Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
adinazot spune:
Tema cu hainele,dau tot ce ii ramane mic,nu pastrez nimic!!Si cu hainele mele fac la fel,ce nu ma port ,dau,si gata!!!Nu are rost sa stea in dulap,cand se pot bucura altii de ele!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Ktrinel spune:
am uitat sa specific ca eu as fi dorit sa intreb fetele din canada despre ce fac cu lucrurile..ca asta ma interesa.
flore26 spune:
Nicu a plecat sa spele saraca masina, nespalata de 2 luni , Alessuca mea doarme, si eu mi/am zis sa recuperez zilele pierdute...
De ce nu am scris??!! Pai citeam, si pana sa scriu deja se plictisea, si nu mai vroia sa ma lase...iar cand dormea, dormeam si eu...Noi ne/am schimbat programul odata cu intarcarea...ne trezim pe la 8, papam lapte cu cereale, cu biscuiti, iaurt sau ce avem, si se culca pana pe la 10/11; papam, aspiram, stergem pe/aici, si iesim afara pana pe la 13.30; intram in casa, papa supa , pica cum ii zice ea, si doarme de la 14 la 16; papam pireul si iesim; cerealele sau alta papica pe la 20; la 20.30/21 baitza si la 22 somn...dar am reusit, in decurs de vreo 3 seri sa o invat sa adoarma singura, fara tzipete, doar cu dragaleli; la 22 stingem tot, facem bezna, si ne punem in pat, ma joc in parul ei, ea se rasfata, ma pupa, o pup, se fataie cand pe o parte cand pe alta, si in 5 min max doarme ...sunt foarte fericita ca am reusit asta.Asa adoarme si dupa masa de la 8 dimineata. Nu mai vrea tzitzi, nu cere, nu/i duce dorul Eu sunt fff bine cu sanii, nici urma de noduli, nu mai sunt umflati...si au cam disparut ...dar exista sutiene destepte CUM SA/MI SFATUIESC PRIETENA SA PROCEDEZE CU BAIETELUL EI DE 4 LUNI, CARE ZIUA DOARME SI NOAPTEA SE JOACA DE LA 23 LA 8 DIMINEATA?Mama, ce ninge... Asta cere un somn bun...va las...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
am uitat sa specific ca eu as fi dorit sa intreb fetele din canada despre ce fac cu lucrurile..ca asta ma interesa.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Si eu ,ca o ametita ce sunt,nu am citit cu atentie...am raspuns la tema asta valabil numai pt romania!!sorry
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Lavinia_P spune:
Dia,
Eu am niste prieteni cu o firma de ...nu stiu cum sa iti spun...printeaza,fac carti de vizita,fotografii,banere si fac si autocolante.Poti cauta o firma din asta.
Fore,
80cm.si suntem baieti.
minunea mea
asiza spune:
Dragele mele, multumesc din suflet pentru urari!!!
Acs, parca tu intrebai...si Denis a avut zilele trecute, la ultimul vacccin, acea parte mai tare pe picior, la locul intepaturii...nu am pus nimic...aproape a trecut, dar probabil ar functiona compresa cu apa rece si masaj, insa al meu nu sta nici la una nici la alta!
Flore, habar nu am cati cm are Denis...nu l-a mai masurat nimeni de cand avea 6 luni...dar e inalt si frumoooos ...nu stiu ce sfat sa-ti dau referitor la prietena ta...eventual sa incerce s-o tina treaza ziua, sa-i impinga programul ora cu ora, putin cate putin...habar n-am...Sa ne spui de sora-ta sa tinem si noi pumnii
Dandusa, sigur vei lua decizia cea mai buna...eu iti pot spune ce-as fi facut eu daca Denis ar fi facut asa: l-as fi intarcat negresit, intrucat mi se pare chinuitor atat pentru mama, cat si pentru copil...daca decizi totusi sa continui cu alaptatul, eu iti tin pumnii sa ai putere sa mergi mai departe! ...
Dianarus si celelate fete care au lucrat la listuta, MULTUMIM! Arata bine!
Yagmur, imi pare tare rau de vestile proaste de la job...intr-adevar nu mai merita deloc sa stai acolo...se impute rau treaba...tin pumnii sa gasesti ceva convenabil repede repede...poate stiu fetele din Bucuresti de vreun job si-ti vand pontul ...
Dia, o sa ma uit si eu de stickere cu aritocats!
Shoshika, ma bucur ca mai dai cate-un semn de viata!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
lizzy spune:
flore, nu stiu cati cm are marc. putini, adica max 80. e pitic ca ma'sa :))) da e umflat, tot ca ma'sa :))) si umple si 86-le lejer...
pt buna ta prietena am 3 vorbe. 1. sa zica merci ca e bb binedispus toata noaptea si nu plange cum am patit noi la 2 luni (dupa operatie). 2. daca isi poate face programul dupa al lui bb inca 1-2 luni (adica sa doarma si ea ziua...) foarte posibil sa-si revina singur in timpul asta 3. daca chiar nu vrea sa astepte si vrea sa-i schimbe programul sa nu-l forteze! adica sa nu se astepte la schimbat totul brusc. sarupa cumva noaptea in 2-3 etape de cate 2 ore in care sa doarma si intre ele sa-l oboseasca prin joaca. nu stiu, ceva de genul 9pm-11pm somn, 11pm-1am joaca, 1am-4am somn, 4am-6am joaca, 6am-8am somn... usor de dat sfaturi... chiar n-as vrea sa fiu in pielea ei... nu stiu, sa ne spui cum se finalizeaza...
dandusa, orice veti hotara,ai sustinerea mea.
nu vreau sa te influentez, dar eu una imi amintesc cu drag prima zi in care marc a dormit toata noaptea... fara carutat... era decembrie, 2007. in dimineata aia eram in stare sa mut si muntii din loc, asa fresh eram.
sau cum spunea aka, ce roz pare viata dupa o noapte intreaga dormita!
in prezent se trezeste 1 data/noapte, fara carut, de 2-3/saptamana. incomparabil fata de 2-3 dati carutat in fiecare noapte.
dbunny, daca tot aduci di tati la toata lumea... ma pui si pe mine pe lista? mie mi-ar trebui niste creme pt machiaj pt copii. sunt niste cutiute mici, rotunde, iei cu buretel de-ala de machiaj si intinzi pe fata si faci modele de tigru, fluture, pisica, spiderman, etc. sunt cremoase, de intind usor, non-toxice si pt fata sensibila a copiilor. nu am gasit aici deloc, numai niste creioane cu varf gros pt pictat fata. evident imi trebuie pt ianis! merci anticipat. si daca nu poti nu-i bai!
stai potolita mami, nu mai merge la shopping, nu mai lucra, zau asa, 1-2 sapt de pauza totala nu se poate? te joci cu bb-le...
anateo de vreo doua zile tot vreau si uit. vreau numai sa va pup apasat pe toti 3! asa...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
dbunny, daca tot aduci di tati la toata lumea... ma pui si pe mine pe lista? mie mi-ar trebui niste creme pt machiaj pt copii. sunt niste cutiute mici, rotunde, iei cu buretel de-ala de machiaj si intinzi pe fata si faci modele de tigru, fluture, pisica, spiderman, etc. sunt cremoase, de intind usor, non-toxice si pt fata sensibila a copiilor. nu am gasit aici deloc, numai niste creioane cu varf gros pt pictat fata. evident imi trebuie pt ianis! merci anticipat. si daca nu poti nu-i bai!
stai potolita mami, nu mai merge la shopping, nu mai lucra, zau asa, 1-2 sapt de pauza totala nu se poate? te joci cu bb-le...
Dupa cate-am vazut si aici tot cu creioane d'alea groase se picteaza pe fata, dar am sa ma uit dupa crema-n cutiuta cum spui tu...
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Monicabb spune:
Dandusa, tu ai mai incercat sa o pui sa doarma in patutul ei? Adica sa o adormi cum poti (la san, in carucior) si apoi sa o muti la ea in patut. Daca se trezeste o iei iar, o adormi din nou, incerci din nou sa o muti si tot asa pana doarme acolo. Dragos doarme mult mai bine la el decat cu mine in pat. Adica cred ca el se simte bine si cu mine dar se trezeste sa suga. Si la fel ca si Crinuta, la fiecare foire se trezeste ca ajung cateodata sa stau nemiscata nu stiu cat pana banuiesc ca a adormit bine.
Uite de exemplu aseara s-a trezit pe la 23.30 si am reusit sa-l pun la el in pat abia la 12.45. Bine ca in timpul asta a dormit la mine in brate, se trezea cand in puneam in pat si adormea imediat cand il luam la loc. Stii cand s-a trezit apoi? La 7.20. Era fresh, canta in patut, eu am mai stat un pic in pat, m-am spalat si apoi m-am dus la el. Ca lumea, nu? Noptile celelalte nu ti le descriu ca le stii si tu (daca se trezeste cand eu dorm deja, il iau cu mine, o sa incerc sa schimb asta si sa-l adorm la el).
Oricum, cum te gandesti s-o intarci? Mie mi se pare foarte complicat.
Pupici
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
bamboletta spune:
Ruxandra-distractie placuta la spectacol
Ktrinel-ce cadou frumos ti-a facut Julia de ziua indragostitilor
Saryta-mie de mini pizza
Yagmur-sa treaca supararea,si pt.Luca
Flore-dupa masuratorile pediatrei de acum luna avea 79-80 cm, cantecelul
Dandusa-scaunul
despre intarcat ce sa zic,tu stii mai bine de ce are nevoie Crinuta,dar cred ca ar fi mai bine pt voi sa o intarci
Dia-super cantecelele ,dinozaurul Barney il avem din plus ,poate sau mutat din greseala in alta parte filmuletele
Dandusa-buna ideea Monicai, Antonia nu mai vrea deloc sa adoarma la ea in patut,o adorm in patul nostru si dupa o mut la ea in patut la fel si ziua
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)