*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Mitsu exact asa avea si Khalid pe fata.Eu am dedus ca au aparut din cauza picaturilor de colici si nu i-am mai dat.L-am sters pe fata in fiecare dimineata si cateodata dupa-amiaza cu ser fiziologic.I-au trecut dupa cateva sapt.
Iar s-a trezit "teroristul" ;doar jum de ora a dormit.Saracutul se chinuie de azi dim sa faca caca si nu poate.Gata,l-am luat in brate.
La noi s-a facut asa de cald.Ziua transpir in maieu in casa.Mai deschid aerul conditionat dar mi se pare frig dupa.Si nu pot sa-l tin cu caciulita ca nu o suporta.
Gata,l-am pus la loc in patut.

Am facut si eu o prostioara cu bibe.Timp de mai bine de o sapt i-am dat lapte praf/lapte muls seara ca plangea rau si doar de gura sotului care ma intreba din 5 in 5 min daca sa-i faca lapte.Dupa ce papa bibe cateodata 30-40ml,alte ori si 60-70 parca,era cumintel putin,apoi iar incepea cu agitatia,asa ca nu de foame plangea.
Asa m-am trezit intr-o zi ca nu mai vroia sa suga,facea nazuri si a stat cu pampersul uscat de la 7 dim la 1 dupa-amiaza;in mod normal il schimbam de 3-4 ori pana la ora aceea.De atunci nu i-am mai dat,il pun la san cand plange sau il plimb prin casa leganandu-l sau il scot pe balcon.In plus iesim in fiecare seara si ne plimbam toti 3,inca e racoare seara.Khalid se uita cu ochii lui mari larg deschisi 5-10 min apoi adoarme dus pe umarul lui tati.Cand ajungem acasa tati ramane cu bebe in brate pana ma schimb iar dupa ce il iau in brate/pun in patut la 5 min se trezeste.
Cred ca l-am alintat rau de tot - nici in carucior nu doarme mult afara.L-am lasat de cateva ori sa urle - se opreste din respirat si plange cu tipete si hohote.
E nasol ziua - abia reusesc sa fac si eu cate ceva de papa sau sa pun la spalat haine iar seara e infernal.Macar noaptea ma lasa sa dorm cat de cat printre gemete,dat din picioruse si alaptat.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

gugushtiuc!
con calma!
bun, ca nu te cauta nimeni, vorba lui gina... asa-s oamenii! cand ai nevoie de ei, pa!
cu nefacutul nimic altceva decat tinut copilul in brate, sfat prietenesc: copilul nu pateste nimic daca-l lasi sa urle! va aprecia si vei aprecia si tu in timp. fa o smekerie: fa-ti d elucru, lasa-l sa planga 5 minute, pe ceas. nu trisa! 5 minute sunt infernal de lungi si de greud e suportat. dar ai sa vezi, dupa un plans de-si scuipa plamanii, va adormi singur. pt ca e la varsta la care trebuie sa adoarma singur si nus tie cum. daca tu sari pe el la fiecare smiorcait il bulversezi. ca el saracu ar dormi, dar maia r epana invata mecanismul. deci lasa-l sa planga. o sa zici, usor de zis, greud e facut: ia incearca un dush in timp de plange, cand stii ca toate-s in regula - a mancat, a ragait, e schimbat - pune-i o jucarica aproape, cu care sa se ocupe, un pic d emuzica eventual si lasa-l singur. dushul e cel mai la idnemana ca tre sa inchizi usa, si nu iti vine sa sari din el. p-orma... inca un truc: da cu aspratorul in timp ce plange! la pariu ca o sa adoarma? sau cel putin se linisteste? incearca, si sa vii s ane spui pe cinstitelea cum fu:)
si inca ceva: iesi in lume. in magazine, in supermarket, afara, ia-l cu tine si iesiti "pe strasse":) face bine la psihic!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Hi hi,asta a zis sotul meu ieri :"Problema e ca ii e somn si nu stie cum sa adoarma".
Gugu si eu tot singura in casa,de dim pana la 6-7 seara,am momente cand plang odata cu bebe si sincera sa fiu abia astept sa creasca.Am 2 prietene care ma viziteaza o data la 1-2 sapt.Daca ai prietene - suna sa vina la tine daca tu nu poti sa le vizitezi.
Pupici.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Zuzici deja ma simt mai bine ca vb cu voi. Cred ca am sa incerc sa-l aduc pe bebe in sufragerie ziua ca aici am calculatorul, poate o sa-mi fie mai usor.

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

MIRI MIK multumesc mult de raspuns. Sa stii ca tare mult te-am mai pomenit... pana si pe mama care e cu mine am innebunit-o. PUpici la baietii frumosi.

STANCUTZA multumesc mult.

GUGU sa stii ca eu sunt pe invers cu problema ta, cand mi-e lumea mai draga si adoarme si bebe apare careva ca vrea sa o vada, sa se joace cu ea... si cel mai nasol e ca mi-o trezesc si apoi se agita si scanceste si adoarme cu greu. Asa ca am decis ca pun cheia pe usa si nu mai primesc fara telefon inainte si cu acordul meu. Cel mai tare ma deranjeaza ca vin si dupa ora 8.30 cand ii fac baitza.

Apropo... de pe la cat ati scos copilul afara?

Va pun si eu o pozica cu printesa noastra mica... Aici era la o ora, doua dupa ce ne-au curatzat si ne-au facut frumusele ca sa ne vada si tati si buni.

39s+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

dispera colicii astia pe mai multa lume, vad....si pe mine, plange ore in sir, imi vine sa inebunesc...mor cand o vad cum se chinuie....si am impresia ca a si ragusit de atata plans, plus ca i se aud mucisorii pe gat, de cateodata am impresia ca nu mai poate respira..i-am scos eu ceva cu pompita de nas, dar la fel se aude...
intrebare, fetelor : vrem sa facem botezul pe 15 martie - este post - e vreo problema, aveti idee????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Lala, mitsule, gratiela, miri cu multumiri pentru aprecierile facute !!!!
Iti creste inima cand iti sunt apreciati puiutii! Voi toate ati nascut inaintea mea si eu la randul meu am vazut fotografiile puiutilor vostri si mi-am dorit ca eleni a mea sa iasa si ea la fel de reusita ca si bebelutii vostri !!!
Mie eleni mi se pare asa de micuta..... Parca este imbracata cu lucruri de pomana. Tot ce am este mare pentru ea.... Abia astept ziua de joi cand o sa fac rost de un cantar si o voi cantari !

Gugule, si eu spun sa-i urmezi sfatul lui miri....
Asta voi face si eu pentru ca si eu sunt oarecum in situatia ta...
Pe mine are cine sa ma ajute si numai de plioctiseala si sunguratate nu ma pot vaita cu dimitrakis - terorist pe cap toata ziua....
Dar, eleni nu vrea decat in brate si cu un sfarc in gura...
Cand mananc sau ma spal o tine mama in brate....plange iar...
fug la ea

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragele, uite ce am gasit la sfarsitul capitolului trecut:

quote:
Originally posted by roxinthya

Buna fetelor !

Sunt si eu o viitoare mamica de februarie 2008( chiar am depasit termenul care era 09.02.2008 ) si va rog sa imi spuneti si mie cum pot aparea in tabelul vostru cu DPN si DN pt. ca pana acum nu am reusit sa ma dumiresc!

Pupici la mamici si burtici!

O sa incerc sa-i scriu un PM cu ce ne trebuie pt listuta, pt ca are mesajele inca moderate.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

ADRYANA 4Ueu stiu ca nu boteaza nici un preot ortodox in timpul postului numai daca, Doamne fereste copilul e bolnav grav.

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by remiclea

ADRYANA 4Ueu stiu ca nu boteaza nici un preot ortodox in timpul postului numai daca, Doamne fereste copilul e bolnav grav.

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Postul NU are nicio legatura cu botezul. Nu se fac cununii in post insa boteze DA. Doar ca la petrecerea de dupa se serveste mancare de post

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

dispera colicii astia pe mai multa lume, vad....si pe mine, plange ore in sir, imi vine sa inebunesc...mor cand o vad cum se chinuie....si am impresia ca a si ragusit de atata plans, plus ca i se aud mucisorii pe gat, de cateodata am impresia ca nu mai poate respira..i-am scos eu ceva cu pompita de nas, dar la fel se aude...
intrebare, fetelor : vrem sa facem botezul pe 15 martie - este post - e vreo problema, aveti idee????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

noi avem botezul pe 2 martie .am vb cu 2 preoti ,raspunsul a fost acelasi .copilul se boteaza oricand ,nu conteaza ca este post ca are 2 zile sau 6 luni ca e sambata sau luni . dar daca este in post nu se face petrecere,ci doar o masa si mancarea servita va fi de post

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput