Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 4
Dia1609 spune:
asiza, felicitari pt nepotel! sa-ti traiasca si sora ta sa se refaca repede si sa aiba laptic!
flore, asteptam sa te felicitam si pe tine
ce fac cu hainutele oanei: le dau la o prietena in buc, mai naste si nasa oanei acum si are tot fetita, ii mai dau si ei, etc.. o mica parte o sa le tin, pe cele deosebite, in speranta ca bb2 va fi fetita .. n-are rost sa tin mai multe, pt ca in mod sigur o sa vreau sa cumpar hainute noi si pt bb2 ... jucariile in schimb numai le-am dat cu imprumut
yagmur, capul sus mami, o sa fie bine
adinazot spune:
ASIZA,sa ti traiasca nepotelul!!!pupici
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Dia1609 spune:
pt ca oana sta cuminte in fotoliul ei si se uita la pisicile aristocrate de 12 minute , vreu sa va prezint hiturile saptamanii: www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo&NR=1" target="_blank"> 1 (pe asta stie sa danseze : sa bata din palme, sa bata din picioare, sa se intoarca, la fel ca si copii ... si e efectiv inebunita dupa el ) si www.youtube.com/watch?v=ZWI6AIt-9-I" target="_blank"> 2
Dia1609 spune:
am si eu o intrebare: ati vazut undeva stickere cu aristocats (pisicile aristocrate)? sa stiu dc are sens sa caut.. ca poate nici nu exista.. oana e efectiv inebunita dupa ele... si pe alea cu winnie a incepuit sa le dea jos, asa ca ar fi cazul pt o schimbare, iar pisicile ar afce furori
flore26 spune:
Tot la categoria hituri : www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs&feature=related" target="_blank"> SUPERRR
DEEA de ce pitic? Pentru ca iar mi se pare mica ...stiu ca eu am 1,62m, Nicu are 1,78m, mama lui e mica de statura, cred ca 1,50, ai mei nu sunt inalti, dar na...am masurat/o azi dimineata...77cm ...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by flore26
Tot la categoria hituri : www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs&feature=related" target="_blank"> SUPERRRDEEA de ce pitic? Pentru ca iar mi se pare mica ...stiu ca eu am 1,62m, Nicu are 1,78m, mama lui e mica de statura, cred ca 1,50, ai mei nu sunt inalti, dar na...am masurat/o azi dimineata...77cm ...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
chiar ca e super! a dansat oana cu mainile sus si bataind din fund, printre chiote de bucurie si rasete
nu zic ca oana are 85 cm, da? . da' stii si singura ca oana e mult prea inalta pt varsta ei, pediatra mi-a spus ca arata ca un copil; de 2 ani, asa ca... relax! alessia arata super bine pt varsta ei!
Yagmur spune:
Merci de cafele... acum am nevoie de ceva tare... proiectul vuieste de zvonuri care mai de care mai nasoale... pe primul loc este ca asteapta aprobare de la guvern sa ne faca saptamana de lucru de 48 de ore.. asta inseamna ciuciu ore suplimentare si reducerea salariul cu pana la 40-50%.... daca asa va fi, murim de foame ; sper sa fie totusi numai un zvon.....
Danutz, pe bune ca se potriveste zodiac la fecioare pe 2008.. cel putin la mine
Flore, in ianuarie Luca avea 77 cm... nici el nu are cu cine sa semene sa fie inalt.. om vedea
Dandusa, nu vad linkul... ca inca nu am cumparat nici noi scaun de masina.. imi pare tare rau sa aud ce nopti grele ai; de vreo saptamana am si eu cam la fel.. la fiecare ora sa trezeste plangand, vin zombi la job.. si eu simt ca clachez si nu stiu ce pot sa fac... nu am de unde sa chem ajutoare.... multa bafta cu Crinutza
Simt ca am imbratinit brusc in ultimele zile... trebuie sa iau magneB6... clar..
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dia1609 spune:
sunt disperata! mi-au disparut de pe calc pozele toate cu oana incepand din feb 2007 si filmuletele dc au disparut si nu le recuperez o sa plang o viata dupa ele
Dbunny spune:
dia daca gasesc stickere cu pisicele ti le aduc, la Flore Literele si la Miro acuarelele..si mai era ceva, dar deocamdata eu is la repaus ca tot am scurgeri, si aseara dupa o zi de munca+ cumparaturi+ Dani parca erau petele mai spre rosu. Nu te dispera cu pozele, undeva tre sa fie daca n-ai reinstalat windows-ul intre timp...daca nu-i si nu-i cheama un informatician si le gaseste pe undeva ascunse...ai des bifat optiunea hiden folders? poate le-ai facut invisibile din greseala...sau le-ai mutat intr-un dosar invisibil al sistemului...
Saryta, azi fac(face mama) mini pizza, iti spun ce succes au, caci al meu sot e mare fan pizza de orice forma si culoare.
Flore, Dani are 82 cm si 11,300 Kg...de fapt la greutate cred ca e mai putin acum, ca de o saptamana stam foarte prost cu papa.
De cand am inceput tratamentul cu Klacid - antibiotic, este mai bine, nici maselele nu-l mai sacaie in halul ala, si a dormit azi noapte la la 11 la 6.30 succes enorm pt noi. A papat lapte si-a mai dormit pana pe la 9 dar cu fatzaieli.
Am uitat sa va spun ca avem 8 dinti si se vede coltul la a patra masea.
Va pup, merg sa-mi dau jos pijamalele si sa fac un dus
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
anateo2004 spune:
dandusa te inteleg perfect.eu de cand s-a nascut Seba n-am mai avut o noapte in care sa dorm legat mai mult de 3 ore.si el suge noaptea la greu...si daca n-ar fi alergia asta nenorocitaiar m-a puca bazdacii.diferenta e ca el mananca bine ziua,sa nu se inteleaga ca ziua n-ar suge.nuuuu,si ziua de n ori.ma dezbraca efectivm-am hotarat ca dupa ce venim de la munte-abia atunci voi avea si analizele-sa incerc niste lapte de soia,dar praf pt bebei ma gandesc ca poate e mai controlat.eu mananc cicolata,am trecut la cea neagra,si nici nu pre imi place,dar n-are lapte,incerc insa sa o evit din cauza dermatitei.asa ca sincer,daca asa avea alternativa l-as intarca.iti tin pumnii sa faci alegerea cea mai buna pt voi.
flore sincer nu stiu cati cm are Seba.cred ca in jur de 80cm,maxim.
azisafelicitari pt nepotel!
lucrurile ramase le-am dat pe toate.n-am putut niciodata sa iau bani pe ele.pur si simplu nu pot.chiar azi vine o prietena sa ia patul,salteua,aparatorile si asternuturi,cantarul.iar pt haine am gasit mereu amatori.mai pastrez de la teo pe cele care merg si la baieti ca sa am haine de casa mai multe.
ma duc ca trebuie sa fac bagaje.