Shoppaholicele Redouto-masochiste

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by felicia74

cred ca ar trebui redenumit subiectul - "grupul cumparatoarelor masochiste" ca la cate probleme au fost cu ei, orice om normal ar fi lasat-o balta, dar noi, nuuuu, mai dam o comanda, si inca una si inca ...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

E buuuuuna rau! ma lasati sa schimb titlul? Grupul cumparatoarelor redoutiste-masochiste sau pe scurt Redouto-masochistele

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by felicia74

cred ca ar trebui redenumit subiectul - "grupul cumparatoarelor masochiste" ca la cate probleme au fost cu ei, orice om normal ar fi lasat-o balta, dar noi, nuuuu, mai dam o comanda, si inca una si inca ...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

E buuuuuna rau! ma lasati sa schimb titlul? Grupul cumparatoarelor redoutiste-masochiste sau pe scurt Redouto-masochistele

nu sunteti normale...
Votez pt. a doua varianta... scurt si la obiect

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ups, poate ne muta la "prieteni dintotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

ar merge mutat si la lectii si know how...sau si mai bine la psiho!! acolo e locul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Hai mey, ca va cautam si nu va gaseam Mie-mi venea in minte, gandindu-ma la cate strangeri de inima am avut de-a lungul unui an si totusi nu ne putem abtine sa nu comandam (si cat am suferit in perioada cat nu am mai putut comanda), ca ni s-ar potrivi mai bine numele de "shoppaholicele redoutiste"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cautam de nebuna subiectul si nu-l gaseam

nu sunteti normale

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am trait ca s-o vad si pe asta.
Sunteti de coma!!!!!!!!!!!Ma uitam si iar ma uitam sa vad ce-au mai scris fetele.Nik subiect.A murit SUBECTU,dar nu fetele sunt doar inspirate.
Chiar asa ,bun titlu,chiar credc-ar trebui sa ne tratam!In grup.
Va sarut!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu v-am cautat de numa.
Misto titlul!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

si cautam eu topicul Redutist. Si nu gaseam nimic
Foarte tare numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Lorreddana

Fetelor, daca eu port 39-40, www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4197674&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">balerinii astia ce masura sa ii iau? Cei din lac sunt rigizi tare? Sau sunt comozi...

Eu mi-am luat de-aia rosii si verzi, sunt f haiosi si usori. Imi plac mult. Port 38-39 si mi-am luat 39 (dupa ghidul lor de masuri) si-mi vin bine.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput