Shoppaholicele Redouto-masochiste
Raspunsuri - Pagina 10

BettyBoop spune:
Va rog frumos sa ma ajutati. Mi-au iesit ochii ca la melc uitandu-ma dupa rubrica speciala de la Aide unde sa scriu despre nevenitele 11 si 12 ian. Franceza mea este sub nivelul marii, so please help me.

alinabojuc spune:
Din cate am inteles de la ea adidasii apar pe hartia ce insotea coletul, nu stiu daca erau bifati. asta nu cred ca ar conta daca is bifati sau nu pentru ca la mine la vreo doua colete au fost bifate produsele. si am avut mai mult de 20 de colete.in suivi ii apar adidasii stiu sigur ca m-am uitat si eu, sunt si facturati. deci debusolare totala. dar daca i-a furat cineva trebuia sa aiba coletul alta greutate nu? doar nu iei niste adidasi din colet si greutatea ramane aceeasi. foarte ciudat...
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

silar spune:
Imi place noua titulatura a subiectului. Asteptam 3 comenzi cu bani pe hold la ultimele doua.
Have a nice day

Lorreddana spune:
la sutiene, ampliforme inseamna ca are 10 cm de burete?? sau doar putin intaritor acolo?
N-as vrea sa umblu cu "salteluta" dupa mine cand imi pun sutienu' cu pricina....

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Eu am "bancher" in casa si zice ca e posibil ca banca sa fi platit in locul nistru, daca nu erau bani in cont. Va spun maine ce rezolvam la banca si ce s-a intamplat de fapt.
eu de frica sa nu se intample o boacana am mai pus niste bani pe card,sa aiba LR de unde sa-si ia banii.Ar fi fost culmea ca dupa ce s-a ridicat holdul sa-i apuce si pe ei luatul banilor si sa nu mai gaseasca bani suficienti.
Mie mi-e teama de orice chestie care i-ar putea face sa remarce in vreun fel contul meu,ca pe urma stiu ce urmeaza : verificare manuala,mailuri ca am folosit nu stiu ce cod care nu-mi era adresat,etc...Prefer sa merg pe burta ca e apa cam mica

aissa spune:
Jasmine te inteleg perfect pt ca la cate belele am avut de fiecare data dupa ce le-am rezolvat am renuntat la acele conturi, fiind convinsa ca la o alta eventuala problema nu as mai avea "intelegere". Asa am ajuns acum sa comand de pe conturile 4 si 5 si deja pe cel cu nr 4 l-am stricat cu comanda din 9 ian. AM emotii si pe celelalte comenzi date si nesosite inca de pe contul nr.5 (27, 29 ian si inca una in feb, nu mai stiu exact) pt ca deja ma tem ca vor trece de faza investigatului si ma vor suspecta nu stiu...poate retine vreuna numele pana la urma si imi blocheaza de tot adresa.
Ma tot gandeam si cred sincer ca desi ei sunt sa spunem corecti, au totusi ceva pb la livrari si cred ca aceste colete or fi ele si furate dar se poate si ca cineva, din greseala (umana/a calculatorului) sa uite pur si simplu sa trimita o comanda. Ei continua sa nu ne dovedeasca nicicum ca au trimis colet (vezi strawberry), eu ii cred ca le trimit dar....sunt tot oameni si mai ales in perioade de incarcare maxima (comanda mea din 9 ian a fost data pe la 11 noaptea, va amintiti ca nici nu mergea bine site-ul, renuntasem sa comand, m-am trezit apoi din somn, nebuna pe bune, sa comand si pt ca era relativ ok traficul la ora aia bantuiam pe LR) probabil mai fac si greseli.
Naspa ca am totusi asa ghinioane.

ella_74 spune:
aissa,
e totusi dubios cat de multe colete n-au venit la tine...la ce op esti? te-ai gandit ca ar putea fi cineva din posta care fura? parca la ultimul colet nevenit ai email cum ca ti-a fost livrat...si cred ca LR nu minte.
toate conturile tale au aceeasi adresa?
eu am pana acum vreo 30 de comenzi LR, incepand cu ian 2007, majoritatea colete; o singura scrisoare nu mi-a ajuns; le primesc la op de la Budapesta, adica 53.
, mamica de David (24.04.2007)

aissa spune:
Nu-mi spune de dubios ca deja ma suspectez singura, nu alta .
Sunt la OP 69 si da, m-am gandit ca le fura postasul mai ales ca am avut si niste semne in sensul asta. La momentul respectiv am scris pe forum, dar o sa repet. La un moment dat cand m-am dus sa intreb si sa fac valuri pe la posta am cerut sa merg la diriginta, nu era dar a venit sefa de tura sa vorbeasca cu mine la ghiseu. I-am spus cam ce se intampla cu coletele mele si ea m-a intrebat pe ce strada stau si cand i-am spus (deci a realizat cine e factorul postal arondat) a schimbat tonul si m-a rugat sa vin sa vorbesc cu diriginta. Nu am mai ajuns sa vorbesc cu ea dar imediat dupa asta s-a schimbat factorul de pe strada mea, acum fiind o doamna postarita.
Nu vreau sa manii pe Dumnezeu si sa-l acuz pe ala de ceva ce nu a facut dar....mi s-a parut ciudat.
Eu continui sa cred ca au aparut mai multe cazuri la mine pt ca de regula dau comenzi mici, de 2-3-4 produse (din lipsa de fonduri dar si de rabdare, cand vad ceva dau repede o comanda mica, de regula sub 20-30 eur). SI majoritatea au venit sub forma de punga si de disparut au disparut numai astfel de colete, mici.
Si as fi jurat ca doar comenzile mici dispar dar, spun inca o data, in 9 ian a dat si Valentinag o comanda, dar mare, care ar trebui sa vina colet si care ar ajunge la alt OP decta al meu si care tot nu a venit, deci, din cate stiu, e prima data cand o comanda mare, colet, dispare.
Pe de alta parte Andreap care primeste la acelasi OP ca mine nu as avut nici o disparitie. De aceea in ultima vreme comandam pe adresa ei...dar acum nu vreau sa o pun pe drumuri cu burtica pt mine si am dat iar comenzi pe numele si adresa mea.

valentinag spune:
Aissa,sa-mi dai si mie adresa aia unde sa trimit o scrisoare de sesizare!Nici pana acum n-am trimis,in speranta ca tot o sa-mi vina!Am super nervi de 80Eluam lucrusoare pentru finuta mea de la noi kklau maria ta,da io m-am lacomit sa iau si pentru ea si pentru minesi prima oara cand comand mi-a dat cu flit redutu!Nici nu-mi mai vine sa intru pe pagina lor,ca sigur mai dau comanda,am deja in cos o gramada,da nu-mi vine......
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Nu-mi spune de dubios ca deja ma suspectez singura, nu alta.
Ei hai ca asta a fost tare!

Stiu ca tie nu iti arde de glume,scuza-ma ca ma amuz.