Fulguleti de nov-dec 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am facut aseara niste pandispan cu cirese uscate in forme de briose. au iesit super, le-am mancat dimineata cu lapte. d a fost inebunit dupa actiunea de inmuiat briosa in paharul cu lapte asa ca a mancat cu pofta.

ruxandra se vad pozele, baietii sunt superbi, iar grigore dungat m-a cucerit inca o data. se incarca mai greu dar merita asteptarea

e ceva concert mare la romexpo? ca tot duduie geamurile de la niste repetitii, ma gandeam daca sa ma pregatesc pt ceva frumos diseara au ba...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RUXANDRA,se vad pozele si inca fff bine,m-am indragostit de baietii tai!!!SUPERBI!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dbunny, imi pare rau pt ochiul lui Dani. Of, ce sperietura ati tras! Bine ca nu e grav! Va pupam pe amandoi!
Si fii curajoasa (referitor la bebe din burtica)! Cand avea sarcina cu Tudor 5 saptamani am fost pt prima oara la doctor dupa ce-mi facusem 3 teste de sarcina. Doctorul mi-a zis ca e foarte posibil sa nu evolueze, sa se opreasca din evolutie... Mi-a dat cu firma-n cap din start. Si uite ca Tudor are 1 an si 2 luni, maine-poimaine. Asa ca... capul sus si multa sanatate! A, si multe saptamani inainte!
Donia, ma bucur ca ti-am amintit de cartofii frantuzesti. Si mie-mi pare bine ca n-am irosit cartofii cand am spart vasul ca tare buni au mai fost... :)
Iulia, bine ai venit!

nu stiu ce-am mai vrut sa zic...

Tudor e cu mucii pana-n brau. Mergem la doctor dupa-amiaza. Sper sa fie ok, dar am niste emotii... Sa-mi tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ruxandra, asta imi place la nebunie!

chris, welcome. la a cata cutie de magne esti? eu la a 2-a. si cam abia de acum incepe sa se simta niscaiva diferenta

imi iau masina de paine. moulinex, 250ron, domo. cu retete cu tot.
oricum paine de toate felurile (cu sau fara integrale...) sunt pe culinar.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

RUXANDRA se vad pozele, si incarca foarte repede...ai niste minunatii, sa/ti traiasca, iar bucile alea rosii sunt numa' bune de papat

PORTRET DE PRINTESUCA

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ruxandra-vazut boierii inzapeziti ce frumos,conul iar ma dat gata cu carliontii ,asa zapada mare e in bucuresti?
Shoshika-multa sanatate,tinem pumnii
Dianocica-mi-ai facut o pofta cu briosele trebuie sa ma apuc si eu de facut neaparat am gasit o reteta briose cu banane

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

A-deju, si eu sunt in aceeasi situatie cu juniorul. Nu stiu ce-o sa fac. Cred ca trec si eu pe lapte, lapte ca alta solutie nu vad... :((

ma duc la treaba, va pup si poate termin de citit mai tarziu.
am uitat sa va zic ca am castigat 250 de mii din 3 traduceri. sunt foarte mandra de mine... primii bani castigati in perioada de mamicie...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flore26
PORTRET DE PRINTESUCA

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

ce scumpa e ultima imi place tare mult cu dintisorii de iepuras

ma duc sa pap ceva am o foame

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
am gasit o reteta briose cu banane
pai baga si aici. eventual dupa ce o incerci

dupa cum vedeti eu am luat-o pe calea bucatariei

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

o sa ne ia fetele la fugarit sa le dam briose

intai imi cumpar forme si dupa fac

deci reteta "briose cu banane"

Ingrediente:

2 cani de zahar
3 cani de faina de grau
4 cani de banana sfarmata cu furculita
1 cana de nuci taiata marunt(sau cicolata)
1 lingura de bicarbonat de sodiu
1 lingura de esenta de vanilie
2 linguri de scortisoara
3 oua
Mod de preparare:

Se cerne faina,

Se amesteca cu zaharul, banana, nucile, uleiul, bicarbonatul, scortisoara, ouale, esenta de vanilie;

Se amesteca bine ingredientele,

Se coace in forme proprii pentru muffins 15 minute in cuptorul perincalzit
la 180 grade sau in forma de paine pentru 30-40 min pana se rumeneste bine,

Se decoreaza potional cu cicolata topita

Mergi la inceput