Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 15
flore26 spune:
DONIA, ASTA imi doresc si eu...doi copii minunati, la fel ca ai tai ...ce frumos...
LAVINIA super tare!!!Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
bamboletta spune:
Donia-superbe pozele
gandacii nu mi-au placut,brrr uriasi
poze nu am facut ieri la spatiu de joaca dar am facut 2 filmulete
filmulet 1
filmulet 2
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dandusa spune:
poze cu noi
cautati bine pe acolo ca am o surpriza...
...fug sa recuperez din urma...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
doradora spune:
iaca si noi...ma rog, eu, ca pisi face nani deja. e obosita si scarbita. a mancat la pranz supa. cum o mancam noi: carnea de pui blenduita, morcovul zdrobit cu furculita, iese o chestie mai groasa, stiti si voi probabil cum arata terciul-supa. mananca 1 lingura, 2, 3 si hai sa ii dau si galusca. asta neterciuita, dar suficient de moale dupa parerea mea pt a fi mestecata fara probleme. nici gand, cum a dat de ea, a avut o expresie shocata si s-a grabit sa scuipe, nu a stiut cum sa arunce mai repede tot ce avea in gura...asa ca am bagat blenderul si in faimoasele galusti si avem reteta completa de supa cu galusti!
azi am avut o zi de cacao, ocupata: in prima parte am gatit, apoi, cand sa iesim, s-a anuntat o vizita, asa ca amana iesitul si da-i si strange prin casa. apoi a urmat supa si am avut ideea geniala sa merg eu peste musafirii mei, care luau masa la restaurantul de la parterul blocului meu. am scapat mai repede asa, am stat vreo 10 minute cu ei, si pa si pusi, ca altfel se lungeau mai mult decat era cazul, o cafea tot beau, iar eu nu aveam chef de ei, sunt cunostinte ale socrilor, nu sunt leat cu noi. in paranteza fie spus, de ce tre` sa vina lumea sa o vada pe pisi, parca vin la zoo sa se uite la maimute? poate exagerez eu, dar ma enerveaza chestia asta. una e sa zica hai sa ne vedem la o cafea pe undeva, si alta e sa imi vina acasa pe nepusa masa. daca eu am chef de musafiri, mi-i invit de una singura. plus ca in general musafirii mei sunt de o varsta cu mine, nu cu o diferenta de 50 de ani! bine, exagerez, dar 40 tot sunt!
dupa care ne-am plimbat in jurul blocului, pisi muncea de zor la un biscuite de la nestle, pana am inghetat amandoua si ne-am intors acasa. dumneaei a facut nani, iar dumneamea a pus hainele la spalat cu clor, poate poate or fi albe din nou. nici o sansa! nu-mi vine sa cred ca nu mi-a iesit rozul din body-uri nici la clor! cu vanish nici gand, asta era speranta mea.
ma bucur ca va place de pisi, si noua ne place mult (sper ca mi se vede ranjetul intins pe toata fatza si sper ca se sesizeaza si tonul de alint din voce). multa lume ne spune noua, mie si lui alex, ca semanam, asa ca la un moment dat, inainte de nunta, ne-am intrebat la modul cel mai serios parintii daca e vreo posibilitate ca asemanatul asta sa aiba ca si cauza vreo gena comuna. toti 4 parinti au spus ca nu, si i-am crezut mie nu mi se pare, dar prea insista lumea, asa ca asa or sta lucrurile! deci nu ma mira ca pisi e cand fiica-sa lu` ta-su, cand a lu` maica-sa!
cred ca e cutia 4 sau 5 de magne b6, dar m-am oprit,interactioneaza cu antibioticul pe care tre` sa il inghit 2 luni-de la dermatolog, am niste cosuri care nu sunt cosuri, dar sunt cosuri,care sunt o infectie, dar nu o infectie, insa totusi o infectie, si care se trateaza ca multe alte chestii de genul asta cu medicamente a la long. si cum vine vara si se vor expune si alte portiuni de piele,in afara mutrei si a mainilor, sufera baba la frumusete!
vazut pozele cu cei 2 boieri inzapeziti; la mine se incarca greu, dar banuiesc ca are si zappul de-a face cu chestia asta.
ps: stie cineva daca se pot salva pe calculator filmulete/clipuri de pe youtube? si daca da, cum?
chris + alexandra
bebeii nostri
Laura13 spune:
salutari mamici!
lavinia tin pumnii pe miercuri! va fi bine! sunt sigura!
mi-am trecut in agenda sa sun maine, poate asa nu uit
dandusa ????? ma bucur din tot sufletul pentru voi! minunat! acum, cred, ca ar trebui sa te gandesti si mai serios sa o intarci pe crinuta minunatele pozele, fff artistice
donia i'm in love.....again. superbi! ultima e super haioasa dar.....cam putine cu copiii.....prea multe cu pasarile
yagmur cum mai esti?
fug sa fac si eu o baie......
va pupic, noapte buna
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
poze cu noi
cautati bine pe acolo ca am o surpriza...
...fug sa recuperez din urma...
esti insarcinata felicitari
ce frumoasa e chinezoaica cu parul ondulat
tu te-ai vopsit bruneta iti sta tare bine
editez ca am uitat mi-a placut mult meniul Crinutei si la urma si la pus in cap
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dandusaaaaaaaaaaaaa, ne tii pe jar??
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
are si data de azi...
culmea este ca sant cu 5 zile inainte de ciclu...,dar am avut o groaza de senzatii si am zis sa iau un test...,sincer,nu credeam sa iasa acum...,este f devreme...,dar uite ca a iesit...
linuta la fel de pala a iesit si la testul Crinutei...
cumlea culmilor este altceva...,va avea acelasi DPN cu al Crinutei...,1 Nov,fix,fix,fix...
Ktrinel spune:
asta da coincidenta!! arta si precizie :)))sa fie intr-un ceas bun!
ai grija de tine si multa sanatate!
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Ktrinel
dandusaaaaaaaaaaaaa, ne tii pe jar??
are si data de azi...
culmea este ca sant cu 5 zile inainte de ciclu...,dar am avut o groaza de senzatii si am zis sa iau un test...,sincer,nu credeam sa iasa acum...,este f devreme...,dar uite ca a iesit...
linuta la fel de pala a iesit si la testul Crinutei...
cumlea culmilor este altceva...,va avea acelasi DPN cu al Crinutei...,1 Nov,fix,fix,fix...