Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)
Raspunsuri - Pagina 6
nicol_conte spune:
Zoze superba camera lui bebe si lucrusoarele la fel! Asta da surpriza! Am si eu o curiozitate: de ce ti-ai pitit fatza, cand ai o fatza asa frumoasa , ca doar am vazut-o in alte pozici...
Simo[/b] bine ai revenit pe crenguta din postura de MAMICA. Astept cu nerabdare sa vad poze cu micutul Iannis. Iar despre Luca ce sa zic? M-ai pus pe ganduri, cred ca aceeasi problema o sa o am si eu cu Alexia;auzi tu la el: ca bebe e acolo in burta...mititelul, ce-o fi in mintea lui de copil mic?
Elara[/b] si pe mine ma doare mijlocul, asa ca nu te pot ajuta decat cu un
ic ,poate trece..
Raportez ca :
1)de cateva nopti dorm bustean..adio insomnii si alte alea..
2)astazi am luat primele lucrusoare pt bebelina Antonia, nu cine stie ce- doua body-uri; sincera sa fiu, daca nu intram in magazin sa-i iau Alexiei halat de baie si pijamalutze mai amanam un pic momentul. Dar acum mi s-a pus pata si chiar o sa incep sa-i cumpar treptat cam tot ce e nevoie. Nu o sa iau prea multe,ca mai am ceva si de la Alexia , si mai ales la inceput cand o sa creasca repede n-as vrea sa ramana lucrusoare pe care nici macar sa nu apuc sa i le dau macar odata. Am trecut odata prin experienta asta si stiu...nou-nascutii cresc foarte repede.
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Am vazut si eu acum pe avatarul de la mess poza cu bebe Iannis si mi se pare un super bebe-frumos! Pe bune , nu exagerez, nici nu zici ca are doar cateva zile, asa frumos e...si fotogenic de mic..mai sa fie...
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
30+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
Ali_bia spune:
zoze m-am topit
ce mai....foarte frumoasa camera lu' bebe...si...arati super, ai niste ochi
superbi........
Simonette bine ai revenit mamico 
si asteptam poze cu bebe Iannis
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la 
Ali_bia spune:
Apropo de reactia lui Luca...oare asa am sa patesc si eu sau mai rau???
Nicol la tine ce zice Alexia???
Bianca mea abia asteapta sa o scoata pe Alexandra din burtica, toata ziua o pupa (de cateva ori pe zi) si cica, atunci cand o s-o scoata doamna dr, a zis ca trebuie neaparat sa vina si ea
....
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la 
Simo27 spune:
Mary,eu stau consemnata la pat din saptamana 24...diagnostic :col scurt 18 mm,de la 30 de saptamani este 10mm si pe deasupra mai e si deschis...si mai am un copil de care trebuie sa am grija:da-i mancare,spala-l,joaca-te si multe altele,bineinteles ca ma ajuta si mama cu tot in casa,dar asta cand poate si ea!sotul la fel,dar e barbat si are si servici...si am fost si de 2 ori internata in spital cu amenintare de avort si nastere preamatura!si doar cu ajutorul Bunului Dumnezeu am ajuns pana aici...trebuie sa ai multa,multa rabdare,si incredere in Dumnezeu!eu de luni nu mai iau pastile
,si am liber la plimbari
...sincera sa fiu,nu credeam ca o sa mai apuc ziua in care sa pot iesi afara,dupa atata stat in casa...iti dai seama cum sunt muschii mei
,si eu o sa nasc normal...mai ai putin,totusi!ar fi pacat acum sa nu mai lupti...hai,ca mai e putin!stai cumintica,ia pastile si roga-te si va fi bine...
Zoze
,ce camera frumoasa are Magic Bebe...si ce mamica
...toate sunteti asa de frumoase si de slabute
...eu am pus pe mine de ma sperii!
Simonetta
,bine ai revenit cu bebe Iannis!poate pui si ceva poze sa-ti vedem comoara
Simo,mamica lui DAVID,
,
37+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
zozela spune:
Mary-singura solutie,si cred eu-cea mai buna-e sa te intinzi in patutz,sa bagi pastilute si sa nu te ridici de acolo decat la pishu..E pacat mamico sa faci vreo nefacuta acum..Hai ca mai ai putin de suferit-putin,putin!

Andreea!
Am bagat
si in voi,vad!!![]()
Ce ma distrati!!V-am zis-asa reactionez si eu cand aud tel.
Mi-e si frica sa citesc!Ii dau tel lui Dan sa-mi zica daca-i de bine sau de rau..Odata mi-a facut-o rau de tot-si asta chiar in perioada in care era Naty in spital!
Mi-a zis ca e de rau
..FACTURA!!!
Sarutmana Nicol!!Mi-am pitit fata si in curand le scot si pe-astea in care se vede..pt.ca mi-e teama sa nu se gaseasca vreun destept/a sa le foloseasca-asa cum au patit-o miresele..
Felicitari pentru achizitionarea primelor hainute de shtrumfitza mica!!!
Hai mai Ali ca ma faci sa rosesc!!
Sarutmana!
burtica!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
elara spune:
Cristina, Rox si Ela...
dulce ca mierea de 1000 de ori.
Cristina,... mi-ar placea dar nu in situatia asta.
Oricum......tabloul ce m-ai facut sa mi-l imaginez e edificator. ![]()
Gata...nu ma mai plang.
Rox,...tu cred ca esti in una din zilele in care ziceam eu ca ma simt ca o matza lesinata...
Zoze , cred ca ne chinuie sindromul de nesting. ![]()
Simoooo, pup duulce dulce si pe tine si pe Iannis si pe scumpul de Luca care are dificultati in a accepta tranzitia lui "Asi" din burticuta de la mami ..in patut. ![]()
Offff, Mary, saracutza de tine...ce spui tu...
Hai, curaj ca va fi bine. Indiferent cum va alege DD, uita-te la Iulia ca s-a nascut la 30 ed saptamani, are doar 1300 g si e o voinicuta luptatoare. Si fetita ta va fi bine. Da? Odihneste-te mult mult, ca asta e cel mai important pt tine acum si nu mai regreta cursurile... Daca vrei iti fac dau eu un CD cu filmulete despre ingrijirea lui bebe. Ok?
Iar fetita ta, de va fi sa mai stea in burticuta va ffi si mai bine, iar ed nu va fi... ea tot o sa razbata! Da? 
Gata, sunt o smiorcaita! Retrag tot ce am zis. Spatele nu mai conteaza. O sa ma cumintesc si eu, ca iar am simtit de cateva ori apasarea aia la fel ca aseara, jos in vagin, exact cand ma ridic din fotoliu sau scaun... si nu-i a buna. Ma duc sa ma odihnesc putin.
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mstela spune:
simonette,vecinico mamica,ce bucurie!Sa-ti ajute Domnul sa te bucuri de micutzul Iannis si de Luca bineinteles, si sa fii cea mai fericita mamica!Bineinteles ca bb al tau e cel mai frumos,te iertam ca nu ti-a placut de la inceput fiindca ai trecut prin greutati.Dar ai scapat.Trebuie sa fii fericita!Pune poze cat poti de repede sa vedem puiutzul cu "bosa".![]()
!!
Mamaaa,zoze,dar ce surpriza arati tu aici!
Dragalase tare stickerele si patutul!Si ce burticuta!Wauu!

Elara,rezista mama ca mai ai putin.Eu ce sa mai zic??![]()
Azi am pus si eu randunoiul la treaba la aspirat si mai rau ma enervez cand dau indicatii.Nu mi-a placut niciodata sa stau sa zic "da si acolo si acolo",ci am facut eu si gata.Acum am obosit stand numai cu gura pe el si tot a mai ramas un pic de praf pe care vreau sa-l dau eu ca el mai mult il intinde..Off..barbatii astia!
Cand ii reprosam ca in coltul x nu a aspirat,zicea "Pai dc nu stiu cum sa dau!",de parca noi femeile am invatat in facultate cum sa facem curat,nu-l deranjeaza si pe el..of.
Si raportez si eu in continuare dureri pe jos,dar mai mici,anchilozare totala,dar cum ma ridic simt ca-mi cade burta..
Mary,cred ca prea tarziu iti arat niste
.Chiar ca trebuia sa fii tu motz la cump.Eu zic sa nu te mai ridici acum din pat deloc dc vrei sa mai stea bb.
Nu te supara ca sunt dura,dar stiu eu ce spun!
Doamne ajuta!Si da-l incolo de curs,da-le pe toate,tu concentreaza-te doar asupra bblui care ar fi bine sa mai stea un pic.
FII TARE!
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
underqueen spune:
am papat si ma duc sa ma intind putin, ca ma cam doare burtica si spatele...si sunt singurica acasa si nu vreau sa ma fortez...intru mai tarziu...cine stie la ce pagina va gasesc ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
simonette spune:
Ca sa va demonstrezca va iube...am stat cu Asi la san si am salvat totusi cateva poze!!! Merg sa citesc macar un pic din urma!
mami de
Luca si
in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 6 zile!!!!