Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)
Raspunsuri - Pagina 12
VioletaH spune:
Roxana, chiar ca te invidiem! Oricum, ma bucur ca i-ai vazut si ca sunt bine acasica.
Vio
35+
Sean
POZE
Roxana Claudia spune:
Auzi Naty..esti culmea: cum sa nu semene pitica cu tine? Macar la trasaturi morale si tot seamana: E O LUPTATOARE! Asa sa-i zici mereu! Si sa stii ca si fizic cred ca-ti seamana; de la o vreme s-a intors lumea pe dos: fetitele seaman cu mamele iar baieteii seaman cu tatii! Oare nu era invers??? 
Roxana
39 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA LUNI!!!
natynic spune:
aa, si mi-am mai amintit o faza cu Loredana si cu asta iau pauza de la scris; am ras de n-am mai putut si ma durea RAAU operatia. Vine ea intr-o dupa amiaza de la alaptat in salon, tranteste usa plangand amarnic-ca i-a spus o asistenta ca nu-s bune pt copii biberoanele pe care le-a luat si daca le mai foloseste or sa moara copiii de foame (!???!!!). "Gata, eu am plecat in Carrefour sa iau biberoane!", zis si facut. Pt cine nu stie, Carrefour e la cca 10-15 min de mers pe jos de la Giulesti. Am fost convinsa ca se duce la garderoba si se schimba sa plece; aiurea, a plecat nebuna in pijama, halat si papuci, s-a dus sub privirile uimite ale oamenilor si nu numai ca a luat biberoane dar s-a plimbat o ora prin tot Carrefour sa caste gura la lucruri si a revenit fericita, ca nu mai mor copiii de foame. Am ras de credeam ca mi se desface operatia...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
vera alina spune:
Salutare randunici, azi nu am avut timp sa citesc ce ati scris, m-am uitat putin si am citit partea 2-3 ,scrisa de naty si
, nu-mi vine sa cred prin ce ai putut sa treci.
Naty- esti o mama eroina , am vazut si fotografiile Iuliei, e asa scumpica si ma bucur mult ca a inceput sa ia in greutate.
ma duc sa mai citesc din urma
randunici
34+ sapt cu Nicolas+ Matei
Vera
natynic spune:
Bun, la capitolul luptatoare are de ce sa semene si cu taica-su, care s-a nascut la 29 de saptamani!, deci...Eu stiam ca se zice ca orice femeie pe care o privesti la orice varsta vezi in ea exact pe mama ei asa cum era la varsta respectiva...Dar iulia mi se pare mult mai frumoasa decat eram eu ca nou-nascuta. Puiu ciorii, deh...
Te invidiem, Roxaniciu, eu poate mai putin ca am vazut-o pe Simo pe viu si pe papaciosul mic in poze; cred si eu ca e obosita si probabil un pic stresata dar vine ea pe ramurica nici o grija...
Naty
mamica Iuliei Elena
natynic spune:
...si apoi, tu ce crezi, nu voi fi tot eu prima care te va vedea si pe tine?? Ca doar cine bantuie Giulestiul ca o fantomitza?...NATYY
Naty
mamica Iuliei Elena
delphin spune:
si eu am vazut...o caciulitza blue cu dungutze albe si un capusor care nu e deloc tuguiat...e dulce foc bb Iannis!
Sa-ti traiasca flacaul, Mamico! Ii sta bine cu portocaliu!![]()
pozici
bb2
burticutza
VioletaH spune:
Si tu, Brutus (Delphin)???? Haideti ma...nu e corect, vreau si eu sa-l vad pe Iannis! ![]()
Vio
35+
Sean
POZE
clauclau spune:
Si eu am vazut pozica lui Iannis pe mess. Mie mi se pare ca tare-i dulce! 
VAzut si pe bebe Iulia cu caciulita si body roz! E tare finuta micuta...si ce linistita dormea ea acolo!
Abia astept sa-i vedem si pe bebe de Giani si de Marina!
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 10 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mami_papatot spune:
Asadar, revenim pt dvs., dupa o plimbare (f fructuoasa pt bebe HOney) prin Titan ... bag imediat si pozici noi la lucrusoare de bebe...
stelutza, bodyurile plusate sunt din Cora, cele fara piciorute, de bumbac, sunt din Auchan, caiulita si dresul le-am luat din big ( cand m-am dus dupa asternuturi cu albinute , nu m-am intors cu mana goala), sosetelele alea super dulci le-a luat tati din Unirea, de la etajul 2 parca, in partea cum ai trece in aripa Calarasi, de la un magazin care se numeste ceva cu point nu stiu cum...ca tati a uitat...si are numai sosetele, nu e magazin de bebei...doar sosete de toate marimile....o intepatura de genul asta am simtit si eu acum veo doua seri, cand m-am ridicat din pat...si m-a tinut cateva secunde, recunosc ca si eu m-am speriat...pe semne am facut o miscare prea brusca si uterului meu nu i-a placut deloc...da stiu ca e frumos tare videoclipul cleopatrei...evident ca am pins ...
nicol, ce zici tu acolo ca-ti murdareste zapada masinutza...sa vezi cum e cand ti-o murdareste niste ciroba aruncata de vecinii cretini pe geam...
pai cum mai sovico, tu nu stiai? fructele de mare nu au sange...si ce nu are sange e de post ... serios vorbesc...poti sa te uiti si-n carti cu bucate de post...nu e gluma...dar atentie, nu surimi, ca asta e facut cu carne de peste si ala nu mai e de post...doar calamar, caracatita, scoici si cred ca si cereveti....si cum e la piscinare? e apa calda? face cineva cu voi sau inotati in voie cum v taie capul?
kya, pupici pentru mesagerul de serviciu! vazut lucrusoare dulci de bebe Sanzaiana...m-a topit salopetica cu margini de saten roz...si evident costumasul verde...ca si din verdele asta am facut o manie, dar la nunta...
alice, n u te mai gandi decat la faptul ca-l vei vedea pe bebe...trebuie sa fie bine!
ramo, super bancul! adica bancurile, ca acum l-am citi si pe micul John...
bun venit la noi pe crengutza aimee...odisee placuta si bebe sanatos!
ioana, nu dispera, ezista o solutie...te leaga sotul de capota masinii, cu lampa de parlit porcul in mana, conectata la butelir...tu topesti zapada si el inainteaa prin namete...ti-am zis, solutii exista...acum fara gluma...stai linistita si nu te mai agita ... ca nu se poate sa nu razbiti voi...
simonette, bun venit acasa!asa deci, dai pozici cu bebe Iannis pe sub mana...da ce e domne aici?
naty, sincer comparatia ta imi place de minune...caraibe is good! iar iulia e mortala cu fesulache in cap! iar in poza a doua, cu manutza asa lasata, are asa o fatzuca de...ce-or mai vrea astia de la mine???? haioasa foc!
violeta, pupici de la papacios! cand o sa nasti o sa fie de vis...eu nu ma mai gandesc ce va fi...om trai si om vedea....
bubu, albinutzele le-am luat din titan...noroc cu sorutza ca merge maine la sindofie si n-avea tinuta de gala...si zic, ia , da aici n-or avea si metraje? si ce sa vezi....
in cateva minutzele vine baiatu cu poze...
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png