Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 9
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Donia
Mai, Cristi nu mananca singur, sa nu se inteleaga gresit, as folosi mai degraba cuvitnele asizei, adica manifesta interes pentru lingurita Si-a tinut singur lingurita si eu i-am ghidat-o catre gurita, in pozitia corecta, el ar fi bagat-o cu susul in jos, daca se intelege ce vreau sa spun... inapoi la castron gasea drumul si singur, dar acolo avea chef sa bata si sa mestece in mancare.
Da, da, asa face si Dani, de vreo 10 zile are muuuulta initiativa pt lingurita, de fapt nu pot sa-i dau absolut nimic daca n-are si el o lingurita care-o baga-n castronel apoi in gurita...cam goala, c-o baga invers, dar culmea e ca de multe ori o baga goala, o linge, se uita la mine, rade si-apoi face: mmmmmmmm. Il mananac cu tot cu scutec. Toate bune si frumoase, cu exceptia faptului ca jumate din mancare ajunge pe pereti sau pe jos, si cum in ultimul timp papa doar supa cu taitei....
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
quote:
Dbunny, of, imi pare rau si pentru plansul tau si pentru cazatura lui Dani!
Ma tot gandesc ca daca nu era sarcina viabila o elimina organismul mai repede... sper sa fie bine!
S-a lovit si Cristi odata rau la ochi, a cazut in cada, a curs sange... din fericire n-a fost nimic serios, si tot asa am gandit si eu, ca putea sa fie mult mai rau dar ca l-a ocrotit Dumenzeu! Insa cat am mai tremurat de spaima si ganduri...!
a-deju a revenit pe pamant romanesc?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
La urgente era o doamna gravi de 11 saptamani. S-a dus la maternitate pt ecografia corespunzatoare primului trimestru. De-acolo au trimis-o la chiuretaj pt ca sacul era gol! nu s-a gandit sa faca eco inainte pt ca avea toate simptomele: nu tu ciclu, sani umflati si durerosi, greturi in fiecare dimineatza... stupoare, sacul gol si inca si crestea, era mare ca pt o sarcina de 11 saptamani.
mama motanului e tot la Nemtzia. a zis ea data cand se intoarce, nu mai are mult, dar de la memoria mea pierduta-n spatiu nu te poti astepta la multe...
dianocica spune:
donia am gasit o reteta de paine care nu trebuie framantata www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14201/Paine-artizanala/" target="_blank">aici, doar ca astepti vreo 14-30h.. ceea ce nu ma deranjeaza...dar inca nu am gasit semintele cu pricina asa ca pun la dospit azi, maine pun semintele si pe seara astept o paine buna buna buna
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Dbunny, of, imi pare rau si pentru plansul tau si pentru cazatura lui Dani!
Ma tot gandesc ca daca nu era sarcina viabila o elimina organismul mai repede... sper sa fie bine!
S-a lovit si Cristi odata rau la ochi, a cazut in cada, a curs sange... din fericire n-a fost nimic serios, si tot asa am gandit si eu, ca putea sa fie mult mai rau dar ca l-a ocrotit Dumenzeu! Insa cat am mai tremurat de spaima si ganduri...!
a-deju a revenit pe pamant romanesc?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
La urgente era o doamna gravi de 11 saptamani. S-a dus la maternitate pt ecografia corespunzatoare primului trimestru. De-acolo au trimis-o la chiuretaj pt ca sacul era gol! nu s-a gandit sa faca eco inainte pt ca avea toate simptomele: nu tu ciclu, sani umflati si durerosi, greturi in fiecare dimineatza... stupoare, sacul gol si inca si crestea, era mare ca pt o sarcina de 11 saptamani.
mama motanului e tot la Nemtzia. a zis ea data cand se intoarce, nu mai are mult, dar de la memoria mea pierduta-n spatiu nu te poti astepta la multe...
