Fulguleti de nov-dec 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny, ce sperietura ati tras cu lovitura lui dani.. of, nici nu vreau sa ma gandesc cum as reacti\ona la faze din astea.. bine ca e ok... cu bebe mic tinem pumnii sa fie bine... dc vrei o programare la un dr. ginecolog f bun in timisoara pe cand veniti, sa ma anunti

donia, si oana manifesta interes pt lingurita, cam de vreo luna... o tine f bine, reuseste sa ia mancare in ea, de cele mai multe ori n-o varsa, dar.. stupoare: n-o duce sp[re propria gurita nicioadata! ne-o indeasa noua in gura (deci dc ma vedeti sa stiti de ce ) sau la cate un bebe care binevoieste sa ia masa cu noi .. si dc sunt copii in vizita, obligatoriu le baga macar cate un biscuite/pufuleti/fruct in gura ... oricum , ma bucur ca macar isi face dexteritate, pe cand va dori sa manance singura (pe la 5 ani, cred) o sa si poata, ca doar stie cum

iulia_stefy, bine ai venit! pune repede niste poze sa va admiram si povesteste ceva despre minunea ta!

Mergi la inceput

flore, ia zi rpd cine e in vizita la voi de v-ati rasfatat la restaurant? cand naste sora ta? sa facem galerie

asiza, cum e nepotelul si sora, sunt ok, e totul bine si roz?

dianocica, oare ce vroiam sa-ti spun? nu mai stiu . anyway

Mergi la inceput

chris, bine ca ai revenit, deja ma ingrijoram cu absenta voastra! .. ma bucur ca ai mai pus poze, e f reusita aia in baie, alexandra e superba .. si ce frumoasa craciunita a fost ! ce mai fac babele?

si mi-am amintit, ca tot imi lipsesc povestie lui ktrinel despre chinezi si togolez.. hai mai povesteste-ne ce fac!

Mergi la inceput

hai ca vad ca tot bantui de una singura pe-aici, sa mai pove:
pozele si filmuletele nu-s recuperate inca.. azi a venit recuperatorul (de date ) si a luat hdd sa vada ce scoate de pe el... nu vreau sa ma gandesc la varianta nasoala on care nu mai recupereaza, ca ar insemna ca nu mai am poze de prin luna mai 2006 (cand am fost harnica si le-am pus ultima data pe dvd) pana in prezent .. sincer, zau ca nu stiu ce fac atunci.. erau filmuletele cu primul raset, primii pasi, prima ridicare in patut, primele cuvine: mama, tata, primele alerga\ri, dansurile oanei, jocurile naostre .. numai spun nimic ca ma buseste plansul .. tineti pumnii maine dim ca o sa vedem atunci ce si cum
edit: se pare ca de vina a fost un virus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Inca o duminica infioratatoare.... s-a trezit la 6 si pana la 17 cand a adormit a plans si s-a marait.. este si racit, muci la greu, un pic de raguseala, si se freaca in disperare la dinti, baga totul in gura... off... caninii astia ne omoare pe amandoi...
Recunosc ca eu am cedat, am plans alaturi de el, nu stiam ce sa mai fac.. in bratze nu vrea, in patutz nu vrea, pe jos plangea .... dar a dormit neintors toata noaptea.... sper ca astazi sa fie vesel ptr ca dimineatza era....
Dia, sper sa le recuperezi.. asta ma patit si eu cand mi-am formatat PC-ul; de aceea imi voi cumpara, cand, un hard extern
Tema cu hainele: eu ii le dau lui Matei, baiatul nasilor lui Luca; am dat scoica si caruciorul mare unei prietene care va naste in curand fara sa cer ceva in schimb
Flore, chiar nu stiu sa iti dau un sfat
Bambo, va pupam si noi
Donia, azi sint inca calma.... dar am retinut propunerea ta
Shoshika, deci s-a indragostit? Ce frumos.... si sa stai linistita ca eu sint tare neindemanatica.... ma mir ca inca nu am spart nimic.. dar cum eu gatesc doar duminica pentru Luca.. asta a fost salvarea vaselor de bucatarie
Sper sa apuc sa mai citesc astazi.... va urez un inceput de saptamana bestial de bun!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata! multumesc din suflet de oferte de lapte, dar se pare ca e f ok cel de vaca, asa ca renuntam la cel praf :)
va urez si eu o zi buna, fara cafea, doar cu canoiul de fervex, la care sper sa nu fie doritori :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

salutare ... astazi radiez de fericire ... prietena mea a nascut dimineata la 7 o bb grasa de 4 kg - ALEXIA ... abia astept sa vina acasa ... mi-e dor de bb mic, sa-l tin in brate si sa-l miros(doar atat).

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'neata.

chris bine ca ai revenit, ca de mult nu ai mai scris nimic!! si bea tot asa...cu plansul...uite ce suparata sunt ,eu plang, asa-i ca imi dai cheile sa le indes in gura?...proba de microfon..1,2,3..proba...intre tipete uita ca trebuie sa se si strambe adecvat, si mai aruna un ochi senin sa vada ce zice mama..daca nu merge se uita urat la mine, se intoarce si pleaca la jucarii.

paste integrale ..barilla..
biscuiti. de casa. facuti de io.
hainute. trimis la ro. gemene. pat/carucior inca folosim cu succes, si patul chiar il va folosi inca o vreme buna de acum inainte..ma rog, atat cat il foloseste..

asiza felcitari pentru nepotel, vlad e un nume superb!!
adjule beoaca presteaza lapte lapte de ..hm..o luna sa fie..fara indulcitori...nika...3,5 bio. e dulceag. si ii place la nebunie.
iulia_stefy bine ai venit!!
dbunny hai, nu fii necajita...vorba ta, daca dd vrea o sa fie ...dragul de dani..bine ca nu a fost mai rau, poate ramane cu un semn mic sa ai ce sa ii arati cand va avea 15 ani si va fi viteaz cand ii vei povesti cum incerca el cu capul patul...poate nu ramane cu semn, si atunci ne iei pe noi de martori

baleet..offf..in catunul asta a venit balsoiul..fix de craciun. unde eram eu? cu carnatul sub nas in timisoara...ratat.

dia iti tin pumnii sa recuperezi tot...si zici ca acusi naste maria??? si ca e fetita??? mai ce trece timpul..

yagmur e albastra situatia la voi...ai inceput deja sa cauti altceva?

ktrinela e super succinta...estem problem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

poftiti la

aseara am fost la spatiu de joacaa fost nebunie,antonia direct la bile a sarit

Dbunny-offf saracutul,ce mai face acum e bine?
o sa vezi va fi bine cu bb2
A_deju-noi am trecut deja de 2 sapt pe lapte dorna,chiar ii place mai mult
Chris-bine ati revenit felicitari pt mersul singurica,o scumpete pisicuta ta
Laura-si noi aceleasi sfaturi le primim de la unele persoane
la noi e in top tipatul daca nu-i dau ceva ma stie tot blocul
Dianocica-am facut si eu perisoare din piept de pui cu smantana
Saryta-felicitari sa va traiasca grasunica,refacere rapida mamicii si mult laptic

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

n-am citit nimic si acu nu mai am cand, plecam afara

.. de dimineata eram fff fericita.. tocmai am aflat ca o prietena draga e

si de-atunci ma tot chinui cu:

boierii inzapeziti

.. da nu-s ce-are .. de nu se vaz pozele.. acuma parca si-au mai revenit.. eu tot nu pot sa le vaz pe primele cateva.. voi vedeti ceva?? vreau sa stiu shine-i di vina.. eu sau picassaua ??

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput