Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 6
flore26 spune:
Am fost afara...o nebunie...o zapada..m/am distrat de numa pentru ca Alessiei nu/i place deloc in zapada...si facea o moaca, si vroia tot in brate...zicea la zapada cccc .
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am fost afara...o nebunie...o zapada..m/am distrat de numa pentru ca Alessiei nu/i place deloc in zapada...si facea o moaca, si vroia tot in brate...zicea la zapada cccc .
Deci sa ne luam ski-uri?
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
Buna de cu dimineata!
Ieri Cristinelul si-a mancat aproape singurel pranzul, adica un castron de legume cu carne si inca un castron de iaurt... adica el a tinut tot timpul lingurita, iar eu i-am ghidat-o catre gurita. De vreo 3 ori am incercat sa ii dau doar eu, dar a facut un scandal... Era atat de interesat de lingurita si de manevrat cu ea prin castron, ca e de mirare ca nu am peretii pictati cu legume si iaurt.
Tema cu bataia... fratilor mai mari ... Cristi nu o bate pe Roxana, dar o smotoceste cand poate, adica o trage de par, ca si pe mine, se agata de ea cand o prinde, iar asta poate sa insemne ca o ciupeste... eu ii desfac manutele si ii spun ca nu facem asa, dar pana cand se va purta altfel va mai dura... Insa ce vad ca asteapta si apreciaza Roxana e ca ii iau ei apararea, adica nu ii spun sa accepte, ci ii atrag atentia lui Cristi. Asa cum i-o atrag si ei daca se joaca mai... violent cu el. Si de fapt in felul asta ea accepta faptul ca el inca nu intelege ca provoaca durere, atata timp cat stie ca nu astept ca ea sa fie mereu victima.
Yagmur, tare greu cred ca iti e... vesti aiurea, incertitudine... nu stiu ce sa-ti zic sa te ajute, dar daca simti nevoia sa dai cu pumnul in perete, eu tin contra la perete... Toate ca toate, dar aia cu salariile sper sa nu se intample. Si nici aia cu deplasarile... greu!
Ktrinel, eu o sa dau cate ceva unei prietene care naste, daca nu a si nascut zilele astea... e din Montreal, o sa le pun la pachet. Vorbesc de hainute si bouncer. In rest inca folosim cam tot, carut, patut... n-am altceva de dat.
Mai zici o data site-ul de vanzare, nu lespaq, ci celalalt, te rog.
dandusa, orice ai decide, sunt sigura ca o s-o faci dupa ce vei fi intors totul pe toate partile.
Dar cand o sa iei decizia, sa ai incredere in tine ca esti un parinte excelent si ca poti sa simti ce merge si ce nu merge in cazul vostru.
flore, ai convins-o pe Alessia sa mai bea cate putin laptic? Eu imi zic in fiecare zi ca incerc, dar inca nu mi-am facut curaj. Ba zilele astea a si supt ceva mai mult decat de obicei.
Eu nu l-am mai masurat pe Cristi de nu stiu cand.. o sa incerc azi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
flore26 spune:
DONIA nu ia cate o gura de lapte, pur si simplu bea lapte ...dar doar din castron , adica, ii pun un castron plin cu lapte si vreo 2 biscuiti...mananca biscuitii, apoi bea laptele direct din castron...la final are lapte si/n ochi ...asa bea si supa, din castron, dupa ce papa taiteii...
flore26 spune:
quote:o idee buna
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by flore26
Deci sa ne luam ski-uri?
bamboletta spune:
Flore-ce scumpika e Alessia catarata pe mobila ca Antonia la pescuit langa acvariu
si la noi este zapada,a fost vijelie,cand era soare cand ningea de nu vedeai pe unde mergi
mai stiti ceva da Dayanara?
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dianocica spune:
dia, flore pinguinul cu 3 dungi pe frac m-a dat pe spate..
bambo parca dayanara venea in tara in perioada asta. zicea ca da un tel daca are chef de intalniri. pama acum nu a avut
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Dbunny spune:
Dayanara parca s-a intalnit cu Ruxandra acu vreo 8 zile...sau era cu Alexandra.. ???!!??
Dayanaraaaaaa hai cu Ivanelu inapoooooi la spanioloi!!!!
shoshika spune:
Seara buna!
In primul rand, Asiza, iti multumesc ca ma incurajezi sa mai dau cate-un semn de viata!
In al doilea rand, sa va povestesc ce zi plina am avut... A venit la noi o fetita mai mare cu o saptamana decat Tudor. El, topit dupa ea, ea nu stia cum sa-l mai palmuiasca, paruiasca si cum sa-i fure jucariile. Comedia comediilor! Ne-am distrat, iar el a plans cand a plecat. Cred ca e indragostit!
Dup-aia am vizitat un prieten mai mare cu o luna decat Tudor. Foarte frumos s-au jucat baietii. Cumintei amandoi. Isi furau unul altuia biberoanele cu apa/ceai, s-ar fi pupat (daca ar fi stat Tudor), si-ar fi dat unul altui sa pape. Chestii din astea, ca-ntre prieteni.
Concluzia: or fi la varsta cand se bucura ca primesc vizite? Mie asa mi se pare...
In rest... sa va zic de figura de fii-meu (ma-sa e o figura si mai mare)... Ieri i-am facut cartofi frantuzesti, nu i-a gustat, i-am mancat noi (v-am spus asta, stiu). Azi i-am facut budinca de legume. O bunatate! N-a gustat nici o picatura! Seara hai sa-mi servesc sotul cu budinca. Iau frumos vasul yena sa-l bag in cuptorul cu microunde sa-l incalzesc si... si... si... il scap din mana! Logic! Ce altceva sa fac cu el?! Bunatate de budinca e la gunoi, iar vasul meu... bucati, bucatele. Ce m-am mai ofticat! Sunt varza de varza, nu???
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by shoshika
Seara buna!
Concluzia: or fi la varsta cand se bucura ca primesc vizite? Mie asa mi se pare...
Da, da si Dani cand are spectatori se poarta mult mai bine si mananca mai bine! Imi pare rau de budinca ta, si de vasul de yena, macar nu s-a spart recent spalat