sanatoasa.
Si,Naty,printre altele,prinde randunoiul cat de des poti la giugiulit si pupacit ca sa vezi ce bine te-oi simti si mai uiti de probleme.Ce haios ai pove aici despre medicii din spital vis a vis de chilot si burtiere!!Eu gandesc ca sigur m-ar deranja ceva apasat pe burta,asa ca as zice nu burtierei.Si las esteticul,important sa se refaca muschii!
Naty,esti o dulce!Stai linistita ca toate vom fi bine,ca asa mult ajuta rugaciunea aproapelui!!
Si bucura-te de aerul de afara,fara sa fii trista,ca ti-a lipsit mult.sicei muuuulti si Iuliei,draga de ea!
Deci luny,zici ca ai primit.Cum ai facut, ai sunat si ai dat nr voucherului?Da cred ca aveai pct multe, ca de 30ron,ce puteai lua?
Ioana,ai intrat in butoiul cu melancolie?Off,ce-as vrea si eu sa treaca timpul asta mai repede sa stiu ca am trecut de riscuri si ca mai am putin!
pucca,Doamne ajuta si felicitari!Ciudat la mine,ca stau de atat timp in pat,dar colul a ramas de acceasi lungime-3 era, 3 a ramas.Si dr il considera scurt..Nu vrea,domne,asta e..

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Harnicute randunele!!!! Ce de-ati ciripit...Vin si eu putin...

Am fost rasfatata de al meu randunoi in aceasta dimineata. M-a spalat, m-a dat cu crema pe tot corpul, m-a masat bine peste tot, incat la sfarsitul operatiunii ma simteam alt om. Mi-a facut masaj cu ulei de bebelusi...ce fain a fost!!!

Olgutz, o sa am fix 39 de saptamani la programarea cezarienei. Luni acum schimb si eu semnatura la 38 si lunea viitoare ma intalnesc cu Rebecca mea draga, manca-oar mama pe ea de bebelina activa! Ce ma mai impunge ea toata noaptea...o mai si cert cateodata!

Luny, eu nu reusesc deloc sa comand de la bebelusultau. Am sunat toata saptamana si la nr ala nu raspunde nimeni niciodata sau este ocupat . Eu chiar ma gandeam ca e o mare teapa. Pentru mine nu-i nici-o pierdere ca acumulasem puncte doar de 15 ron , voiam sa comand o cutie de servetele umede Pampers Senzitive, dar voiam sa vad daca-i reala treaba asta.
M-am bucurat sa citesc ca tu ai reusit, eu deja incepusem sa-i boscorodesc.

Bubu, felicitari sotului pentru rezultatele bune!

Stela, casa de piatra si sa fie fericita sora ta impreuna cu sotul ales.

Noi vrem sa facem ceva curatenie azi, m-a disperat praful asta care se pune imediat frate! Nu mai suport sa-l vad...

DAr o sa tot bag cate-un ochi si pe aici, la randunelele mele dragi!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 9 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput