Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stau si ma gandesc... ce putin a mai ramas... Azi de dimineata l-am simtit pe bebe f puternic, cum sughita si am realizat ca e un mic omulet acum, de peste 3 kg!! Wow, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si cm eu, care parca ieri aveam 20 de ani, o sa devin mamica unui sufletel de care o sa fiu legata printr-o iubire de neegalat si de neimaginat. Abia astept sa-l tin in brate si sa va scriu aici povestea nasterii micutului David. Sper sa fie una simpla, obisnuita, caci, in ciuda acestui fapt, pt mine va fi cea mai uluitoare si de neuitat experienta din viata mea!!!

Sunt nerabdatoare sa simt iubirea de mama!!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursulica, felicitari pt. Vladutu-grasutu si control ok!

Luny, nasol cu ameteala asta...si tu esti anemica??

Naty, foarte frumoasa rugaciunea!

Si randunoiul meu doarme, trag de el sa ne duca la socrella...il mai las putin, ca mai am de scos rufele din masina si sa le intind!

Aaa, am uitat sa-l laud, manca-l-ar mama pe el de randunoi, ieri a avut proba scrisa pt. licenta si azi are sustinerea lucrarii. Ieri a luat 9 azi, zice ca ia 10!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, foarte frumos ai scris!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana, frumos spus..exact la fel simt si eu!!
Bubu, nu sunt anemica, analizele mele sunt ok toate!...de la greata aia, parca simteam genul de ameteala ca la cadere de calciu...m-a tinut vreo ora..
Edit:BAFTA SOTULUI, SIGUR IA 10!!!
LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Felicitari, bubule pt randunoi!!

Naty, multumesc! Vad si eu diferenta intre cum era la inceput si cum e acum Iulia! Sa vezi ce repede o sa creasca! In cateva luni n-o sa se vada diferenta intre ea si un copilas nascut la termen. Prematurii recupereaza f repede. Ce fragila pare...si totusi ce puternica e!! Chiar ca e o minune!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Naty, ce a crescut Iulia,si este tot mai frumoasa!! Liviu meu s-a luminat la fata cand a vazut-o!..

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

naty...apropos de faptul ca iti lipseste burtica...
eu de pe acum imi tot ziceam ca o sa-mi lipseasca..te obisnuiesti atata timp, vb ta, cu inghionteli si cu faptul ca e la tine in burtica un omulet care creste in liniste...

chiar ma gandeam intr-una din zile...corpul nostru scoate o gramada de zgomote (interne)...cand ti-e foame, iti ghioraie stomacul, cand bei prea multa apa, se aud broscutele, cand esti balonata, se aud matele..etc..etc..
iar un copil creste timp de 9 luni in burtica fara sa auzim cel mai mic zgomot...doar lovituri, miscari ...minune a naturii!

in caz ca nu mai reusesc sa intru maine, le doresc fetelor care sunt programate la nastere luni NASTERE USOARA SI BEBELUSI SANATOSI...si sa veniti fugutza acasa sa va puteti bucura in liniste unii de altii!
pupicei si aveti tot suportul nostru moral..o sa ne gandim mereu la voi...

_
34+ cu RADU
AMR 6 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Naty mai lasa si tu randunoiul sa doarma un pic ca o fi si el obosit!

Ieri am fost la dr si a zis ca-s toate bune si frumoase. Mi-a dat sa iau calciu+d3 2/zi 15 zile si nospa la nevoie. Pai daca mi-a zis ca-s toate bune parca am inceput sa ma si simt mai bine. Si pe mine ma mai inteapa burta jos, am mereu dureri ca la ciclu, dar am zis ca nu le mai bag in seama.
Am ajuns la 90 kg deci am luat 12 deja. Ma simt ca elefantul si mai am 2 luni si 1/2 pana la marea intalnire. Cat m-oi face? Cred ca retin si apa ca incep sa se umfle picioarele, tensiunea mi-a crescut la 12 cu 6, inima ma inteapa, mi-e sete in continuu desi beau cam 3 l de apa pe zi.
M-a apucat si pe mine febra cu bagajelul de spital. Asa ca mi-a luat mama o camasa pt alaptat, modelul cu pliuri si fante pt tzatzici, numai 25 ron, bumbac 100% din complexul de la bobocica- cel de vis-a-vis de mag Real. La capot nu imi place nici un model, dar ceva ceva tot o sa iau.
Ma apuca disperarea ca noi n-am pus centrala, n-am zugravit si nici bani inca nu-s. Iar la inceputul lui martie tre sa ne mutam ca vine cumnata inapoi acasa si oricum nu mai rezist. A, si bine-nteles ca si ea fumeaza.
Plus ca al meu sot e atat de stresat ca i s-a declansat psoriazis. Pana acum avea doar in cap, acum au inceput sa ii apara si pe spate bubulite,(pe maini, picioare, burta mai putin); cele din cap desi se mai rarisera iar l-au napadit. E clar ca e pe sistem nervos, inainte de fiecare examen cu 2 zile e plin. Mi-e asa mila de el cand il vad cum se scarpina. Azi-noapte era chior de somn si s-a trezit sa il dau cu mixtura mentolata ca se scarpina pana la sange.

Of! Trimit mesajul caa tre sa vb cu o prietena pe mess... necazuri in paradis.

Dana 29+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aaa...am uitat sa va spun rezultatul de la ultima ecografie:

ne-a spus ca suntem in grafic...copilul cica n-o sa fie un copil mare..sincer nici nu ma asteptam...la 1.60 m ai mei unde sa iasa un ditamai copilul?!

BPD: 82.5 mm
FL: 64.38 mm
cam 2 kg.

placenta e gr 1 de maturitate, dar cica e coborata putin spre col...dar a zis ca nu-i o problema...oricum banuiesc ca daca merg pe cezariana, asta nu conteaza.

cordonul cica era undeva pe la picioare..

mi-a dat iar poza cu "podoabele" lui raducu...sunt disperati dr astia...cum ma vad cu barbatul la ecografie, tin sa-mi dea poza cu bijuteriile...asa ca sa fie taticu' mandru...de parca toti tatii sunt disperati sa aiba baieti...al meu niciodata n-a emis pretentii..el a vrut doar sa fie sanatos copilul..
si al meu gugustiuc mai sta si cu piciorusele larg deschise la ecografii sa i se vada clar ce are el acolo...sa nu existe dubii..si toti dr ne zic.."ia uitati ce frumos si clar se vede aici scrotul si penisul"..manca-l-ar mama..se faleste si el!

_
34+ cu RADU
AMR 6 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

PIDANA, ai grija de tine, mami! ia-le usor si pe rand pe toate..
rox_dox, felicitari pt Raducu bebe in grafic!!

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput