Shoppaholicele Redouto-masochiste

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine stai linistita ca deja si pe mine ma amuza situatia. Am asa, uneori, o senzatie aiurea, in sensul ca si mie mi se pare dubios rau ce ghinion am si de aia si renuntasem la un moment dat sa mai comand...2 luni am rezistat si apoi am dat iar iama.
Vale te ghidez pe privat cum sa reclami. Mai mult ca sigur o sa iti trimita voucher pt ca probabil nu vor mai fi dispo cele comandate de tine.
Eu sunt curioasa daca raspunde maine ametita aia de Sabine. Eu scrisesem pe site despre coletul fantoma, primesc mesaj ca a fost trimis pe 11 ian, eu scriu din nou pe site (cumintica) si spun la un moment dat: today I received this message: ... si dau copy din mesajul scris de Sabine pe mail. Iar ea imi raspunde ca "I am glad you received your parcel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

@aissa: din cate inteleg, esti experta in crearea de conturi pe laredoute.eu o buna bucata de vreme am dat comenzi numai de pe contul meu, dupa care am facut un cont pe numele lui taica-miu, dar cu aceeasi adresa de domiciliu. in toamna, cand am vrut sa dau comanda de pe al meu, nu puteam sa platesc, nu ma lasa, cred ca din cauza ca foloseam alt card decat inainte. i-am scris atunci sabinei, care mi-a spus ca ar trebui sa sun la ei, si sa le spun sa-mi stearga din memoria bazei lor de date cardul vechi...de lene, n-am facut-o, si am cont sa dau comenzi de pe al lui taica-miu. Acu, de cand mi-am pierdut la posta un pachet ("carac de ei scrisoare mare simpla"), am facut unul pe numele prietenului meu. dar pt ca deja de la 1a comanda am avut probleme cu ei, ma bate gandul sa mai fac unul.
Tu folosesti ac adresa de mail sau alta pt fiecare cont? la adresa de domiciliu nu cred ca e problema sa fie aceeasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aissa,merci!Am trimis acum mail!Sper sa-mi raspunda,macar sa-mi spuna daca au trimis sau nu sau ce pana mea s-a intamplat!Oricum le-am zis ca asa din prima am inceput cu stangul colaborarea noastra

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai voi v-ati dilit complet? V-am cautat de am innebunit..schimbarati titulatura vad. Eu n-am mai intrat ca am ceva probleme "in paradis", dar vad ca n-au venit comenzi din 29, eu am de atunci.

Ma duc sa vad ce s-a mai scris si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BettyBoop

Va rog frumos sa ma ajutati. Mi-au iesit ochii ca la melc uitandu-ma dupa rubrica speciala de la Aide unde sa scriu despre nevenitele 11 si 12 ian. Franceza mea este sub nivelul marii, so please help me.

http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&category=2&subCategory=1

Mergi la inceput

Diotima am facut adresa de mail noua (si chiar si carduri noi) pt fiecare nou cont. O placere, nu alta. Adresa postala nu pot sa o schimb la fel de des , iar la nume am schimbat, ba al meu, ba al sotului.
Vale succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Mi-au disparut comenziile din Suivi

Aveam comenzi din 23 si 24 - sosite (cu diferenta semnalata) si alte comenzi din 30, 2, 4, 6 si 9 - nesosite. Azi la pranz erau toate ok, bine mersi. Acum mai am doar comanda din 9 februarie. Astia au innebunit sau i-a apucat cheful de munca duminica seara?

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Aissa, mersi mult ca te-ai uitat in urma si ai vazut mesajul meu, si mai ales ca mi-ai si raspuns. Of of, cat de curand scap de moderare.
Am trimis mesaj acolo unde m-ai trimis, mi l-a luat la a treia incercare, ca nu i-a placut nr. comenzii, din care am taiat primele 4 cifre si acum astept raspuns, din cate am mai citit pe aici, peste vreo 5 zile sa ma astept sa-mi raspunda?
Acuma sincer, cineva mai crede ca o sa apara si comenzile mele din 11 si 12 ianuarie? De ce or fi disparut amandoua? Macar una sa fi venit. Sunt de fapt amandoua facute vineri seara, la diferenta de cateva ore, numai ca una a sarit de 12 noaptea. Am vreo sansa sa le fi bagat intr-un singur pachet, s-a mai intamplat sa cumuleze doua comenzi foarte apropiate in timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Fetelor, cand citesc cate dintre voi aveti probleme cu LR-ul, ma apuca groaza . Daca dupa ce am dat comanda aveam emotii legate de "nimeritul" marimilor, acum mi-e teama sa nu se piarda pe drum, ca tare mai sunt rea de paguba .

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by Pucku

e prima oara cand intru la voi, dar m-a facut varza siteul, mai ales literie si mobila de copii

mai e cineva care a comandat peste ocean? oare imi da o simulare de pret la transport? voi cat platiti pe romanica? eu comand de la ikea- 350 km de mine si m-a cam rupt ultimul colet, data viitoare dau o tura dar oare unde as mai putea gasi mobila ca la ei....ca numai la asta o sa ma gandesc....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Livreaza in Canda.E trecuta la lista tarilor atunci cand simulezi o comanda. Nu stiu daca livreaza mobila, dar poti verifica. Dar are sens sa o iei de peste ocean?!
Spor la cumparaturi!
Edit: ai si laredoute.com unde gasesti varianta americana a siteului care livreaza in SUA.

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

stai linistita ca nu m-am tzacanit la cap sa comand mobila cu posta, astea m-au uns la suflet aseara dar sunt o gramada de lucruri care mi-au placut

mersi de pontul cu situl american o sa-l studiez....o sa gasesc eu o firma care le comercializeaza aici, macar am gasit o mobila faina, acum nu-mi ramane decat sa o caut

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput