Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 10
flore26 spune:
A_DEJULE lapte junior nu prestam,asa ca nu stiu pe unde si daca se gaseste. Poate ii place laptele animalesc si te/ai scos
CHRIS bine ai revenit! Am vazut pozele...imi place tare mult poza facuta la baita...cati dinti are!!! Felicitari pentru mers Am fost la restaurant...mancat una portie tochitura moldoveneasca cu mamaliguta...miam, miam...pfu ce m/am saturat...se vede ca sunt la ingrasat, da? Printesuca mea e innebunita dupa pinguini, "ga/ga" si dupa broaste testoase, "boaca". Are dentista mea una, si deja stie: cand urcam scarile la cabinet, incepe: boaca, boaca...acolo sta numai langa acvariu. Asa ca azi am fost sa/i luam una de la real, dar am renuntat, pentru ca ne gandeam ca pe frigul asta o sa moara in masina cat eram noi la restaurant...si doar nu era sa o luam cu noi ...o sa/i luam zilele astea.Acestea fiind zise, va tzuc pe toate, cu mic cu mare, si ma duc sa ma dusuiesc, apoi la somn...O noapte cat mai frumoasa va doresc, si ne auzim maine, la cafea......Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
a_deju spune:
a baut minunata combinatie.. sa vedem daca s-o mai petrece minunea si maine de dimineata, si daca da..adio lapte praf :) va pup si eu, incerc sa ma tarai pana-n pat unde o sa-l astept pe mihaiul, care-a plecat in cautari de fervex si picaturi de pus in nas :) o noapte buna sa aveti!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
si tot din ciclul "scoase de pe piata", ca vaz ca io am bafta la greu la capitolu' asta, va zic si voua ca sa nu bateti drumurile degeaba in caz ca aveti nevoie (dar sper sa nu, ca asta presupune bebei cu muci :) ): karvol. nu mai exista pe nicaieri. la 12 (douasprezece!! si nu glumesc!!) farmacii mi-au spus acelasi lucru, ca aveau in stoc, dar l-a retras distribuitorul...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
deeaA spune:
CHRIS scumpica mai e ALEXANDRA ...pt.mersul singurica..si asa cauta si al meu sa impresioneze cand il bag in carut,dar al meu reuseste ca altfel ne stie toata strada
DBUNNY offf mititelul,poop ochiul vanat sa treca repede si sper ca totul sa fie bine cu bb din burtik
SHOSHIKA imi pare rau de papica ta buna..si de vas,las ca faci tu alta si mai buna
IULIA STEFY bine-ai venit,te asteptam la discutii si cu poze!
deeaA spune:
ADEJU si mie mi se mai intampla sa nu gasesc pe nicaieri nan junior si ma zbat ca pestele pe uscat,vb ta nush ce o fi in capul astora de la nestle,ca o sa-mi bag si eu alte finute picioare in el...dar nu stiu ce o sa-i dau,ca asta animalesc nu prea i-a convenit
Laura13 spune:
a deju la carrefour e plin de nestle junior cu miere. am gasit si 3 cutii simple, intr-o farmacie. 280.000. daca nu apare in carrefour m-am lasat si eusi trec pe lapte de vaca (dorna). oricum, maine discut problema si cu pediatra. daca vrei cu miere iti trimit de la iasi cate vrei.
dbunny offf, ce-o fi in sufletul tau?!!!! nu mai plange, vei vedea ca DD are grija de noi, de voi si mai ales de bb mic. iar, daca nu e sa fie acesta......va fi f dureros, dar stie DD ce face. ce sperietura ati tras cu daniel.....offf, horror. eu cand aveam vreo 7-8 ani mi-am spart ff rau ochiul, mi-a intrat coltul de la un leagan metalic in pleoapa (norocul meu), dar am ajuns acasa plina de sange, curgea din ochi iar pe fata eram plina....ma gandesc si acum cum s-o fi simtit mama pana am ajuns la spital.....acum nu se mai vede aproape nimic.....doar o cusatura fiiiina. ochisorul de boxerm sa se vindece repede.
dandusa eu ce sa iti zic tie? in primul rand ca am mare incredere ca veti face alegerea cea mai buna. va fi f greu oricare va fi ea. dar, o data luat, sa te tii de ea, sa nu dai inapoi, sa stii si sa crezi ca faci ce e cel mai bine pt micuta chinezoaica. ma gandesc la voi, sper sa va fie bine.
donia bravo....papa singurel....aproape. niste poze cand ne mai pui?
chris unde ai disparut, mami, atata timp? bine ai revenit.....doamne ce a mai crescut alexandra. si frumoasa.....
dianocica tu ai mai scris reteta de chiftelute si n-am vazut-o eu????? sau ai ramas datoare? sapt asta vreau sa fac pizza
ruxandra sa va fie de bine spectacolul. ce mi-e drag cum povestesti de baieti....ti-am zis vreodata?
noi am avut musafiri, nasii lui dani. a fost ok, cu exceptia faptului ca am avut niste discutii lungi cum ca dani nu stie de frica noastra, ca ar trebui sa ii mai tragem cate una la fundulet cand nu ne asculta, ca e rasfatat, ca o sa ni se urce in cap. ne-am cam enervat amandoi, pana la urma ne-au lasat in pace.
azi am fost toti trei la porumbei, doamne, ce fericit a fost dani, a alergat, i-a fugarit, a tipat.....o nebunie. dar....frig, rau de tot, batea un vant rece, am stat numai 1/2 de h ca noi doi paralizasem de frig. bineinteles....dani era bine infofolit si nu avea nici o treaba.
acum vreo 2-3 zile a reusit sa cada din pat......pur si simplu s-a rostogolit si a cazut.....noi eram prin camera....am inlemnit cand am vazut.....azi era sa se duca direct in cap de pe canapea, noroc ca l-a prins florin de un picior.....nu stiu ce se intampla, ca nu am mai avut probleme de mult, de la 9 luni se da singur jos din pat.....sunt fff surprinsa.
alte noutati nu mai avem, dani papa, cand mai bine, cand mai rau, dar totusi papa, doarme mai mult cu florin, eu dorm in alta camera sa ma mai odihnesc, ne iubim mult de tot, ne pupam si dragalim toata ziua, a devenit din nou f afectuos, ne pupa singurel, ne imbratiseaza, se alinta pe langa noi (se "pisiceste").....e un scumpel. e atat de vesel....a! au aparut un pic mai dese fazele de dat cu fundul de pamant cand nu primeste ce vrea, inca ne mentinem tari pe pozitii si ii explicam frumos ce si cum. sper sa treaca repede faza ca suntem amandoi cam obositi si cu nervii in pioneze
va pupic dulce, somn usor!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
pupam mamicile si copilasii.
maine bagati cafea tare la inaintare, de 2 nopti prestam cam putin somn
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dianocica spune:
laura si d si-a luat vreo 2 trante din pat, oricum ceva super lejer. am impresia ca a devenit f increzator si pur si simplu uita sa se mai asigure. chiftelo-perisoarele : 1 morcov si 1 ceapa rase pe razatoarea mica, cateva linguri (vreo 4) de orez clatit si scurs, sare, verdeata, un ou. plus carnea tocata(3-400g). facut bilute, pus in apa clocotita, intors (pana o pui pe ultima primele deja isi schimba culoarea), pus folie si bagat la cuptor. langa ele pot sa mai pui cartofi si eventual inca niste morcov si ceapa. cand infloreste bine orezul scoti folia, mai lasi un pic sa se rumeneasca si eventual pui niste suc de rosii si niste usturoi. chiar acum ma duc sa fac si eu.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
quote:pai si nu e bine? adica daca nu mai faceau..mda..era nasoala..dar din moment ce le-au retras banuiesc ca aveau totusi o buba, asa ca ..mai bine fara..pana la proba contrarie.
Originally posted by a_deju
si tot din ciclul "scoase de pe piata", ca vaz ca io am bafta la greu la capitolu' asta, va zic si voua ca sa nu bateti drumurile degeaba in caz ca aveti nevoie (dar sper sa nu, ca asta presupune bebei cu muci :) ): karvol. nu mai exista pe nicaieri. la 12 (douasprezece!! si nu glumesc!!) farmacii mi-au spus acelasi lucru, ca aveau in stoc, dar l-a retras distribuitorul...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
hai sa-ti completez si io lista : cica va fi scos de pe piata si vigantolul..asa ca, faceti stoc!
karvol eu n-am gasit in octombrie cand era oana racita, de atunci mi-au zis ca s-a retras
nestle junior chiar am vazut ieri in billa, dar din ala cu miere.. m-am uitat special dupa el, in urma discutiilor de pe forum ... deci dc se arata doritori, ma duc maine si cumpar tot nestle junior din billa