Fulguleti de nov-dec 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai mamicilor, vad ca nu lasati deloc barza sa isi traga sufletul!
felicitari, si sa ai o sarcina usoara!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

e vremea insamantarilor :))...vine primavara, normal... cine urmeaza? eu am o presimtire :))..facem niste strigari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Felicitari Dandusa
mama ce coincidenta la DPN
tati stie?

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

abia acum a facut ochi antonia clara treaba

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Felicitari Dandusa
mama ce coincidenta la DPN
tati stie?

stieeee(m-a simtit)
el m-a pus sa iau testul...,n-am mai putut sa fac nimic...,cica "hai sa avem si noi un motiv de sarbatoare,ca m-am saturat de probleme..."
si sa te tii petrecere...
asa ca luati de beti fetelor...,ma simt minunat...,sant fff fericita...nu-mi vine sa cred...,abia astept sa merg la dr...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

abia acum a facut ochi antonia clara treaba

adoarme-o la loc...,poate merge...

Mergi la inceput

am vazut poze cu Grigore si Matei,superrrrr,voi ati iesit chiar in seara cu ninsoarea,asa-i?...,ca acum nu mai e asa frumos...
am vazut poze cu Alexandra,f frumoase,intr-adevar seamana cu amandoi
am vazut pozele Doniei...,copii minunati...,pasarile si reptilele...,doamne ce frica mi-ar fi sa le ating(reptilele)...,dar voi santeti tare curajosi...,bravoo

va multumes de sfaturi,dragelor...,santeti minunate si vreau sa va ofer cate o floricica tuturor celor care mi-au scris cum as putea rezolva problema intarcatului
Madaluta,
ba s-ar putea sa ai dreptate si sa fie de la cioco,pepsi si cafea...,am mai fost sfatuita sa renunt la o parte din ele...,acum am un motiv in plus....si sper sa reusesc...
Desiree,
f interesant articolul,mi-a fost de folos...
Monica bb,
asta incerc acum...,sa o culc in patut...,doar ca pe la jumatatea noptii cedez si adormim impreuna...,se trezeste de prea multe ori...,iar eu sant varza...,de obicei dupa a doua trezire cad lata...cu ea langa mine...
aseara nu-mi aduc aminte cum a ajuns in patul meu...
va pup
Anateo,
imi pare rau ca si voi treceti prin aceleasi probleme...
sa inteleg ca santeti la Poiana Marului?,distractie placuta
Acs,
muuulta sanatate bunicii,pupam minunile

va multumesc pentru felicitari...,ma simt asa de bineeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,felicitari,nu am cuvinte...sunt fericita pt voi,Crinuta este splendida,mamica la fel,ce bine iti sta bruneta,esti faina rau!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DONIA,sunt minunate pozele,cata culoare,ce copii frumosi,si mamica placuta!!!
BAMBO,e super dulce Antonia la joaca,nu mai poate de fericire!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce ma bucur pentru voi!!!!! Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, ca copii frumosi am vazut deja ca stiti sa faceti! ...Crinuta e o dulcica, mi-era tare dor de voi...super carlionti, super ochi, super gurita zambareata ...si tie iti sta super bruneta!

Vazut si Miscotel&Comp....plus muuulteeee pasari si reptile ...foarte frumos...

Admirat, portret de printesuca frumusica, frumusica!!!

...iar pozele boieresti m-au bagat in boala...mai, ce veselie, ce incantare, cata zapada...un deliciu sa-i privesti!!!!

De asemenea, am admirat frumusete de Alexandra...da, seamana cu amandoi, iar voi semanati intre voi...stii ce se zice: ca sufletele pereche seamana! ...Doamna cocheta din poza e soacra-ta? ... nu de alta, dar ca sa si vizualizez personajele din povestile tale

Revin mai incolo...sper

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput