*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*
Raspunsuri - Pagina 17
iulia82 spune:
RACA aceeasi problema am avut-o si eu cu firele,la mine sau tras dupa 4 saptamani,asa ca nu dispera,o sa treaca ele
Mitsu-Bishu pe Iris am dat-o doar o data cu Elocom ca avea pe fata vreo 3 bubite mici,mici si am facut-o la recomandarea pediatrei.Mi-a spus ca doar o data,de doua ori cel mult s-o dau intr-un strat f fin.Am citit si eu prospectu si am vaz ce minuni contine,dar a fost ok ca i-au trecut bubitele in 2 ore.
Cu lohiile am patit-o si eu.Mi-au trecut aproape de tot si apoi au venit iar...a fost ca un fel de mini-ciclu,exact cum ai descris si tu.
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007)
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Mai intru si eu din an in Pasti
Azi a fost infernal: buburuza a zbierat intr-una (cu pauze de o juma' de ora - 45 '); am tinut-o doar in brate si m-am plimbat prin casa.
Noi ne "laudam: cu 4700 gr si 53 cm (la 2luni jumate, dupa aproape 10 zile de kk moale si des).
Tot Infanrix hexa i-am facut si eu: in afara de o roseata si un punct intarit (exact unde i l-a facut) n-am avut alte "reactii".
Pe 9 martie e "mae bal, mare" : o botezam.
Stie cineva un fotograf care sa faca poze "artistice" (Iulia82, cine ti-a facut pozele ca sunt superbe?)
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Ellenuta spune:
roxanica si noi avem mare bal pe 9 martie .. atunci o botezam pe bebita! si creata are tot pe 9 martie .. Doamne ce-o sa mai petrecem!
din pacate nu am fotograf sa-ti recomand ..
iulia asa e .. fotografiile suunt minunate dar .. fotomodelul face toata treaba .. bebica este SUPERBAAAAAAA!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
roxanica si noi avem mare bal pe 9 martie .. atunci o botezam pe bebita! si creata are tot pe 9 martie .. Doamne ce-o sa mai petrecem!
din pacate nu am fotograf sa-ti recomand ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Elena,
"The more, the merrier" cum zice englezu' (pe 9 martie);
Voi cum faceti? Face poze unul din voi? (adik tati, ca tu o sa fi putin ocupata ) sau ati rugat un prieten?
Ma stresez cu chestia asta, cu 'pozatul' ca vreau sa fie ceva special.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
aurel_cris spune:
ELLENUTA mersi pt urari,da uite ca am ajuns si aici.Bebe Eva Maria e dragalasa foc,sa cresteti mari.
quote:
Originally posted by Ellenuta
aurel_cris m-am gandit la tine ... nu stiam daca ai nascut sau nu .. stiam ca aveai problemute si stateai mai mult in pat! uite ca ai ajuns aproape la termen! Doamne ajuta sa ai nastere usoara si bebe sanatos!
felicitari pentru casuta!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
roxanica noi il avem tot pe fotograful de la nunta .. este tatal unei colege de-ale mele. tot el si filmeaza .. e 2 in 1! daca aud de un fotograf bun, iti spun. e foarte important sa ai fotograf si cameraman. asa a facut nasa mea .. a zis ca fotografieaza si filmeaza prietenii si s-a ales cu putine poze la botez ..
aurel_cris acum acum te vad si pe tine cu o bucalata in brate!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
nemary spune:
Miri, stiu ca merit bataie dar nu am nervii de otel ca ai tai. cand o aud cum urla, tipa, zbiara nu mai pot si ma necajesc cel mai rau cand vad ca nu o pot linisti cu nimic. azi noapte am rezistat eroic cu biberonul plin cu lapte langa noi si nu i l-am dat. se pare ca ziua sunt problemele cele mai mari, nu poate sa doarma deloc, nici macar scoasa afara la aer.
Alina, Mitshu sper ca o sa treaca cat mai repede perioada aceasta grea.
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Gina M spune:
Honey -Nastere usoara iubita!
Angeli' - Ce mai face BB Mihai Viktor?!Mi-ar place tare mult sa vad ceva poze recente cu el.Tu cum mai esti? Care iti mai este pasul inimii?!
Laura_Ioana Multumesc ca le-ai transmis fetelor vesti de la mine cat am fost in spital.
Esti o scumpa!
Apropos de aceasta, desi sunt proaspat operata si numai ce m-am reintors acasa ne-am trezit fara nici un ajutor din partea celor *dragi/familiei.Desi este prima data cand le-am solicitat ajutorul si-au gasit mii de scuze numai sa nu vina.(x-a, Y-ta ca este obosita,nu se simte bine, nu trebuie sa fie suprasolicitata,trebuie sa se relaxeze si vrea sa doarma pana la 10, ca vrea sa-si schimbe roata la masina pe care si-a spart-o curand, etc...)le este asa frica de parca i-as pune sa-mi curetze/lustruiasca casa sau sa sparga pietre de moara si nu doar sa ma ajute sa ma ridic din pat sa pot merge la baie/etc si sa aive putina grija de copii - iar bona nu am reusit sa gasim in asa scurt timp!
Pentru a nu ridica am pus baiatul in pat (il pot alapta doar din pozitia culcat)si desi doare si imi este tare greu am reusit sa ma ridic si sa ma deplasez singura.Mai mult decat atat sunt sigura ca ma voi descurca sa scot ziua cu bine la capat cu cei 3 puiuti avand grija sa nu fac ceva gresit sa ma trezesc ca-mi pocnesc operatiile.Offf, o trece si asta...
Sa va rugati pentru mine in continuare caci am mare nevoie.Va multumesc anticipat.
Merg sa pregatesc ceva papa usor de facut.Pup fetele si micutii.
nemary spune:
Lala D, multumim de sfat. asa am facut pana acum, i-am dat completare la san, dar mai mult de 30-40ml nu mananca niciodata.
Honey, felicitari pt.cele 40 de saptamani implinite, nu iti urez la mai multe ci sa vina bebe sanatos si cu o nastere usoara pentru amandoi. va pupam dulce
Tinna, bine ati venit acasa.
Angelique, eu m-am gandit la tine de fiecare data cand ma gandeam sa-i dau bebelinei completare, imi aminteam cum ai zis ca nu ai rabdat sa-l vezi urland de foame si cum s-a linistit apoi. ti-am spus atunci ca eu nu as lasa copilul sa planga de foame si nu am facut-o, chiar daca am primit bataita.
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Eliza spune:
Honey, Alexia - noi tot 2 in 1 suntem. Am scris un mesaj sambata despre "aventurile" de sambata dimineata, dar probabil a trecut neobservat. Honey te cred ca iti e greu si eu am la activ multe nopti nedormite si o mare nerabdare de a-mi vedea bebele.
Multa bafta azi sa fie cum vrei tu si cat mai usor pentru tine si bebe.
Eliza
Povestea burticii