Shoppaholicele Redouto-masochiste

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bine ca va era deschis forumul (pe calc meu) cind ati schimbat denumirea.. ca nu va mai gaseam
Am primit un cod 57398 la 50 euro se reduce 20 euor +trasport.

*Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats sur les pages et boutiques FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER de la collection Automne-Hiver 2007 y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix rouges et prix mini, sauf pages Christian Lacroix, et pages Calvin Klein et de la collection Printemps-Eté 2008, y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix rouges, collections Christian Lacroix et Sonia Rykiel et marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
** La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : à partir de 15 €). La livraison s’entend dès la participation aux frais de traitement du colis. Offre non cumulable, valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

ieeeeeeeeeeeeeee.... mie-mi place titlul...

Cred ca la psiho ne e locul... sa ne tratam... in grup organizat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

Scot la vanzare si eu urmatoarele care ma strang..port 39 la unele incaltari la unele 40 ...am luat 40 de la LR dar imi cam iese calcaiul-primii 14,99 E sunt negri e si a doua pereche de balerini kaki 10 E acum s-au facut 20

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet-femme.aspx?productid=324098521&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-prix-mini.aspx?productid=324125599&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

e prima oara cand intru la voi, dar m-a facut varza siteul, mai ales literie si mobila de copii

mai e cineva care a comandat peste ocean? oare imi da o simulare de pret la transport? voi cat platiti pe romanica? eu comand de la ikea- 350 km de mine si m-a cam rupt ultimul colet, data viitoare dau o tura dar oare unde as mai putea gasi mobila ca la ei....ca numai la asta o sa ma gandesc....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna redoutistelor,
v-am tot "citit" de demult iar pe la sf lui ian am dat si eu prima comanda, in total 4 pana acum...so voiam sa va zic si eu ca am avut hold (ING)pe 2 comenzi una din 1.02 si una din 8.02, care primul hold a fost ridicat, banii apar din nou in cont, desi in suivi imi apare comanda "prix facturee"...o sa va mai tin la curent cand isi va incasa LR banii...

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Pucku

e prima oara cand intru la voi, dar m-a facut varza siteul, mai ales literie si mobila de copii

mai e cineva care a comandat peste ocean? oare imi da o simulare de pret la transport? voi cat platiti pe romanica? eu comand de la ikea- 350 km de mine si m-a cam rupt ultimul colet, data viitoare dau o tura dar oare unde as mai putea gasi mobila ca la ei....ca numai la asta o sa ma gandesc....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Livreaza in Canda.E trecuta la lista tarilor atunci cand simulezi o comanda. Nu stiu daca livreaza mobila, dar poti verifica. Dar are sens sa o iei de peste ocean?!
Spor la cumparaturi!
Edit: ai si laredoute.com unde gasesti varianta americana a siteului care livreaza in SUA.

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

am dat pe "suivi" si-mi apare "in curs de pregatire"..insa nu am primit niciun meil de la ei... ei zic ca trimit meil atunci cand vor trimite coletul... e normal asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Eu am "bancher" in casa si zice ca e posibil ca banca sa fi platit in locul nistru, daca nu erau bani in cont. Va spun maine ce rezolvam la banca si ce s-a intamplat de fapt.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

foarte fain numele subiectului.
nu ma asteptam la asa ceva.
vreau sa transmit, cu intarziere, la multi ani si sanatate sarbatoritelor varsatoare.
si am si o intrebare. la voi cum sunt lipite coletele, cu hartie sau cu scotch? cumnata a zis ca , coletul ei, era la un capat lipit cu scotch de ala transparent. deci exista posibilitatea ca cineva sa desfaca fain coletul si sa il lipeasca la loc. si totusi nu pricep cum a corespuns greutatea coletului? adica i-au furat adidasii dar greutatea a ramas aceea scrisa de ei? nu pricep. a zis ca a primit o bluza pe care ea nu a comandat-o. cica a primit-o cadou. dar eu tare ma tem ca de fapt nu a fost cadou, ca eu nu i-am zis niciun cod pt cadou atunci cand a facut comanda. oare i-au bagat astia de la redut acea bluza in loc de adidasi? tot stau si ma gandesc si cred ca ei au fost scrofi.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

alinabojuc, spune-i sa se uite pe facturi si acolo scrie daca i-au trimis sau nu adidasii. Poate apar la non-facture ori nu sunt bifati (trasa o linie orizontala in dreptul lor) cu pix-ul.... Sa numere cate produse sunt pe factura si apoi cate au fost in colet. Sa se uite in suivi sa vada dak apar adidasii acolo sau bluza aia despre care ea spune ca ar fi primit-o cadou.... Intr-un cuvant, sa faca niscaiva investigatii si, apoi sa ne spui si noua ce s-a intamplat de fapt

Mergi la inceput