Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
shoshika spune:
Da, Dbunny, nu era spalat. Dar era plin, intelegi? Plin! Bine ca am un sot intelegator... Care-a ras de mine juma de ora...
Chiar am observat la Tudor ca e foarte incantat de musafiri, de lume noua in general. Nu mai poate de drag. Le da jucarii, se joaca. E un simpatic!
flore26 spune:
Neatza!!!
Haideti la cafea...toate!!! Si la www.tvcopii.ro/?p=209" target="_blank">un dansFlore Alessia Liane (16-12-2006)
ruxandra_sb spune:
Cleomoni
Ama.lia
Fost aseara la balet (Donia ne-am gandit la tine ), Matei a fost atent si nu a parut sa se plictiseasca si de cum am ajuns acasa cat, si azi de dimineata, ne arata diverse figuri.. [omulet zburand prin aer// omulet in poante // omulet facand pirueta]. Verdictul final: "mai vinim"
Ktrinel, draga de ea.
Saryta pare rau pt patania Andrei. Iar mini-pizza arata delicios. Dar reteta.. ah, reteta.. prea complicata pt nepriceputi si lenesi ca mine .. eu tot trag speranta s-o servesc pe undeva, pe la shineva... care s-o milostivi.
Dianocico de unde ai luat paste din cereale integrale? cum le zice?
Ah, si de unde gasiti voi biscuiti Leibniz digestive?? ca eu nu vaz decat Butter-keks sau cam asa ceva.
Shoshika pare rau pt cartofi frantuzesti, pt budinca de legume si pt vasul yena. Las ca s-a spart ghinionul. Cat despre joaca cu alti copii, le place mult, ii simt altfel pe copii si ii recunosc imediat.
Yagmur.. si taiat la bani si deplasari.. nu-i cinstit. Ce puii mei nu stiu c-ai copchil mic acasa.
Flore, ultima data cand am masurat conul avea vreo 75 cm. Vazut Alessia alpinista. Tare faza cu zapada cccccc... Cat despre prietena.. in primul rand cam nasol ca s-a ajuns aici. Nu stiu ce sa zic.. de mutat incet, incet programul. Adica de incercat intarziat ziua somnul cu cate 15-20 minute.. poate se trezeste mai tarziu. Si cat mai repede de ajuns ca noaptea sa NU se aprinda lumina (doar una mica de vghe sau de pe hol), noaptea sa NU se vorbeasca/joace si sa nu-l schimbe decat daca-i musai.
Adina eu as vrea sa ne vedem; te-am notat in agenda.. uff, numa sa fim in w-e acela in oras. Da macar luni. O sa trimit mobil pe pm.. numa sa nu uit. Ca bineinteles am uitat sa-i:
...multumesc Porumbitei pt reteta. . Si multe
Dandusa, inc-un hug strans, strans.
Dia, multumim pt 1. Si lui Matei ii place. Ati recuperat pozele?
Dbunny cum te mai simti?
Anateo voi cum mai sunteti? ati plecat la munte?
Kikineataaaaa?? nu mai zici nimic?
Bambo multumim frumos. Dayanara nu s-a vazut cu mine.. mie mi-a scapat si ca vine in tara.. rusinica, rusinica.
Donia, exact asta am observat si eu.. ca Matei e tare incantat cand ii fac si lui Grigore observatie. Uau!! ce tare e Cristinelu.. sa pape cvasi-singurel.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
bamboletta spune:
Neata
Flore-venim si noi la si la dans
Duminica placuta
Cleomoni
Amalia
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ruxandra_sb spune:
Neata Bambo, neata Flore . Si multam de . Adevarul e c-as avea nevoie.. ne-am culcat aseara tare tarziu, da tare tarziu. Si de dimineata, cand am facut ochisori, era inspre 9.. sa pic nu alta. Si nu auzisem nimic.. oprise Gabi baby-phone-ul si se ocupase el de Grigore. Asta surpriza..
Noi acu dansam toti 3 pe If you are happy de la Dia... si Grigore straluceste de incantare. Ma duc sa le mai pun o tura.
P.S. .. ce mai fac bolnaviorii.. Octavian de Desiree, Mihai de A_tudor??
adinazot spune:
LA MULTI ANI CLEOMONI!!!
LA MULTI ANI AMALIA!!!
Vai ce fain ca papa singur Cristinel,cand or veni si la noi vremurile alea??
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
ruxandra_sb spune:
Am incercat si pinguinii care danseaza "rata de pe lac" sau cum ii zicea pe la noi.. o nebunie..
asiza spune:
'Neatza si de la noi...
Mai aveti cafea??? Ca-s zombie...Nu, nu copilu-i de vina, ca el a adormit de la 21.30 pana la 7.30 neintrerupt, ci ma-sa ca sta asa tarziu seara ...
Ruxandra, super spectacolul!!! Si eu vreauuuu...n-am mai fost de ani buni la balet sau teatru...
Donia, deci Cristi manifesta interes pentru lingurita ...e prima data sau a mai facut-o?...Denis nici sa-si tina sticla de lapte nu vrea, decat foarte rar...
Shoshika, se mai intampla ...pupam Tudorica
Porumbita, se poate si la mine reteta, please?
Va las...mai viu io...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
iulia-stefy spune:
Salutare fetelor!
Ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)