gresit.. mama de motan e acasa (de aseara) si-si alearga progenitura prin toata casa :)) scuzati ca n-am dat semne, da' azi-noaptea am adormit ca un bolovan si azi m-am dres..cu cocktailuri de efferalgan cu ceai si miere, ca simt niste semne de raceala, iar pe motan l-am gasit deja mucos, asa ca nu vreau sa-i fac un cadou in plus :))
a fost bine, frumos, scurt si frig :) cupilu' a crescut de vreo patru ori in aste cateva zile, mai ales in ochii si-n sufletu' meu.. :) cam asta ar fi asa pe un super-scurt, acu' nu mai poci sa prestez, ca imblanimea-sa e la masian de spalat.. baga rufe si apasa pe butoane.. asa ca ma duc sa-l invat sa puna si detergent, macar sa stim una si buna :))))))))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
porumbita80 spune:
Dianocica eu asa fac painea bine cand ma apuca pe mine dorul
500 g faina
250ml apa calduta
1 cub drojdie sau un pachetel uscata
1 lingura sare
1 lingurita zazar
amestec tot si las in jur de 3 ore
dupa fac 2 bile si bag la cuptor si iese 2 panici. Mario e incantat si tati la fel ca eu nu servesc paine.A si gand pun la cuptor mai ung cu un ou deassupra ca sa fie frumosoasa la culoare.E simplu si repede.
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
porumbita80 spune:
Ce am uitat sa va zic ca cu aluatul dospit nu se coace la foc mic ca se usuca. Se pune cuptorul la maxim ca el sa creasca frumos, si i-l urmariti. Daca ati observat ca se arde dar nu e patruns bine stingi cuptorul si lasi acolo.Dar nici intr-un caz nu bagati la foc mic ca se usuca si nu creste.
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
Dbunny spune:
Am uitat sa spui ca sambata ne-am delectat cu reteta Sarytei de minipizza... un deliciu, chiar si Dani a moflait.
doradora spune:
pupam fulguleti si fulgulete(oare singularul lui fulgulete e fulguleatza?)si mamicile aferente lor. suntem bine,multumim, nu a venit lupul cel rau sa ne pape, in schimb pap de zor magne b6. il recomand tuturor celor care dau tarcoale butoiului.
ca noutati notabile, 2 mari evenimente: unu - merge singura, pe distante scurte, in sfarsit(!), si doi, care nu e chiar asa o bucurie, a inceput sa urle cand nu vrea ea ceva, zici ca e un planset din adancul inimii ei micute si suferinde din cauza raului pe care i-l faci punand-o in carucior cand oboseste dupa o ora de impins la el, de exemplu; daca te uiti insa la ea,se vede de la o posta ca e un plans de proba, fara lacrimi, ca sa vada daca e cineva impresionat; si cum nu am cum sa o las sa ajunga acasa in 4 labe, ca in 2 nu poate, ca i se consuma bateriile, nu am alta solutie si nu ma las impresionata. trage cu ochiul la mine, eu ii spun ca imi pare rau, dar alta solutie nu e, mai smiorcaie demonstrativ un pic, si adoarme bine merci in carut pana acasa. sau daca ii dau banana, la prima inghititura face pe suparata,se incrunta si intoarce capul pt ca e pusa sa o mestece, dupa care isi da seama ca ii place si o mananca pe toata, deci nu se pune problema ca nu ii place gustul. mare reusita este insa faptul ca bea suc de fructe. ii bag in storcator toate fructele pe care le am in casa, respectiv portocala, grepfruit, mar, para, ananas, si niste boabe de struguri, si iese o nebunie, din care bem amandoua, eu un pahar, ea un bibe micut de 125 ml.
chris + alexandra
bebeii nostri
a_deju spune:
intrebare: la voi in orase mai exista nestle junior?? de orice fel, normal sau cu miere..??? aseara am cautat de-am inebunit in jumatea de oras parcursa de la intrarea in constanta pana in fata blocului, iar azi in restul de oras ramas... luat la pas toate supermarketurile, farmaciile vizibile la strada...... chiar nu inteleg ce au in cap astia de la nestle.... pt ca alta solutie nu am, in seara asta am pregatit un bibe juma' formula, juma' dorna rosu (plus o lingurita de miere..). sper sa il bea.. maine dimineata va fi mai mult dorna decat formula, ca mai mult de doua masuri nu mai am cutie.. si sincera sa fiu, daca il accepta, cred ca imi bag finutele picioruse in junioru' lor, ca mai mult m-au enervat si m-au pus de drumuri de cand am trecut pe asta............ bai, da' nu e posibil asa ceva..nicio cutie..pe nicaieri??!!!!!!... pfuuu..ce nervi am :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
doradora spune:
ieri am fost la cerrefour, de unde am luat cu miere, ca simplu nu am mai vazut de mult, dar nu era decat in varianta pachet, adica 2 cutii de lapte plus un ursulet de plush.
chris + alexandra
bebeii nostri