*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
buna fetele!!!!
nu ne-am mai auzit demuult, din cauza ca programul nostru e tare complicat, cu dureri de burtica, crampe, plimbari in brate, atipiri, schimbari si iarasi dureri... of, of, ca nu mai trece vremea!!!
am o rugaminte: cine imi zice si mie cum intru pe adresa comuna de email, zuzele2008???
mersi mult! o zi buna tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
aurel_cris spune:
Buna dragele mele m-am pus si eu sa va scriu cate ceva despre mine caci nu am mai scris de ceva timp,am citit mereu dar la scris stau cam prost.
Am adunat intr-un folder multe informati de la voi pt. ca aveti experienta deja cu bebelusi vad.Am vazut ca DNP-ul meu sa schimbat in 3 martie si nu stiu cum sa intamplat caci era 22 feb.Noi suntem tot 2 in 1 la 37 de saptamani mi-au scos firul de la cerclaj,a durut ca naiba dar a trecut.Imi venea sa ii dau un picior la dr. cand tot ma tragea pe acolo pe jos.Am ramas uimita cand am vazut acea banda ca asa arata taiata in mana dr.si mi-am dat seama de ce ma tot zmotocit pe acolo.Daca va imaginati un sac legat strans la gura si trebuie sa ii tai ata,tragi intr-o parte si in alta sa faci loc la foarfeca sa intre.Oricum eu am fost in pericol de nastere prematura,am stat in pat 80%din perioada sarcini iar acum bebe parca nu mai vrea sa iasa.Nu as fi crezut niciodata ca apuc saptamana 40 dar am intrat cu brio in ea.
Joi am programare la dr.daca bebe nu vrea sa iasa pana atunci vb de inducere.....
HONEY draga mea sunt in aceeasi situatie zau nu dorm noaptea,fac tensiune,bebe se misca la greu,contractii nereguate dar bebe sa iasa ioc.
Felicitarii la toate mamicile sa va traiasca ingerasi,am citit fiecare povestioara a nasteri,am vazut pozele la toti clopotei si m-am minunat ce frumusei sunt.
Eu astazi m-am apucat sa vad cum pun si eu poze de la bulina mea cand va vrea sa iasa,am pus cateva poze cu mine in sapt.36 de proba.
Camera fetitei nu este gata inca pt ca noi ne-am mutat in casa de vreo 3 sapt.si trebuie redecorata toata.Am pus patutul in dormitorul nostru deocamdata caci acolo am reusit sa facem curat.
la toate si am sa va dau de veste cum se intampla minunea.
39+Bianca Maria
http://good-times.webshots.com/photo/2415648630103063595lAVpcw
danadc spune:
Buna, fetelor!
Si eu voi fi o mamica de feb (azi avem 38 sapt si AMR 3 mar, dar nu cred ca va sta pana atunci fiindca vom face o cezariana.)
A nascut cineva recent la Bucur? Stiu ca e in renovare, dar am inteles ca saloanele sunt mutate deja in spatiul proaspat amenajat...
Dana
PS Cam cat mai e o cezariana acum? Stiti cumva?
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Sal'tare !
Intru si eu un pic sa vad ce mai faceti , atat cat doarme pitika in scoica . Deja nu mai pot s-o tin in patut ziua pt ca mai mult nu doarme , sau daca atipeste , o face iepureste , la cel mai mic zgomot e cu ochii deschisi. Fara sa fac nimic deosebit , zuza mea si-a facut singura programul ...noaptea somn de la 22.30 la 3 , supt la 3 dimineata , somn pana la 6 , apoi supt din 3 in 3 ore si intre supturi , mai mult stat cu ochii deschisi , in special in scoica sau la mine in brate . Se uita la jucarele , la mine , vrea sa fie plimbata ...Avem program de 1.5 h de plimbare pe-afara , timp in care doarme.
Nu e f. mancacioasa , se satura repede , dupa aprox. 8-10 min. de stat la san. Saptamana asta mi-a luat in greutate 230 g si are 4300 g. Nu e f. mult , cred ca isi pastreaza media de 750 g pe luna , insa nici nu pot s-o fortez sa pape mai mult , desi pediatra m-a sfatuit sa fac asta.
