*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Gratiela, vazut poze cu comorile tale. Doamne, ce frumoasa poate fi Ozi!!!! Vreau si eu o fetita!!!! Si ce mutritza dulcica are Tudorash.

Am pus si eu citeva poze noi cu bebe Stefan (si cu mine, ca s-a indurat tati si ne-a facut poza impreuna )

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Felicitari noilor mamici si bebici.
raluka.m please cand ai putin timp poate ne spui si noua care a fost problema pentru ca suntem cateva care am trecut de pragul celor 40 de saptamani.
Ellenuta, Irlandeza - aveti niste bombonele de fetite.
Gratiela - ai doi copii minunati cu care sa te mandresti.
Noi inca asteptam... e tare greu dar asta e. Azi noapte burtica mi s-a intarit si aveam niste dureri destul de acute in partea de sus, dar nu contractii, era ca si cum aveam febra musculara. A mai patit vreuna din voi asa ceva?

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

salutare,salutare!!! daca tot am scapat cateva minute am intrat repede sa vad ce mai faceti.Vad ca au aparut clopotei noi;FELICITARI SHISE,SA-TI CREASCA MARE SI SANATOASA MICUTA MARIA,SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

Noi suntem bine,am inceput sa-i dau si lapte praf(ca a scazut consistenta lapticului din tzizi),cu colicii nu prea avem probleme..nu prea am de ce sa ma plang.Azi noapte a dormit de la 1 pana la 9 dimineata...nu mi-a venit sa cred!am fost super odihnita cand m-am trezit. De cateva zile a inceput sa rada cand ma joc cu ea..se uita la carusel,intoarce capu dupa vocea lu tati...e o dulceata!
Si sa va zic ultima descoperire:i-am luat leagan electric de la fisher price,modelu Ocean's Wonders si parca nu mai am copil in casa..cum am pus-o in el cum adoarme.

Luoiza intrebai cu se da calciu la bebe.Eu i-am dat 1.5 ml pe zi 5 zile.L-am tras intr-o seringa de 10 ml si-i puneam cate 1 ml intr-o lingurita cu 2 picaturi de Bonisan care e dulce si in general le place.A fost singura metoda prin care am putut sa-i dau calciu.

pt bubitele care apar pe fata(ca nici noi n-am scapat) eu am dat-o cu un unguent [b]ELOCOM[b/] si i-au trecut in cateva ore.Mi l-a recomandat pediarta si mai am prietene care l-au folosit si a dat rezultate

In rest nu stiu ce sa mai zic,ca eu de obicei cand ma apuc sa scriu incep sa uit...si acu nu mai am scuza ca nu mai suntem gravida...asta e! Astept sa ne intalnim toate la clubul scutecelor sa ne 'plangem' de dimineata pana seara de comorile noastre.

V-am pupat!!!!

POZE IRIS

Iulia si IRIS MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by ceska777

MIKI BABY, Irlandeza mersi de ponturi!
Mi se pare spartana metoda asta de "reeducare" dar utila pt mai tarziu. Numai ca sa incepem de pe acuma? La 2 luni? Tu chiar o aplici asa riguros? Benji nu are camera lui din motive de spatiu. INCA. Si are patut la noi in dormitor si leagan in living unde a dormit pana acuma noaptea. Ce temperatura aveti voi in camera unde doarme bebe? La noi in dormitor mi se pare racoare, nu am masurat sa vad cate grade sunt. O sa vad cu sacul de dormit cum fac. Cine zicea ca nu are nimic in patut la bebe decat sac de dormit??? Si eu verific de zece mii de ori cum sta Benji in leagan, daca respira mai ales cand are un somn profund!!! Nebuna, nu?
Peste zi l-am mai asezat in patut unde nu am decat aparatorile laterale si peste cearsaful de la saltea o paturica de molton intinsa bine, prinsa sub saltea la margini. Urmarea f atent "mobiles"-ul si caruselul cantator. Dar cam dupa 10 min isi pierdea rabdarea. Pe jos nu am cum sa il pun pe o paturica de activitati ca e cutu la nivelul solului in living si in dormitor nu e loc pe jos..... Poate cand renuntam la leagan ( va sta ziua intr-un fel de bouncer/hamac) o sa pun in living un tarc...dar pana atunci mai sta pe canapea pe salteaua de alaptat cand nu e cutu prin preajma.
Mai e si asta o chestie: pana acuma Luky a fost la socru venea numai in week end la noi si eram mereu unul din noi cu ochii pe caine sau copil. Cum o fi cand sunt in cursul saptamanii singura acasa cu copil si caine mai vedem.... Cert e ca nici acuma nu ies din locuinta decat cand BEnji doarme sa golesc cutia postala sau sa pun rufe la spalat/in uscator in spalatoria din pivnita!
Pana la urma am iesit la plimbare ca a iesit si soarele razlet.
Acu Benji doarme de la 15:00 acus 3 ore m-as bucura daca ar sta treaz pana la 22:00-23:00 si apoi sa adoarma si peste noapte iar 5 ore snur!
Doamne ajuta! ma mai gandesc daca il iau cu noi in pat sau incerc prima noapte sa il pun sa doarma in patut la el....
Uf! greu sa faci cum e mai bine pe termen lung pt toata lumea!!!!!!!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska, eu o aplic exact cum ti-am spus si da roade! Imi va fi de foarte mare folos mai tarziu, stiu sigur! Copilul nu trebuie sa aiba camera lui, depinde de tine cum alegi locurile..cum spuneai tu noaptea leagan, ziua patut desi eu ti-as recomanda sa-l tii ziua in bouncer ceva ca sa vada in jurul lui sa exploreze mediu, sa nu se plictiseasca si sa inceapa sa planga.Le place, crede-ma. Dar treaba e sa aiba loc de noapte si loc de zi. Saara sta atat de linistita pe salteluta si cate 2 ore. Se uita la jucarii, la mine..la tot ce e in jurul ei. Iar bouncer-ul poti sa-l iei cu tine in bucatarie, sufragerie, unde te duci. Asa se obisnuieste copilul. Pentru ca nu cred ca vrei sa stai cu el in brate toata ziua sa nu poti sa faci nimic, iar cand o creste sa mearga la culcare odata cu tine si tu si sotul sa nu aveti timp de voi.

Eu eram aia disperata cu nimic in patut.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miri_Mik multumesc pt sfaturi,deja am reinceput sa producem putin laptic in sanul cu pricina dar ca si marime intre cei doi sani e o diferenta mama mama, zici ca sunt din StarTrek.
Alexia28 nastere usoara si merci pt urari
Grati.Ela, Zeririlouisa
Ellenuta te rog daca vrei sa ma scoti de pe lista cu gravidute.Merci.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Bun venit bebelushilor de raluka.m, mamacapra, Ottilia si madalina28! Sa fiti sanatoase mamicutzelor si sa va bucuratzi multi multi ani alaturi de copilashi!!!!

Fetelor, am pus pozici noi cu Ozi si Tudor...nu vrea nimeni sa se uite?!

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Gratiela, ai niste copii frumosi foc!! Se vede cat de fericita si mandra e Ozi de fratiorul ei. A propos..imi place numele Tudor la nebuinie!! Te

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Tinna , sa fie intr-un ceas bun , sa creasca mare , sanatos is frumos !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

POT SA STAU CU FUNDUL PE SCAUN !!!!!!!!!!!!!!!!!
De cand am nascut, am gasit cel putin odata pe zi un motiv de plans.. Acum, imi vine sa plang pentru ca , in sfarsit !!!! , pot sta omeneste pe scaun si pot scrie un mesaj..
Deja ma simt din nou acasa , aici, in mijlocul vostru !!!!

Dar sa apuc sa scriu repede ce-mi amintesc din ultimele pagini citite, inainte sa mi se trezeasca printesa..

FELICITARI TINNA IUBITA PENTRU MICUTUL LUCA ALEXANDRU !!!!
SA FIE SANATOS SI TIE REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT !!!!
SI, DACA TOT S-A NASCUT IN ACEEASI ZI CA LUCA AL LUI ALINUTZA... AVAND IN VEDERE CA EU L-AM CUNOSCUT... SA DEA DUMNEZEU SA SEMENE CU EL CA ESTE UN COPIL MINUNAT, FRUMOS, CUMINTE (DE FAPT AICI TREBUIE SA VORBEASCA ALINUTZA....) DULCE SI TARE IUBITOR !!!

Ellenutza, LA MULTI ANI PENTRU MICUTA EVA MARIA ... CARE S-A FACUT TARE MARICICA SI LA FEL DE FRUMOASA !!!!

Miri, ce bine ca este totul in regula cu glicemia ta !!! Abia asteptam sa pot intra din nou pe internet sa mai citesc din sfaturile tale! Chiar i-am spus lui mama la un moment dat6, in legatura cu nu mai stiu ce problema-intrebare aveam amandoua legata de copil..." p'asta o sa o lamuresc cand o sa o intreb pe miri!" iar mama, a avut senzatia ca miri este vreo colega de la serviciu pe care o pot suna imediat si care a nascut de curand... I-am spus apoi cum vine treaba cu internetul si prietenele mele minunate de aici...

FELICITARI STOISOR !!!! TOTUL ESTE BINE CAND SE TERMINA CU BINE !!!
NU AI STAT DEGEABA ATATEA SAPTAMANI LA PAT!!!
SA FIE SANATOASA PRINTESA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!!

Laurici, tare ce am ras de remarca sotului tau.... mi-o si imaginam pe frumoasa de thea facand, imitandu-l pe iliescu....

Gabritzza, nu cred ca am apucat sa-ti spun FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBELUSUL, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL !!!!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE PENTRU ANCASOARE SI CRISANDRADA !!!!

Louiza, imi pare tare rau sa aud ca ai avut probleme cu mama ta... Acum, sincera sa fiu si la mine a venit mama sa ma ajute ; ba mai mult, mai a stat cateva luni si inainte cand trevbuia sa stau la pat... De multe ori ma mai cret si eu cu ea... Dar, adevarul este ca pe mine ma ajuta enorm de mult. Si, analizand la rece mi-am dat seama ca si eu sunt foarte sensibila de la hormoni probabil si pun la suflet chestii pe care altminteri nici nu le-as baga in seama...
Acum, nu stiu care este situatia ta dar... nu cumva si tu esti la fel de sensibila ca mine...?!
Incearca sa te linistesti ca ea te va ierta ca doar d'aia este mama...,nu?!
Sunt si eu curioasa cum se da acel gluconat de ca. ca si mie mi-a fost recomandat...
Lui dimitris i-l dadeam cu lingurita dar dimitris deja bea atunci din biberon. acum, eleni a mea mananca ( MULTUMESC MIRI DIN NOU !!!![pup]) doar de la san...

Gratiela, Doamne ce copii frumosi ai !!!! Ozi este minunata si cred ca te ajuta tare mult cu tudor... Si tudor este asa de dulce cum sta el cuminte in bratele suriooarei iubite....

Si nu in ultimul rand....

HONEY IUBITA....

GO!!GO!!GO !![majoreta
GO!!GO!!GO !![majoreta
GO!!GO!!GO !![majoreta

GO!!GO!!GO !![majoreta

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Si avem poze noi....
http://good-times.webshots.com/photo/2442490180102887153VOZvpI

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Irlandeza , Patricia e o frumoasa si , daca-mi dau eu bine seama , e roscovana ca mami !!!
In poza aia cu laptic la botic seamana f. mult cu Sara mea , si ea tot asa strange gurita , da capul pe spate si inchide ochii cand e satula.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Buna seara tuturor mamicilor si gravidutelor!

Din pacate nu am mai reusit sa intru sa scriu la acest capitol de mult timp, dar am citit des ceea ce scriati. Iar in ultima vreme nu am mai reusit nici macar sa citesc...Promit ca o sa recuperez. Sper sa ma iertati..
Eu am nascut sambata, 02.02, cu 5 zile inainte de programarea pentru cezariana. Fetita mea a vrut sa ne vedem mai devreme, nu a mai avut rabdare. La nastere a avut 4 kg, 53 de cm si a primit nota 9. (Am vazut ca datele astea sunt trecute in lista cu nou-nascutii lunii februarie).
Nasterea a decurs ok, fara surprize neplacute, prin cezariana cu anestezie epidurala, la Spitalul Judetean Constanta. Partea proasta...personalul (asistentele).

In ceea ce o priveste pe Ana Ilinca...este o smechera. S-a invatat deja sa adoarma la piept, iar cand o pun in patut parca sta pe ghimpi, se trezeste, incepe sa planga si asta mai ales noaptea. Au fost nopti in care nu a dormit aproape deloc. Ca sa taca am incercat de toate, pana si suzeta. Pe care nu o place, cum o simte o scuipa afara (din suzeta nu curge nimic) CE SA MAI FAC???

Va pup, am plecat, s-a trezit!

Deiutz, mami de Ana Ilinca

Mergi la inceput