Joi facem si noi vaccinul , m-am hotarat sa-i fac Infanrix Hexa ...sper sa n-avem neplaceri dupa...
Eu sunt cat de cat ok , in afara unor teribile dureri de cap zilnice la care nu pot sa le gasesc explicatia si nici remediul , atata timp cat nu pot lua niciun medicament. Ma simt cam ametita , turmentata ...cred ca-mi lipsesc vitaminele din fructele pe care le mancam la greu inainte sa nasc si care acum au iesit complet din meniu. Elevit nu mai vreau sa iau pt ca vreau sa scap cat mai repede de cele 6 kg cu care am ramas pe burta si pe coapse.
Hai ca mai citesc din urma si revin...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Gatta, ai incercat totusi sa mananci niste fructe sa testezi daca o doare burtica? Ca fructele au vitamine, sunt foarte bune. Eu nici nu stiam ca n-ai voie fructe. Eu chiar mananc de toate, exact ca si in sarcina. Cel putin un fruct pe zi!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
Lala_D spune:
Gatta eu mananc fructe. Mai precis pap un pomello pe zi.
Pentru dureri de cap poti lua paracetamol sau nurofen.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
gatta nu mai pui pozute cu sara?? sa mai vedem si noi printesa .. m-am uitat la pozutele tale si tare dragalasa e bebelina ta! imi place la nebunie in rochita aceea mov .. de unde ati luat-o? io-s bolnava cu movul si lilaul ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
creataa, irinuka .. pe unde umblati??
angi .. ce mai faci?? mai e un pik si pupi face 2 luni .. ce trece timpul!
gabritzza cum e cu bebele?
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
aurel_cris m-am gandit la tine ... nu stiam daca ai nascut sau nu .. stiam ca aveai problemute si stateai mai mult in pat! uite ca ai ajuns aproape la termen! Doamne ajuta sa ai nastere usoara si bebe sanatos!
felicitari pentru casuta!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ceska777 spune:
Hm,
docdecap,
nu stiu daca e vina sanilor sau a lui Benji. Sanii mei sunt sui rau. Adica la stg sfarcul e ok, cum il pun la san pe Benji cum si-l alungeste singur si suge f frumos. De aia incep mereu cu stg cand stiu ca ii e tare foame si nu poate astepta. Pt ca la dr sfarcul e mai indaratnic si dureaza pana si-l alungeste Benji sa poata suge confortabil. Nici cu mamelon de silicon la dr nu am facut nimic. Asa ca atunci cand e Benji dispus sa suga tre sa vad cum fac sa il pun la stg-ul intai apoi la dr. Si oricum asta pana acuma nu l-a impiedicat sa suga frumos sa se sature cat de cat. Era mai des dar fara marait. Azi de ex era asa nervos, impingea cu manuta sanul apoi iar il apuca, smotocea putin, culmea chiar inghitea laptic si imediat scuipa afara sfarcul. Asa ne-am tot chinuit si am cedat ca era rupt de foame. La biberon a avut un inceput hamesit apoi si-a revenit si a supt frumos. La final am incercat iar la san si a adormit. Sper sa putem continua sa alaptez ...
Noilor mamici le dorim refacere rapida, mult laptic, fara nici o problema, sa poata alapta atat cat isi doresc. Iar clopoteilor nou-veniti sa faca creasca frumos si sa isi bucure parintii!!!
Ne mutam la clopotei acus, nu?
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ieri am implinit 8 saptamani dar abia sambata vom face 2 luni. Cum bunica nu mai e aici sa ne faca tortulet si nici nu avem cu cine imparti un tort adevarat o sa cumpar doua gogosi frumoase, rotofele si dulci in care voi infige cate 1 lumanarica. Sa vedem cum vom face la 9,10,11 luni.... poate luam totusi tort ca nu o avea cine sa pape 9,10,11 gogosi!!!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra